Buralardayım canım-Piraye canım hiç sesin Yok
Efkarlı gördüm seniBuralardayım canım
Kocamlan bozuştukEfkarlı gördüm seni
Neden ki kıymet bilsin o halinle çalışmaya çalışıyorsun sokaklar daKocamlan bozuştuk
Saçma sapan bir konu ya. Benim de hormonlarım pek iyi değil. Ağlamaya yer arıyorumNeden ki kıymet bilsin o halinle çalışmaya çalışıyorsun sokaklar da
Oyy kuZumm Kıyamam ağlama sakınSaçma sapan bir konu ya. Benim de hormonlarım pek iyi değil. Ağlamaya yer arıyorum
Uzadı gitti valla saçma bir konu halbuki. Bebek arabası bakıyor annesi babası. Bugün bakmışlar spotçudan bakmışlar fotoğraf attılar banaOyy kuZumm Kıyamam ağlama sakın
Bu hormanlar bile geçirdi iyice
Oluyor bazen işte önemli olan uzatmamak sonradan bile olsa kırılan kalbi tamir etmeyi bilmek
KuZum mutlaka orta yol bulunurUzadı gitti valla saçma bir konu halbuki. Bebek arabası bakıyor annesi babası. Bugün bakmışlar spotçudan bakmışlar fotoğraf attılar banabende sevmedim. Biz alırız dedim. Siz kendinizi sıkıştırmayın dedim. Eşimde bir araba için kalp kırmaya gerek yok diyor. Bana trip atıyor. Heveslendiler diyor. Bende heveslendim. Ne kadarsa bütçeleri üzerini biz tamamlayalım diyorum zorlarına gider torunlarına bir şey almamak diyor. Sanki maddi durumları çok kötü de zorlarına gidecek. Bende ilk defa anne oluyorum içime sineni almak isterim falan dedim konu burdan uzadı gitti. Küstük ayrı takılıyosss. Şaçma bir konu da ben mi alınganlı yaptım bilmiyorum. Şuan en çok beni önemsemesi lazım diye düşünüyorum
Ya diyorum ya önemsiz bir konu. Benim hormonlardanKuZum mutlaka orta yol bulunur
Tabi ki içine sinen bir şey olsun
Mesale onlarda sadece Bebek arabası olanlardan aldır
Sende puşetini alırsın
Sadece Bebek arası olanlar daha uygun olabilir
Eşinde haklı ailesinin kalbini kirmak istememiş
Ama ailesi de önce sorsun istediğiniz bir model var mı diye
canım genelde açlık ve tokluk kan şekerine baktırıyorlar..ben ilkinde yaptırdım yükleme bunda da yaptırmayı düşünüyorum .perşembe günü gideceğim test için nasipse.için daha rahat olur anne bana da var şeker bir ara beslenme kaynaklı benim de yükselmişti şansa bırakamam .Benim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
Kafa cevresi karin cevresi vs diye bu olcumker. Ilk haftalarda oranki gitse de sonradan genetik fiziksel yapisi bebegin kilosu boyu vs satla farkli olabiliyor. Sata gore bakacaksin. Bebegin 2 hafta ilerden gitse de olarak 40. Haftada hatta 41 de dogabilir he 4 kilo ustu dogar . Bnm ilki 6aydan snr kafa satla uyumlu ama karin cevresi 2 3 hafta geriden geldi. Zayif yapili ananin kizi bu demisti dr. Hakikaten 40+3de 3kg dogdu...Kızlar benim ultrason fotomun altında
27 w 2
26 w 2
25 w 4
Yaziyo yükleme yapamadım şimdi ben kaç haftalık hamileyim sormayı unuttum doktora 1. Oğlumda hıc böyle bisey yaşamadım haftasıyla hep uyumluydu ama bu sürekli önde gitti fln derken hesap karıştı kafam da karisti
Bana ilkinde gerek yok dediler diye yaptirmadim. Bunda da dr un biri yaotir d8geri gereksiz sen bilirsin ama dedi. Bn de bi arkadasn 37 haftalikken anca kesfedildi sekeri oldugu cigeri gelismeden dogdu 40 haftalik olmasina ragmen 3 hafta yatti yogun bakimda. O sebeple korktum ama yine de kan tahlilim temiz cikinca gitmedim. Bir de gereksiz diyen dr a gore sekerin varsa belirti veriyormus. Bebek ve annenin kilolari kilo alim hizi bebegin suyu vs. Gire anlasiliyormus. Ben yine de Guya ac tok 1 hafta duzenli baktiracaktim onu da yaotirmadim. Bnde 2. De fazla usengec ve rahatim. Sonumuz hayir olsun. Eczanede 1 hafta ac ve tok sabahlari olcturebilirsin ben gibi usenmezsen cok pratik bakiolar aslindaBenim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
bnm değerlerime bakıp,ailede var mı diye sorup yapmadı doktorumBenim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
Seni gaza getirmeyeyim diyorum ama yuzde 90 sen haklisin. Kayinvaliden ve kayinpederin yanlis yapmış. Esas kullanacak olan sensin. Ama bulursunuz birnyolunu mutlaka.Uzadı gitti valla saçma bir konu halbuki. Bebek arabası bakıyor annesi babası. Bugün bakmışlar spotçudan bakmışlar fotoğraf attılar banabende sevmedim. Biz alırız dedim. Siz kendinizi sıkıştırmayın dedim. Eşimde bir araba için kalp kırmaya gerek yok diyor. Bana trip atıyor. Heveslendiler diyor. Bende heveslendim. Ne kadarsa bütçeleri üzerini biz tamamlayalım diyorum zorlarına gider torunlarına bir şey almamak diyor. Sanki maddi durumları çok kötü de zorlarına gidecek. Bende ilk defa anne oluyorum içime sineni almak isterim falan dedim konu burdan uzadı gitti. Küstük ayrı takılıyosss. Şaçma bir konu da ben mi alınganlı yaptım bilmiyorum. Şuan en çok beni önemsemesi lazım diye düşünüyorum
O kadar da yariya bölünmüş durumda degil tıp dunyasi. Cogunluk önerir. Yaptirdim ben. Diyabet olsam ve bunu bilmesem cok ciddi problemlerle karsilasirdim. O yuzden yaptirdim. O riski almadim.Benim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
Bencede ben haklıyımSeni gaza getirmeyeyim diyorum ama yuzde 90 sen haklisin. Kayinvaliden ve kayinpederin yanlis yapmış. Esas kullanacak olan sensin. Ama bulursunuz birnyolunu mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?