Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuzaSize sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..
Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874
teşekkür ederim canım benim :)Masallah canım cok guzel gorunuyorsunuz
Bazen kaka taşıyor, alt üst değişmek zorunda kalıyorsun. Gidişata göre bakarsın. Farklı aylarsa zıbınlar problem yok hep yeni doğansa çok gelir dedim.
Tekrar yazayım da. Banyo havlusu iki tane olsun. Biriyle kurulayıp diğerine geçirirsin. Ben yıkadıktan sonra tülbelt ve üstünden havlu sarıyordum kurulayıp ıslakları kenara alıp kuru havluya sarıyordum. O şekilde çok mutlu oluyordu kızım.
Dinlene dinlene yaparım
Kolay gelsin canım benim cok yorma kendiniDinlene dinlene yaparım
Akşam eşim gelince oda yardım edecekmiş
Karısının huyunu biliyor aradı şimdi akşama bana iş bırak diye :))
Güle güle kullansın bebişin canım. Benim de ilk bebeğim o yüzden sayı konusunda yorum yapamayacağım. sağolsun kızkardeşim oğlunun baya bir kıyafetini getirdi. Hepsi de çok güzeldi. Hevesten biraz da biz aldık. Sonlara doğru yıkayıp kaldırdığımda ben de yeter mi diye bakacağım.Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuzaSize sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..
Eki Görüntüle 2213870 Eki Görüntüle 2213871 Eki Görüntüle 2213872 Eki Görüntüle 2213873 Eki Görüntüle 2213874
Günaydın. Hala iyileşemediniz mi?Günaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.
Günaydın canım. Benim de bu aralar burnum tıkanıyor ama henüz yatağa düşecek kadar olmadım, umarım olmamda. Sen de hastalığın sonuna yaklaştın bence. En kısa sürede iyileşirsin umarım.Günaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.
Evet canım bizim de kızkardesimin oglundan kalanlar cok guzel getirdiler onları da kullanırız..Güle güle kullansın bebişin canım. Benim de ilk bebeğim o yüzden sayı konusunda yorum yapamayacağım. sağolsun kızkardeşim oğlunun baya bir kıyafetini getirdi. Hepsi de çok güzeldi. Hevesten biraz da biz aldık. Sonlara doğru yıkayıp kaldırdığımda ben de yeter mi diye bakacağım.
Benim de 9 gün oldu hala iyileşemedim ilaçsız çok zorGünaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.
Canım iyi hadi hareketlenmiş sıpan. Herkesi asker etti şimdidenKızlar kusura bakmayın öğlenciyim telefondan yazıyorum.
Dün akşam gittim devletin aciline.
Kadın doğum doktoru yokmuş bana pişkin pişkin ya özele ya başka devlete gidin dediler.
Sancısı olan biri gelse ne yapacaklar anlamadım.
Sonra lanet olsun dedim o sinirle eve geldik.
Çok şükür biraz daha iyi hareketler.
Daha da iyi olur inşallah.
Allah devlet hastanesinin eline düşürmesin bunu bir kere daha anladım.
Hepimizin ödünü kopardın. Hareketler daha iyiyse gitme bi daha boş ver. Doktorunda kontrolün ne zaman?Kızlar kusura bakmayın öğlenciyim telefondan yazıyorum.
Kadın doğum doktoru yokmuş bana pişkin pişkin ya özele ya başka devlete gidin dediler.
amin canım iyisiniz ya sağlık ocağına gidip kalbine filan baktırabilirsin az hareket ediyo diye söyle bakalım için rahatlar konuşursan ebeyleKızlar kusura bakmayın öğlenciyim telefondan yazıyorum.
Ben 1 çöp bile almadimgünaydın kızlar benim gibi hala bebek alışverişi yapmayan varmı? ocakta yapmaya başlicaz ama
bende aynı durumdayım ocakta alıyım diyorum 32 haftadan sonra işte bitcek ozman yavaş yavaş alayım diyom ya bakalım hayırlısıylaBen 1 çöp bile almadim
Bekliyom ne bekliyom bilmiyom
Ben varim canim esim inat etti ocak ayi olmadan baslamayalim diyogünaydın kızlar benim gibi hala bebek alışverişi yapmayan varmı? ocakta yapmaya başlicaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?