- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Allah doğum dışında bir daha hastaneye düşürmesin. Tmm cnm yazarım.Ay onlari dert etme onlar hamileligin olmazsa olmazi.
Dua edinde kisa denk geldiniz.Benim oncekiler tam yaza denk geldi sicakta biri bogazimi girtlakliyo gibi nefes alamiyodum.Uyku zaten sicakta normaldede uyunmuyo hamilelikte 3 kati oluyordu.O yuzden bunu kisa denk getirdim ben
Arada ses ver hastanede saniyom seni
Ben baslamadim valla canim c.tesi randevumuZ var ondan sonra baslayacaz insallahHiç alışverişe başlamayan arkadaşlar varmış
Valla tebrik ediyorum sizi
O kadar indirim dedik aldıklarımızı paylaştık
Nasıl dayandınız almadan
Ben hem alıyorum ben arkadaşlardan geliyor
Hala da eksik bitmiyor bide
Daha liste yapsam noksanlardan Baya bişey çıkar valla
Hayırlısıyla başla Canım inşallahBen baslamadim valla canim c.tesi randevumuZ var ondan sonra baslayacaz insallah
Hepimizin ödünü kopardın. Hareketler daha iyiyse gitme bi daha boş ver. Doktorunda kontrolün ne zaman?
KuZum hareketlerini dışardan görebiliyor musun artıkkızlar hakkınızı helal edin benimle birlikte siz de telaşlandınız Allah razı olsun.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evhamı bile insanı perişan ediyor.
sağlıkla bir kucağımıza alsak inşallah.
haftaya çarşamba kontrolüm var orada her şeyi soracağım.
neden hareketleri gün gün değişiyor diye.
benim de yüreğim ağzıma geldi.
3 gündür kafama takmaktan migrenim tuttu geçmek bilmiyor.
KuZum hareketlerini dışardan görebiliyor musun artık
Yok hareket hissediyorum ama hala sakince.
dışarıdan görmüyorum.
Hiç alışverişe başlamayan arkadaşlar varmış
Valla tebrik ediyorum sizi
O kadar indirim dedik aldıklarımızı paylaştık
Nasıl dayandınız almadan
Ben hem alıyorum ben arkadaşlardan geliyor
Hala da eksik bitmiyor bide
Daha liste yapsam noksanlardan Baya bişey çıkar valla
geronimo_s söylüyordu yeri değişmiştir diye. Birkaç gündür benimki de sanki daha az hareket ediyor gibi ama aslında göbeğimin üstüne çıkmış artık muhtemelen hissedemeğim bir yerlere vuruyor
Ben 12. Haftadan beri decavit kullanıyorum sağlık ocağından ücretsiz alıyor eşim. İkizler gayet hatalarıyla uyumlu hatta arada biraz önde gidiyorlar ki ekstra hiçbir takviye almıyorum bir haftadır b12 düşüklüğü var diye ki eskiden beri hep eksik benim et yiyemiyorum yanına b12 takviyesi verildi. Bunun dışında normalde destek almıyorum Doktorlar gerek yok dedi. Hala kan ilacı bile başlamadilar o kadar. Kan seviyesi normalin azıcık altında gerek yok dediler yeterli hala. Ben akşam yemeğinden sonra yatmadan önce öyle keyfime göre alıyorum sorun olmadı. Daha önce kullandığım takviye tüp Bebek döneminde 60 liraydı çok para gidiyordu bıraktım. Süt verirken de takviye gerekiyormuş.Kizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya
Bugün daha iyiyim Dr biraz daha içimi rahatlattı ilaç kasılmayi durdurdu çok şükür öğlen gibi oldu en son şimdi yok. Uzun süre kullanacağım öyle görünüyor bu ilacı. Rahim ağzını da yarın ya da sonraki gün doktor kontrol edecek bir sorun görmezse daha da kısalma gibi eve göndereceğim istirahat edeceksin dedi. Çok erken hele ki İkizler için çok daha erken doğum için büyütebildigimiz kadar devam edeceğiz dedi. Ciğer gelişimi için bugün ikinci doz iğne yapılacak temkinli gideceğiz diyor dr. Artık yapacak başka bir şey kalmıyor ikiz demek yatmak demek onu anladım zaten yatıyordum korkudan ama olacak olana çare olamadık. Sadece bir gün sağlık ocağında iğne olmak için yürüdüm bir gün arkadaşa taksi ile gidip geldim ayaklarımı sürekli uzattım iki gün pes peşe bu etkinlikler fazla geldi ertesi gün hastaneye geldik.becidina canim nasilsin
Hic canini sıkma gececek bugunler
Bende ilk hamileligimde yattim hastanede o gunler zor olsada geciyo gidiyo.Yattigin yerden buyut bebisleri.
Bu arada cinsiyetleri neydi soylediysende farketmedim kusura bakma
Boşver söyleme :) valla oyuncak ediyorlar bizi kıyma kadar bebelerbenim 21 kasımdaki kontrolde bile göbek deliğimin üzerindeydi kafası.
göğsümün hemen altındaydı kafası neredeyse.
bir kadın doktora gitmiştim özel bir hastanede yine böyle evhamlanınca.
o demişti ki bazen plesantanın arkasına saklanabilir bebek.
ya da yüzünü sana doğru dönebilir demişti.
benimki çok hareketliydi birden ciddi bir değişim olunca ben evham oldum zaten.
bir de herkese söylüyordum hareketli falan diye söylememeye karar verdim.
size değil de dışarıdan konuştuğum insanlara karşı.
Ben en başından kullaniyorum hiç mide bulantısı yapmadi ama çok büyük kaygan değilKizlar decavit kullanan var mi aranizda.Mide bulantisi yapiyor mu?
Regenisis kullaniyordum ama bugun saglik ocagi decavit verdi bulanti yapiyorsa hic baslamayim.Cunku bu bulantilar beni bitirdi.Kustugum icin kiloda almamisim 1 aydır.Ebemiz cok guzel desede benim canim sıkıldı.Insallah bebegim bal kupum kilo almistir.
Carsamba gunu kontrolum var simdi gidene kadar takar dururum kafaya
Maaşallah kasılmaların durmasına sevindim. Kuzenim 6 haftalıktan bebekleri 36 haftalık doğana kadar yattı.İkiz bekleyenler hep yatıyor maalesef. İki tane 8 yaşında delikanlı oğlu var şimdi. İnşallah sağlıkla doğacak hepimizin yavruları.Ben 12. Haftadan beri decavit kullanıyorum sağlık ocağından ücretsiz alıyor eşim. İkizler gayet hatalarıyla uyumlu hatta arada biraz önde gidiyorlar ki ekstra hiçbir takviye almıyorum bir haftadır b12 düşüklüğü var diye ki eskiden beri hep eksik benim et yiyemiyorum yanına b12 takviyesi verildi. Bunun dışında normalde destek almıyorum Doktorlar gerek yok dedi. Hala kan ilacı bile başlamadilar o kadar. Kan seviyesi normalin azıcık altında gerek yok dediler yeterli hala. Ben akşam yemeğinden sonra yatmadan önce öyle keyfime göre alıyorum sorun olmadı. Daha önce kullandığım takviye tüp Bebek döneminde 60 liraydı çok para gidiyordu bıraktım. Süt verirken de takviye gerekiyormuş.
Bugün daha iyiyim Dr biraz daha içimi rahatlattı ilaç kasılmayi durdurdu çok şükür öğlen gibi oldu en son şimdi yok. Uzun süre kullanacağım öyle görünüyor bu ilacı. Rahim ağzını da yarın ya da sonraki gün doktor kontrol edecek bir sorun görmezse daha da kısalma gibi eve göndereceğim istirahat edeceksin dedi. Çok erken hele ki İkizler için çok daha erken doğum için büyütebildigimiz kadar devam edeceğiz dedi. Ciğer gelişimi için bugün ikinci doz iğne yapılacak temkinli gideceğiz diyor dr. Artık yapacak başka bir şey kalmıyor ikiz demek yatmak demek onu anladım zaten yatıyordum korkudan ama olacak olana çare olamadık. Sadece bir gün sağlık ocağında iğne olmak için yürüdüm bir gün arkadaşa taksi ile gidip geldim ayaklarımı sürekli uzattım iki gün pes peşe bu etkinlikler fazla geldi ertesi gün hastaneye geldik.
Eşim bakıyor sagolsun yatmaya devam. Hatta hastanede yoruldum. Yemeğim önume gelir giderdi burda kalk kendin al önüne çekazıcık ayakta görseler hemşire ayakta durma gezinme diye yspistiriyor.
Biri kız biri erkek Rabbim bağışlarsa inşallah. Listede yazıyor.
Canım sana pozisyon değiştirmenin ne kadar anlık olduğunu anlatayım onlar için bende şaşırdım.benim 21 kasımdaki kontrolde bile göbek deliğimin üzerindeydi kafası.
göğsümün hemen altındaydı kafası neredeyse.
bir kadın doktora gitmiştim özel bir hastanede yine böyle evhamlanınca.
o demişti ki bazen plesantanın arkasına saklanabilir bebek.
ya da yüzünü sana doğru dönebilir demişti.
benimki çok hareketliydi birden ciddi bir değişim olunca ben evham oldum zaten.
bir de herkese söylüyordum hareketli falan diye söylememeye karar verdim.
size değil de dışarıdan konuştuğum insanlara karşı.
Maşallah onlara da inşallah bizde daha büyüteceğiz bebekleri bugün iyiydim daha çok şükür daha da kısalma olmasa çok daha fazla dikkat edeceğiz atlatmaya çalışacağız.Maaşallah kasılmaların durmasına sevindim. Kuzenim 6 haftalıktan bebekleri 36 haftalık doğana kadar yattı.İkiz bekleyenler hep yatıyor maalesef. İki tane 8 yaşında delikanlı oğlu var şimdi. İnşallah sağlıkla doğacak hepimizin yavruları.
Allah razı olsun canımGozun aydin canim bundan sonra yuksek moralle yasa hamileligini ins
aynen belki de ondan catladim. :) benim ilk cocugumda kiz bu cocugum da kiz masallah :)Sen sinirden catlamissindir bacim
Cunku son haftalar deli ediyolar daha dogurmadin mi dogurmaya niyetin yokmu
Bide senin ikinci miydi ilkinin cinsiyeti ne Allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?