2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en doğal ve etkilisi yağlar bence, hemde en ucuzuama ben onu devamlı sürme konusunda istikrarlı değilim, ondan çatlıyacak
Ben de ilk aldigimda surdm baya sonra cildimi cok kuruttu cildim dokulmeye basladi biraz ara verdm zeytinyagi suruyorm ama doktorum zeytinyagi killandirir seni dedi bi yag verdi dustan cikista sur sonra da lierac sur ozaman kurutmaz dedi ama hala almadm o yagi sadece zeytinyagiyla geldm bugunlere artik bu aydan itibaren lierac agirlik vermem gerek sanrm

Kızlar bu halde yatılı misafir hele ki çocuklu yatılı misafir almak çok zormuş
Her yer ekmek susam şeker sakız
Kayınvalidem sağolsun geldi süpürdü sildi
Bende tozları al banyo temizle evi düzenle çamaşır yıka
Yavaş yavaş yapıyorum işte daha gelen kıyafetlere yeni el atıyorum
Ama kayınvalidem yapmasa şuan ağlardım
O evin içindeki döküntülerden

en doğal ve etkilisi yağlar bence, hemde en ucuzuama ben onu devamlı sürme konusunda istikrarlı değilim, ondan çatlıyacak
BEN SABAHLARI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI KULLANIYORUM GÖGÜS KALCA VE GÖBEK KISMINA YATMADAN ÖNCE DE AYNI ŞEKİLDE LİERAC KULLANIYORUM 3 LİTREDE SU GÜNDE İNŞALLAH BOŞA GİTMEZ :)

yvaş yavaş toplarsınız birlikte sıkma canını hem kayınvaliden de yardım ediyormuş. yatılı yatısız misafir almak her türlü zor gelmeye başladı bana artık. cumartesi bende yemeye aldım ev temizledim,pazar beşik için gezdim derken bugün pertim valla.bu saatten sonra kimseyi de kabul etmicemannemler hariç

zaten hamilelikle birlikte bende kıllanma başladı, normalde beyaz tenliyim göbek etrafında kıl hiç bilmem, ama böyle ayva tüyümü ne diyorlar ya epey çoğaldı

Ben mustelanin catlak oncesi yağını kullanıyorum hindistan cevizi yağıyla birlikte 4. Aydan beri. Cok memnunum su an icin. Henüz bir tanesi bitmedi. Tavsiye ederim.
BANA DA DR LİERAC DEDİ CANIM BEN BİDE İKİNCİ AYDA BAŞLADIM SEKİZİNCİ HAFTAM MI NEYDİ KORKUDAN ERKEN BAŞLADIM ONDAN 3. YE GEÇTİM.

BANA DA DR LİERAC DEDİ CANIM BEN BİDE İKİNCİ AYDA BAŞLADIM SEKİZİNCİ HAFTAM MI NEYDİ KORKUDAN ERKEN BAŞLADIM ONDAN 3. YE GEÇTİM.
Anladım canim. Bana da lierac ya da mustela alabilirsin dedi dr. Mustela aldım baya da gidiyor yağ şeklinde olduğundan. Simdilik çatlamadım ama bakalım bebeklerimiz büyüdükçe inşallah, neler olacak. :)

Çoktaaan misafir almıyorum vallahi. Evin toplu olduğu gün nadir.

zaten hamilelikle birlikte bende kıllanma başladı, normalde beyaz tenliyim göbek etrafında kıl hiç bilmem, ama böyle ayva tüyümü ne diyorlar ya epey çoğaldı
Onlar azalıyor. Ben karnım öyle fena olmuştu ki karnımdaki tüyleri almak zorunda kalmıştım hamilelikte. Ama doğum sonrası eski haline döndüler bir kez makineyle aldığım halde.

Anladım canim. Bana da lierac ya da mustela alabilirsin dedi dr. Mustela aldım baya da gidiyor yağ şeklinde olduğundan. Simdilik çatlamadım ama bakalım bebeklerimiz büyüdükçe inşallah, neler olacak. :)
İNŞALLAH UĞRAŞTIĞIMIZA DEĞER SAĞ SALİM ÇATLAMADAN SAĞLIKLI BEBEKLER DÜNYAYA GETİRİRİZ :)

PEKİ TÜYLENME YAPTI MI ZEYTİNYAĞI ::)) BENDE HAMİLELİKTE BÜTÜN TÜYLERDE AZALMA OLDU DAHA DOĞRUSU SEYREKLEŞİP BİDE GEÇ ÇIKMAYA BAŞLADI AMA GÖBÜŞ HAFİF TÜYLENDİ TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BENDE ŞUANA KADAR SADECE ZEYTİNYAĞI-KAKAO YAĞI KARIŞIMI KULLANDIM, ONDAN DEMEK

Zeytinyagina baslamadan gobus killanmisti ztn bacagima fln da zeytinyagi suruyorm ama bnm tuylerde bi artma olmadi hatta bacagimi hic almam dusun yani.. bnm bitek gobus killandi o da zeytinyagindan once baslamsti

En güzeli :))
Bi beşik ya ne kadar zorlandınız kuZum
Eşin gezsin beğendiğini alsın bence en güzeli öyle

B
Bende yaptirmak istemiyorum banada acluk tokluk bakilcak bazende diyorum yaptirsammi diye doktorumda hic zorlamadi zaten istersen bu sekilde yapariz dedi
Benim dr um ben öneriyorum dedi ama sen bilirsin dedi.bizim ailede genetik şeker var dedim o zaman yaptırsan iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…