- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Idareli garinin halide bi baska oluyo anamen doğal ve etkilisi yağlar bence, hemde en ucuzuama ben onu devamlı sürme konusunda istikrarlı değilim, ondan çatlıyacak
Yok canım nerde...Günaydın. Hala iyileşemediniz mi?
O mu kaynana sen mi belli degil hayranim sizeKızlar bu halde yatılı misafir hele ki çocuklu yatılı misafir almak çok zormuş
Her yer ekmek susam şeker sakız
Kayınvalidem sağolsun geldi süpürdü sildi
Bende tozları al banyo temizle evi düzenle çamaşır yıka
Yavaş yavaş yapıyorum işte daha gelen kıyafetlere yeni el atıyorum
Ama kayınvalidem yapmasa şuan ağlardım
O evin içindeki döküntülerden
Halbuki canta besikten daha onemli ve zor olaniydi degil miEn güzeli :))
Bi beşik ya ne kadar zorlandınız kuZum
Eşin gezsin beğendiğini alsın bence en güzeli öyle
Çantaya eşler karışmıyor şekerim eşlerin karıştığı işler uzadıkça uzuyor bence. Kararsız ve zor beğenen onlar kadınların alışveriş konusunda hiç sıkıntısı yok benceHalbuki canta besikten daha onemli ve zor olaniydi degil mi
Cantayi hallettiler alt tarafi bi besik bi begenip alamadilar
ileride gelinime yapacağım bilezikleri düşünerekten bu tutumluluğumIdareli garinin halide bi baska oluyo anam
38. haftaya gelip bir tek çatlağı olmayıp sonra çatlayan var. Benim göğüslerimde doğumdan sonra oldu mesela çatlaklarBende merak ediyorum canım. çok önceden yağ karışımına başlamıştım şuan çatlağım yok karnımda bayaa büyüdü ama daha çatlama olur mu acaba
kesinlikle öyle bebek alışverişinde tak tak herşeyi aldım bitti, adam beşiğe el attı kafam çorba oldu resmen. en sonunda baktım birbirimize giricezÇantaya eşler karışmıyor şekerim eşlerin karıştığı işler uzadıkça uzuyor bence. Kararsız ve zor beğenen onlar kadınların alışveriş konusunda hiç sıkıntısı yok bence
ben kullanıyorum cnm öğle yemeklerinden sonra bende hiç bulantı yapmadıKizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya
biz ev eşyaları için bir gün gezdik kararlaştırdık ikinciye gittik aldık geldik :)hiç öyle zor olmamıştı. ama yatak odasını yaptıralım dedi eşim ben marangozuna güvenemedim yaptırmadım, hala başımın etini yer iki suntaya para verdik diyeEn güzeli :))
Bi beşik ya ne kadar zorlandınız kuZum
Eşin gezsin beğendiğini alsın bence en güzeli öyle
bende kullanıyorum ilk içtiğim günler yapmıştı, ama sanırım bünyem alıştı artık etkilemiyorKizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Seyyyyileride gelinime yapacağım bilezikleri düşünerekten bu tutumluluğum
38. haftaya gelip bir tek çatlağı olmayıp sonra çatlayan var. Benim göğüslerimde doğumdan sonra oldu mesela çatlaklar
Kayınvalidem dün misafir gelen arkadaşıma diyor kiO mu kaynana sen mi belli degil hayranim size
Acima calistirhatta o yer silip supururken foto cek gorumcene yolla
Kizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Sana guvenerekten elimdeki regenisis bitince baslicamben kullanıyorum cnm öğle yemeklerinden sonra bende hiç bulantı yapmadı
ankarada biraz uzak amaSeyyyyistemeye ne zaman geleceksiniz biz hep musayitik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?