2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben decavit kullaniyorum mide bulantisi falan yapmadi canim

Canim dogumdan sonra kullanmana gerek yok ama doguma kadar duzenli kullan zaten dogum yaptiktan sonra anlasiliyo catlayip catlamadigi karnin kasiniyosa geriliyosa catlayabilir o yuzden duzenli nemlendirmek gerekiyo ve bol bol tuketmekte iyi geliyo benim ilk dogumdan hic catlagim yok bakalim bunda ne olucak

BENDE KAŞINMA GERİLME ÇOK ŞÜKÜR HENÜZ YOK CANIM DERİMDE HENÜZ YER VAR GİBİ HATTA BİDE BENİM ÜST BEDENİM UZUN BOYUM 175 GÖGÜSTEN KASIKLARIMA KADAR OLAN ALAN GENİŞ İNŞALLAH Bİ AVANTAŞINI YAŞARIM ZATEN GÖGÜS VE BACAKLARIMDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK HENÜZ İNŞALLAH BÖYLE GİDER.

Ben efermag kullanniyorum ama bence bi farki yok bi arada magnorm kullaniyodum kramplarin varsa muz ye ve maden suyu ic canim onlarda iyi geliyo
magnorm kullanıyorum ama hiç bir etkisi yok, dün eve geldiğimde resmen heryerim tutulmuştu.yattığım yerden kalkamadım, üstümü örtecek kadar bile kollarımda güç yoktu.dediğin gibi muz ve maden suyunu da ilave edeyim.

Bende bu aralar cok halsizim doktor tekrardan kan testi istedi sende dikkat et misafirde cok yoruyo benimde bu aralar hep haftasonlari misafirlerim oldu kendime gelemedim daha

Kızlar gelen Bebek arabası ve puşeti ben silelim güzelce dedim
Eşimde diyor ki araba yıkama yerlerinde yıkanıyor ben görüyorum getiriyorlar dedi
Sizce ne yapayım

Kızlar gelen Bebek arabası ve puşeti ben silelim güzelce dedim
Eşimde diyor ki araba yıkama yerlerinde yıkanıyor ben görüyorum getiriyorlar dedi
Sizce ne yapayım
Bazılarının kılıfları çıkıyor canım internetten marka modeline göre bir bak bakalım, bizim ki fermuralı çıkarılıp yıkanıyor

Ay onlari dert etme onlar hamileligin olmazsa olmazi.
Dua edinde kisa denk geldiniz.Benim oncekiler tam yaza denk geldi sicakta biri bogazimi girtlakliyo gibi nefes alamiyodum.Uyku zaten sicakta normaldede uyunmuyo hamilelikte 3 kati oluyordu.O yuzden bunu kisa denk getirdim ben
Arada ses ver hastanede saniyom seni

ben ilk hamileligimde catlamamistim taaaa ki bebis haftasini doldurup gelmicem deyince çatladım bi iki gunde :)
Sen sinirden catlamissindir bacim
Cunku son haftalar deli ediyolar daha dogurmadin mi dogurmaya niyetin yokmu
Bide senin ikinci miydi ilkinin cinsiyeti ne Allah bagislasin

Ben kullanıyorum canım bulantı yapmadı bende

Göbeğe sürerim de göğsü nasıl yapcaz bebek sürekli emerken

Bazılarının kılıfları çıkıyor canım internetten marka modeline göre bir bak bakalım, bizim ki fermuralı çıkarılıp yıkanıyor
Evet kuZum buldum modelini yıkıyormuş :))
Çıkartım yıkadım bile kuZum tertemiz oldular
Sadece metal ayakları kaldı Onuda eşim gelince banyoya yıkayacak
Kraft twsit yazıyordu kenarlarında
Baya beğendim çift yönlü olması çok hoşuma gitti
Büyük bir maliyetten kurtulmuş oldum valla

Yeter bence abartmayin eccukte 3.-5. bebegi doguracaginiz zaman alirsiniz onlara
Hem sen nasil harcarsin benim kizimin bilennzikkk paralarini
gelinime hazır bana takılanları bile veririm hatıra
Tamam canım alısveris bitmistir kıyafet namına
3.5. olur insallah onlara da alırız artık nasıl buyutulurse o kadar bebekcik :)

Hiç alışverişe başlamayan arkadaşlar varmış
Valla tebrik ediyorum sizi
O kadar indirim dedik aldıklarımızı paylaştık
Nasıl dayandınız almadan
Ben hem alıyorum ben arkadaşlardan geliyor
Hala da eksik bitmiyor bide
Daha liste yapsam noksanlardan Baya bişey çıkar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…