- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
sepete aldım size sorayım, derken arayada birkaç iş girdi bitiverdi ya%100 pamuk diyor beğenmezsen gönderirsin geri olmaz mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sepete aldım size sorayım, derken arayada birkaç iş girdi bitiverdi ya%100 pamuk diyor beğenmezsen gönderirsin geri olmaz mı
Biz yatak odasına sepet koyacağız, gündüzleride kendi odasında bebek karyolasında olacak park yatak ya da büyüyen almadıkKızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.
biz yine 5 dkka önce beşik için kavga edip, ben hiçbirini almamayı tercih ettimKızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.
Yazmayı düşündüğümüz yerler bunlar. Bınların arasına kıbrıs eklersek kesin Kıbrıs’a gideriz.
Evet. Kesinlikle. Rabbim hayırlı olanı versin diyorum.Dediğin gibi okul çağı gelmeden kıbrısı aradan çıkarmak mantıklı. Ama kuranızda da güzel yerler varmış yani. 2 yılda bir değişmeyecek olsa yaşanabilecek yerler var
Ya en ziru besik ile bebek arabasi. Park yatak buyukte aldim hic kullanamadim nefret ettim sattim 1 ayda. Buyuyen besik aldik onu da basta bizim odadaydi kullandik ama snr on tarafta asansorlu bariyeri olmadigi icin beni yordu. Kiz da iriydi biraz indir kaldir derin yatakda olmuyor. Park yatak da bu acidan hic tabsiye etmiyorum. Iki kez icine dustum desem yeri park yatagin. 1 yas bebesi emmis uyumus yatiricaksin ustte yatiramazsin dikilirse duser diye alt kisim da oyle derin ki kizi koyayim derken onun agirligiyla icine dusuyo insan anne yani besiklerin ufaklari 1 sene anca idare eder. O yuzden en guzeli onde asansoru olan bariyeri cikip anne yani da olabilen en az 2 yil kullanacak kdr.buyuk olan besikler. Birde 2 kademeli olmali bebek dikildikce derilestirebilmeli anne yani kullanacakken yataginin olcusune uymali diye. Kizkardesime boylesi bisi aldirdim ben ya kendim okdr para vermek istemedim cbku mujtemelen abla odasina postalayacagim 9 aylikken fln zaten ranza almistik direk oraya gececek. 9 ay icin de okdr buyuk ve para manasiz geldi. Ama abla ve ranza durumu olmasa.kesin oyle alirdim. Hepsini tecrube ettim desem yeri.Kızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.
Kızlar tayin yerlerimiz açıklandı. Tercih yapacağız . Ama eşimle uzlaşamıyoruz. Daha doğrusu Kıbrıs’a gitme konusu kafamızı karıştırıyor. İki çocukla Kıbrıs’a gitmek en mantıklısı gibi ama ikimiz de gitmek istemiyoruz. Ama bizi eninde sonunda bir zaman oraya gönderecekler. Çocukların okul vaktine gelirse kötü olur. Öyle karışık hallerdeyiz.
Evet kesinlikle öyle. Bem sadece 2 çocukla orda evde bir başıma kafayı yer miyim diye düşünüyorum.Sizin durumunuza benzer bir arkadaşım vardı 2013 kasım annelerinden. İlk bebeği doğdu, tayinde Kıbrıs'ı seçtiler. Çocuk kreş çağına gelmeden Türkiye'ye geri döndüler. O da okul zamanı denk gelmesin istemişti. Eşi asker kendisi ilk okul öğretmeniydi. Ücretsiz izini sonuna kadar aldı. Biraz yalnız kaldı orada ama. Pişman değildi en son. İlla ki gidecekseniz küçükken gitmek mantıklı olabilir.
Keşke beşiğimiz olmasaydı kesinlikle anne yanı beşiklerden alırdım. Kızımın doğduğu zaman pek yoktu öyle şeyler. Büyüyen beşik hiiiç sevmiyorum. Sepet beşik güzel kullanışlı.Kızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.
Sık sık yatılı misafir ağırlamıştı, annesi, kayın validesi, arkadaşları, kardeşi, görümcesi....Evet kesinlikle öyle. Bem sadece 2 çocukla orda evde bir başıma kafayı yer miyim diye düşünüyorum.
Isınma sistemi klima bir oda sıcak. Ya da elektrik sobası. Benim de öyle olur. Onlar gelmese de ben sık sık gelirim zaten. Eşimle oturup konuşmam lazım.Sık sık yatılı misafir ağırlamıştı, annesi, kayın validesi, arkadaşları, kardeşi, görümcesi....
Her ay evde 5-10 gün arası birileri oluyordu. Bi de belli olmaz kafa dengi komşular bulursun belki orada.
Heheheh hiç sormazaten senin bebe anasına çekerse aynı kondisyonla 1 yaşında sokak sokak dolaşır![]()
Canım almam zaten onlar da ben tamam bu olsun demeden almazlar diye düşünüyorum ama ben eşime kırıldım. Ailesi kırılırmış. Neyine kırılacaklarsa bunun. Artık bakacağız belkide dediğin gibi yaparım annemler alır arabayı. Aslında kimse bir şey almasa kafam daha rahat olacakmışİstemediğin birşey alma kuzum.. bebek arabası yerine atıyorum beşiğini aldır onlar çok daha uygun fiyatlı. Zaten piyasadaki beşiklerin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı ya da park yatak aldır bilemedim tatlılıkla çözülür bu mevzu. Hiçbiriniz üzülmez kırılmazsınız herkesin gönlü olur. Özenir şimdi onlarda birşeyler yapabilmek için yoksa almasalarda olur tabii :) sıkma canını düzelir hepsi bulunur bir orta yol
Hem büyüyen beşik hemde park yatak aldıkKızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.
Ya baktıkları araba da 800 tl zaten. Ama görsen o kadar kötü ki. Zaten pahalı olacak diye bir şey yok. Beğendiğimi alayım diyorım sadece. Zaten kırıldığım eşim. Kayınvalidemler değil. Ben tutturunca tutturuyormuşum1000 liraya e bebekte yarı travel sistem araba var pusetiyle birlikte 3 teker yan tekerler çıkabiliyor ve ortadan tek hamleyle katlanıyor ben çok beğenerek aldım kırmızı renk ama başka renkleri de var.bi bak istersen beğenirsen hem onların gönlü olur hem de senin içine siner.
Bende önemli diyorum da eşime göre abartıyorum işteEvet çok güzel fikir. Eşin de bu kadar işin içinde değil anlamıyordur seni. Beşik aldırılabilir çok farklı şeyler yok zaten. Ama bebek arabası neredeyse en önemli alış veriş. Bizim bebek arabasını kayın validem hediye almıştı. Ama birlikte gidip seçmiştik. Son karar eşimle benim olmuştu. Daha güzel istediğim modeller vardı tabi uçuk fiyatlarda. Ama bütçemiz de belliydi. O yüzden orta sınıf bize yeterli bir şey aldık.
Artık karar verin de alın bi Beşik yabiz yine 5 dkka önce beşik için kavga edip, ben hiçbirini almamayı tercih ettim![]()
Yaa onlara göre herşey 1 ve 0 dan ibaret. Durup düşününce bir ayılır o daBende önemli diyorum da eşime göre abartıyorum işte![]()
Angara yok mu angaraYazmayı düşündüğümüz yerler bunlar. Bınların arasına kıbrıs eklersek kesin Kıbrıs’a gideriz.
Kız o nasıl bir alışveriş öyle :))))Artık karar verin de alın bi Beşik ya
Bak biz kayınvalidemle bebe deterjanı almaya markete gittik
Hem ona hem bana halı alıp geldik :))
Sevgili kaynanam gelini mutlu olsun İstemiş