DOĞUMDAN SONRADA DA KREMLERE FALAN DEVAM ETMEK GEREKİYORMUŞ HAMİLELİKTEKİ GİBİ DOĞURDUM BIRAKAYIM DEDİN Mİ ÇATLIYORMUŞ GÖBEK BİRDEN İNDİĞİ İÇİN ÖDEMLER GİTTİĞİ İÇİN.38. haftaya gelip bir tek çatlağı olmayıp sonra çatlayan var. Benim göğüslerimde doğumdan sonra oldu mesela çatlaklar
kız ayak üstü kesmiş seni :)Kayınvalidem dün misafir gelen arkadaşıma diyor ki
Devir değişti artık gelinler kaynana oldu kaynanalar gelin:))
Kaynanalar gelinlerinin huyuna suyuna gidiyor diyor :)
Halbuki canta besikten daha onemli ve zor olaniydi degil mi
Cantayi hallettiler alt tarafi bi besik bi begenip alamadilar
ben kullanıyorum cnm öğle yemeklerinden sonra bende hiç bulantı yapmadı
Bende kullanıyorum canım sabah kahvaltılarından sonra içiyorum. Bulantı sorunu yaşamadım
Kessin kessin yeter ki bana yardımcı olsun :)kız ayak üstü kesmiş seni :)
Wuhuuuuu tas atmamis resmen kaya firlatmisKayınvalidem dün misafir gelen arkadaşıma diyor ki
Devir değişti artık gelinler kaynana oldu kaynanalar gelin:))
Kaynanalar gelinlerinin huyuna suyuna gidiyor diyor :)
Siz yorulmayin biz suan bindik hotobosa geliyorukankarada biraz uzak ama
ben bir beşik kertme ritüeli nedir bakayım.öyle boş boş gelinmez gelin kıza en gramlısından künye, altın emzik, nazarlıkta getireyim
Hiç sesimi çıkarmam vallaWuhuuuuu tas atmamis resmen kaya firlatmis
Kadinnnn kadiinnnnn sen ne demek istiyosun diyip elini beline koyaydin ya
Dogumdan sonra toparlayici kremler var ben kullanmistim karin kalca sikilastiriciDOĞUMDAN SONRADA DA KREMLERE FALAN DEVAM ETMEK GEREKİYORMUŞ HAMİLELİKTEKİ GİBİ DOĞURDUM BIRAKAYIM DEDİN Mİ ÇATLIYORMUŞ GÖBEK BİRDEN İNDİĞİ İÇİN ÖDEMLER GİTTİĞİ İÇİN.
Siz yorulmayin biz suan bindik hotobosa geliyoruk
DOĞUMDAN SONRADA DA KREMLERE FALAN DEVAM ETMEK GEREKİYORMUŞ HAMİLELİKTEKİ GİBİ DOĞURDUM BIRAKAYIM DEDİN Mİ ÇATLIYORMUŞ GÖBEK BİRDEN İNDİĞİ İÇİN ÖDEMLER GİTTİĞİ İÇİN.
Aynen bir süre daha devam etmeliyiz. zayıflarken de çatır çatır çatlayan var.o zaman doğumdan sonrada bir süre kullanmak gerekiyor
Magnesium diasporal saşe. Magnesium sitrat içeren başka bir ürün de olur.kızlar magnorm yerine aldığınız daha iyi dediğiniz magnezyum ilacı adı neydi ?
Olsun canim mutlu olunda yasin onemi yok bi yerde.
kız benim anamda az çabalayaydı senin gibi 32 yaşımı beklemezdim evlenmek için
Magosit kullaniyorum ben memnunumkızlar magnorm yerine aldığınız daha iyi dediğiniz magnezyum ilacı adı neydi ?
bizim herşey hızlandırılmış turda sanki nişanlılık hop evlilik hop çocukOlsun canim mutlu olunda yasin onemi yok bi yerde.
Gerci erken evlenende hayata erken atiliyo.Herseyi yasadim hevesimi aldim bundan sonra bi hayalimiz kaldi ciftlik sonrada ye ic gez yapicaz ins
Ben hepsini aynı anda yaşıyorum galiba hiç öyle aydan aya değişmiyor
Ben decaviti kahvaltımı tam bitirmeden arada atıyordum. Internette oyle okumustum kullananlardan. Hic bulanti yapmamıştı ama decavit bitince elevit yazdı doktor o bulanti yaptı. Kutu bitsin istiyorum artık. Halbuki icerik aynıymış neden biri yapmazken digeri yaptı bilmem.Kizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?