• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dipnot: Sıfır şeker, az karbonhidrat beslenip de gebelikte diyabet tanısı konan kişiler var.

Sen nasıl oldun?

http://www.milliyet.com.tr/prof-dr-canan-karatay-meslekten-pembenar-detay-genelsaglik-2271783/

15 gün meslekten men cezası aldı. Bence daha fazla almalıydı.
Nadirde olsa olabiliyor tabi gebelik bambaşka bir dünya.
Kasılma yok çok şükür usg de bebekler iyi kendi doktorumu bekliyorum daha kötüye gitmediyse çıkaracak diye umuyorum.

nasıl oldun canım dr lar ne dedi rahim boyun uzamışmı inşallah uzamıştır.
Henüz doktorumu görmedik canım ameliyat günüymus bugün sezeryan doğumlar falan yapılıyor akşama doğru ancak galiba görüşeceğiz.

Canım ilki emzirme yastığının kılıfı, bir- iki tanesini ben aldım. Diğerleri kuzenim verdi onun kızının battaniyeleri. Annemde üç tane almış onlar gelecek. Müslinler var bir de yıkanacak. Bazıları yıptanmış artık battaniyelerin ama alt değiştirirken yada banyo sonrası kullanılır diye düşündüm. Bunlar eski diyip geri çeviremedim o_O
ÇOK GÜZELLER HEPSİ GÜLE GÜLE KULLAN, YALNIZ NE ÇOK BATTANİYESİ OLMUŞ :)

KAÇ TANE GEREKLİDİR Kİ ACEBA ,FAZLASI GÖZ ÇIKARMAZ TABİ DE :)

Ya ben araba istemedim ki. Hiç bir şey almasalar da olur. Ama sırf onlar alacak diye istemediğim bir şey almak istemiyorum. Almasınlar o zaman. Bebeyi yaptıysak arabamızı da alırız :KK12:
zaten senin bebe anasına çekerse aynı kondisyonla 1 yaşında sokak sokak dolaşır:KK55:

Sanirim bu battaniyesi guzel. Fiyati da guzel dusmus. Stokta yok diyor. Belki magazada bulursun. Gecen gun bi tane battaniye begendim lcw de 35 tl idi. Yuzde yuz pamuk.

ÇOK GÜZELLER HEPSİ GÜLE GÜLE KULLAN, YALNIZ NE ÇOK BATTANİYESİ OLMUŞ :)

KAÇ TANE GEREKLİDİR Kİ ACEBA ,FAZLASI GÖZ ÇIKARMAZ TABİ DE :)
Valla çok oldu evet. Ama çok kirleniyormuş heralde. Kaliteliler dışarıya çıkmak için ayrılır diğerleri de evde yatırdın kaldırdın derken kullanılır heralde :)

Canım ilki emzirme yastığının kılıfı, bir- iki tanesini ben aldım. Diğerleri kuzenim verdi onun kızının battaniyeleri. Annemde üç tane almış onlar gelecek. Müslinler var bir de yıkanacak. Bazıları yıptanmış artık battaniyelerin ama alt değiştirirken yada banyo sonrası kullanılır diye düşündüm. Bunlar eski diyip geri çeviremedim o_O
Canım bir tane ince polar battaniye edin bence pembe puantiyeli olan var ya onlar çok kayıyor. Bebeği güzel sarmıyor. Penyeler ve diğer örgüler yaz için ideal ama polar incecik olanlar bar hem hafif hem de çok sıcak tutuyor. Dışarı çıkarken hafif olduğu için rahat ediyorsun. Ben ilk kızımda çok kullandım bir de yumuşak olduğu için ona sarılırsak uyudu hep. Uykunarkadaşı gibi.benim bunun gibi 3-4 tane var biraz eskidiler ama çok kullanışlı.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    197 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar tayin yerlerimiz açıklandı. Tercih yapacağız . Ama eşimle uzlaşamıyoruz. Daha doğrusu Kıbrıs’a gitme konusu kafamızı karıştırıyor. İki çocukla Kıbrıs’a gitmek en mantıklısı gibi ama ikimiz de gitmek istemiyoruz. Ama bizi eninde sonunda bir zaman oraya gönderecekler. Çocukların okul vaktine gelirse kötü olur. Öyle karışık hallerdeyiz.

Canım bir tane ince polar battaniye edin bence pembe puantiyeli olan var ya onlar çok kayıyor. Bebeği güzel sarmıyor. Penyeler ve diğer örgüler yaz için ideal ama polar incecik olanlar bar hem hafif hem de çok sıcak tutuyor. Dışarı çıkarken hafif olduğu için rahat ediyorsun. Ben ilk kızımda çok kullandım bir de yumuşak olduğu için ona sarılırsak uyudu hep. Uykunarkadaşı gibi.benim bunun gibi 3-4 tane var biraz eskidiler ama çok kullanışlı.
Polar düşünmemiştim hiç ama kış bebesi dediğiniz gibi kullanışlı olur, tenine de direk temas etmeyeceği için alınabilir haklısınız

Kızlar tayin yerlerimiz açıklandı. Tercih yapacağız . Ama eşimle uzlaşamıyoruz. Daha doğrusu Kıbrıs’a gitme konusu kafamızı karıştırıyor. İki çocukla Kıbrıs’a gitmek en mantıklısı gibi ama ikimiz de gitmek istemiyoruz. Ama bizi eninde sonunda bir zaman oraya gönderecekler. Çocukların okul vaktine gelirse kötü olur. Öyle karışık hallerdeyiz.
Başka nereleri var ki canım bir de kaç yıl kalmak zorundasınız 2 mi

Kızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.

Başka nereleri var ki canım bir de kaç yıl kalmak zorundasınız 2 mi
Yazmayı düşündüğümüz yerler bunlar. Bınların arasına kıbrıs eklersek kesin Kıbrıs’a gideriz.

Eklentiler

• 5F711512-3520-4EA6-93DE-FECBA20B9091.webp
    5F711512-3520-4EA6-93DE-FECBA20B9091.webp
    142,5 KB · Görüntüleme: 72
Polar düşünmemiştim hiç ama kış bebesi dediğiniz gibi kullanışlı olur, tenine de direk temas etmeyeceği için alınabilir haklısınız
Hastaneye falan çıkarken çok eçrahat oluyor. İyi bir marlakadan bulursan tenine de zarar vermez. Benim kozıma hiç zarar vermedi. Sürekli de yüzüne kapatarak uyur.

Ya zaten biz talep etmedik. Bide bizim alacağımız fiyat olarak fazla geldi herhalde onlara. En fazla 1000 tl olarak düşünmüş onlar. Gelelim beraber bakalım diyip duruyorlar netten alacağız diyorom ama yok netten alınmazmış. Annemler de yatak alacak ama biz bakalım demiyorlar. Kullanacak olan biziz. Onları geçiyorum zaten sorun eşimin beni anlamaması. Kırılırlarmış.
1000 liraya e bebekte yarı travel sistem araba var pusetiyle birlikte 3 teker yan tekerler çıkabiliyor ve ortadan tek hamleyle katlanıyor ben çok beğenerek aldım kırmızı renk ama başka renkleri de var.bi bak istersen beğenirsen hem onların gönlü olur hem de senin içine siner.

Back
X