2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O mu kaynana sen mi belli degil hayranim size
Acima calistir hatta o yer silip supururken foto cek gorumcene yolla

Kizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.

Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya

Halbuki canta besikten daha onemli ve zor olaniydi degil mi
Cantayi hallettiler alt tarafi bi besik bi begenip alamadilar
Çantaya eşler karışmıyor şekerim eşlerin karıştığı işler uzadıkça uzuyor bence. Kararsız ve zor beğenen onlar kadınların alışveriş konusunda hiç sıkıntısı yok bence

Bende merak ediyorum canım. çok önceden yağ karışımına başlamıştım şuan çatlağım yok karnımda bayaa büyüdü ama daha çatlama olur mu acaba
38. haftaya gelip bir tek çatlağı olmayıp sonra çatlayan var. Benim göğüslerimde doğumdan sonra oldu mesela çatlaklar

Çantaya eşler karışmıyor şekerim eşlerin karıştığı işler uzadıkça uzuyor bence. Kararsız ve zor beğenen onlar kadınların alışveriş konusunda hiç sıkıntısı yok bence
kesinlikle öyle bebek alışverişinde tak tak herşeyi aldım bitti, adam beşiğe el attı kafam çorba oldu resmen. en sonunda baktım birbirimize giricez dahada karışmam al getir dedim

becidina canim nasilsin
Hic canini sıkma gececek bugunler
Bende ilk hamileligimde yattim hastanede o gunler zor olsada geciyo gidiyo.Yattigin yerden buyut bebisleri.

Bu arada cinsiyetleri neydi soylediysende farketmedim kusura bakma

ben kullanıyorum cnm öğle yemeklerinden sonra bende hiç bulantı yapmadı

En güzeli :))
Bi beşik ya ne kadar zorlandınız kuZum
Eşin gezsin beğendiğini alsın bence en güzeli öyle
biz ev eşyaları için bir gün gezdik kararlaştırdık ikinciye gittik aldık geldik :)hiç öyle zor olmamıştı. ama yatak odasını yaptıralım dedi eşim ben marangozuna güvenemedim yaptırmadım, hala başımın etini yer iki suntaya para verdik diyeo yüzden bıraktım artık ister çelik ister mdf ne alırsa alsın.

bende kullanıyorum ilk içtiğim günler yapmıştı, ama sanırım bünyem alıştı artık etkilemiyor

O mu kaynana sen mi belli degil hayranim size
Acima calistir hatta o yer silip supururken foto cek gorumcene yolla
Kayınvalidem dün misafir gelen arkadaşıma diyor ki
Devir değişti artık gelinler kaynana oldu kaynanalar gelin:))
Kaynanalar gelinlerinin huyuna suyuna gidiyor diyor :)

Bende kullanıyorum canım sabah kahvaltılarından sonra içiyorum. Bulantı sorunu yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…