Ben decavit kullaniyorum mide bulantisi falan yapmadi canimKizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya
Canim dogumdan sonra kullanmana gerek yok ama doguma kadar duzenli kullan zaten dogum yaptiktan sonra anlasiliyo catlayip catlamadigi karnin kasiniyosa geriliyosa catlayabilir o yuzden duzenli nemlendirmek gerekiyo ve bol bol tuketmekte iyi geliyo benim ilk dogumdan hic catlagim yok bakalim bunda ne olucakDOĞUMDAN SONRADA DA KREMLERE FALAN DEVAM ETMEK GEREKİYORMUŞ HAMİLELİKTEKİ GİBİ DOĞURDUM BIRAKAYIM DEDİN Mİ ÇATLIYORMUŞ GÖBEK BİRDEN İNDİĞİ İÇİN ÖDEMLER GİTTİĞİ İÇİN.
Ben efermag kullanniyorum ama bence bi farki yok bi arada magnorm kullaniyodum kramplarin varsa muz ye ve maden suyu ic canim onlarda iyi geliyokızlar magnorm yerine aldığınız daha iyi dediğiniz magnezyum ilacı adı neydi ?
BENDE KAŞINMA GERİLME ÇOK ŞÜKÜR HENÜZ YOK CANIM DERİMDE HENÜZ YER VAR GİBİ HATTA BİDE BENİM ÜST BEDENİM UZUN BOYUM 175 GÖGÜSTEN KASIKLARIMA KADAR OLAN ALAN GENİŞ İNŞALLAH Bİ AVANTAŞINI YAŞARIM ZATEN GÖGÜS VE BACAKLARIMDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK HENÜZ İNŞALLAH BÖYLE GİDER.Canim dogumdan sonra kullanmana gerek yok ama doguma kadar duzenli kullan zaten dogum yaptiktan sonra anlasiliyo catlayip catlamadigi karnin kasiniyosa geriliyosa catlayabilir o yuzden duzenli nemlendirmek gerekiyo ve bol bol tuketmekte iyi geliyo benim ilk dogumdan hic catlagim yok bakalim bunda ne olucak
magnorm kullanıyorum ama hiç bir etkisi yok, dün eve geldiğimde resmen heryerim tutulmuştu.yattığım yerden kalkamadım, üstümü örtecek kadar bile kollarımda güç yoktu.dediğin gibi muz ve maden suyunu da ilave edeyim.Ben efermag kullanniyorum ama bence bi farki yok bi arada magnorm kullaniyodum kramplarin varsa muz ye ve maden suyu ic canim onlarda iyi geliyo
Bende bu aralar cok halsizim doktor tekrardan kan testi istedi sende dikkat et misafirde cok yoruyo benimde bu aralar hep haftasonlari misafirlerim oldu kendime gelemedim dahamagnorm kullanıyorum ama hiç bir etkisi yok, dün eve geldiğimde resmen heryerim tutulmuştu.yattığım yerden kalkamadım, üstümü örtecek kadar bile kollarımda güç yoktu.dediğin gibi muz ve maden suyunu da ilave edeyim.
Slm cnm arada yazılanları okuyorum ama çok katılamıyorum. Çok şükür iyiyim nefes darlığı ve uyuyamamak gibi sıkıntılarım dışında her şey normal görünüyor şükür. İnşllh sizler de iyisinizdir.SekerAnnee sen nasilsin epeydir gormuyorum seni umarim iyisin yaz arada
ESKİMİ CANIM BEBEK ARBANIZ YIKANSIN ORDA DAHA İYİ AMA NASIL KURUCAKKızlar gelen Bebek arabası ve puşeti ben silelim güzelce dedim
Eşimde diyor ki araba yıkama yerlerinde yıkanıyor ben görüyorum getiriyorlar dedi
Sizce ne yapayım
Bazılarının kılıfları çıkıyor canım internetten marka modeline göre bir bak bakalım, bizim ki fermuralı çıkarılıp yıkanıyorKızlar gelen Bebek arabası ve puşeti ben silelim güzelce dedim
Eşimde diyor ki araba yıkama yerlerinde yıkanıyor ben görüyorum getiriyorlar dedi
Sizce ne yapayım
Cnm benimde oğlumdan kalan baya pislenmiş saklamistik kapalı bi yerde bizde oto yikamacida yikatcazKızlar gelen Bebek arabası ve puşeti ben silelim güzelce dedim
Sizce ne yapayım
Ay onlari dert etme onlar hamileligin olmazsa olmazi.Slm cnm arada yazılanları okuyorum ama çok katılamıyorum. Çok şükür iyiyim nefes darlığı ve uyuyamamak gibi sıkıntılarım dışında her şey normal görünüyor şükür. İnşllh sizler de iyisinizdir.
Sen sinirden catlamissindir bacimben ilk hamileligimde catlamamistim taaaa ki bebis haftasini doldurup gelmicem deyince çatladım bi iki gunde :)
Ben kullanıyorum canım bulantı yapmadı bendeKizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya
Göbeğe sürerim de göğsü nasıl yapcaz bebek sürekli emerkenDOĞUMDAN SONRADA DA KREMLERE FALAN DEVAM ETMEK GEREKİYORMUŞ HAMİLELİKTEKİ GİBİ DOĞURDUM BIRAKAYIM DEDİN Mİ ÇATLIYORMUŞ GÖBEK BİRDEN İNDİĞİ İÇİN ÖDEMLER GİTTİĞİ İÇİN.
Evet kuZum buldum modelini yıkıyormuş :))Bazılarının kılıfları çıkıyor canım internetten marka modeline göre bir bak bakalım, bizim ki fermuralı çıkarılıp yıkanıyor
Çıkıp makineye atılıyormuş kuZummESKİMİ CANIM BEBEK ARBANIZ YIKANSIN ORDA DAHA İYİ AMA NASIL KURUCAK
Yeter bence abartmayin eccukte 3.-5. bebegi doguracaginiz zaman alirsiniz onlara
Hem sen nasil harcarsin benim kizimin bilennzikkk paralarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?