2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle giysin yavrun hepsini :)

SEPTEMBER LOVE parça parça yap bari işleri çok yorulmadan

Aa iyi ki soyledin canım tamam bir tane daha alalım denkgelince haklısın ıslakla mı sarılacak minicik bebiş

Güle güle giysin yavrun hepsini :)

SEPTEMBER LOVE parça parça yap bari işleri çok yorulmadan

Sagol canımmm

Güle güle kullansın bebişin canım. Benim de ilk bebeğim o yüzden sayı konusunda yorum yapamayacağım. sağolsun kızkardeşim oğlunun baya bir kıyafetini getirdi. Hepsi de çok güzeldi. Hevesten biraz da biz aldık. Sonlara doğru yıkayıp kaldırdığımda ben de yeter mi diye bakacağım.

Son düzenleme:
Günaydın.. iyi misiniz kızlar? Ben hastalıklardan ediyorum.. inşallah yakında düzeleceğim.
Günaydın canım. Benim de bu aralar burnum tıkanıyor ama henüz yatağa düşecek kadar olmadım, umarım olmamda. Sen de hastalığın sonuna yaklaştın bence. En kısa sürede iyileşirsin umarım.

Evet canım bizim de kızkardesimin oglundan kalanlar cok guzel getirdiler onları da kullanırız..
güle güle giysinler insallah

Kızlar kusura bakmayın öğlenciyim telefondan yazıyorum.
Dün akşam gittim devletin aciline.
Kadın doğum doktoru yokmuş bana pişkin pişkin ya özele ya başka devlete gidin dediler.
Sancısı olan biri gelse ne yapacaklar anlamadım.
Sonra lanet olsun dedim o sinirle eve geldik.
Çok şükür biraz daha iyi hareketler.
Daha da iyi olur inşallah.
Allah devlet hastanesinin eline düşürmesin bunu bir kere daha anladım.

Canım iyi hadi hareketlenmiş sıpan. Herkesi asker etti şimdiden

Hepimizin ödünü kopardın. Hareketler daha iyiyse gitme bi daha boş ver. Doktorunda kontrolün ne zaman?

amin canım iyisiniz ya sağlık ocağına gidip kalbine filan baktırabilirsin az hareket ediyo diye söyle bakalım için rahatlar konuşursan ebeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…