2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum tarihlerimizde aynıymış :)) tabi.buda ilk oğlum gibi 13 gün gecikmeli gelmezse inşallah

Haftaya şekerim benim ki. Bu hafta mı dedim ayy demiş olabilirim progesteron kafası çok merak ediyorum serviks daha kısalmış mı, kaç gr olmuş, ne bileyim dr um konuşsun ben dinleyeyim :)))
Insallah uzamistir serviks. Ben bugun anladim sanirim. Benimki persembe. 1Bucuk ay olmus olacak kendi doktoruma gitmeyeli. Gerci 3 kez ekstra gittim baska doktora.

Insallah uzamistir serviks. Ben bugun anladim sanirim. Benimki persembe. 1Bucuk ay olmus olacak kendi doktoruma gitmeyeli. Gerci 3 kez ekstra gittim baska doktora.
İnşallah uzamıştır . Ya da kısalmamış olsun o da yeter. Zaten gebeliğin bir 4 ve 5. Ayında ayaklanabildim. Artık geriside evde geçer ne yapayım bebiş iyi olsun da. Asıl merak ettiğim celestone yaptırsam mı onu merak ediyorum. 1 ay evvel bahsetmedi ama kafama takılıyor ben bir sorayım yine de diyorum :)

Bende alindan olan var ama su agiz olani da almiatim snradan bi hemsire bana agizdan da olc demisti yalan olmasin niye neden dedi hatirlamiorum ama hastanelerde hep alindan ölçüyorlar. Ama smdiden alinacak kadar elzrm degil sanki yada biz hic ates yasamadik 2.5yilda ondan gelmiyor olabilir.

Bebekler iyi olsunda boşver evde oturalım :)
KuZum zaten hazırlıklar hızlanacak yılbaşından sonra ya zaman geçer Allah ın izni ile
Bir yandan acele ediyorum hazırlıklar konusunda diye kendime kızıyorum ama evde olunca da insan birşeyler yapıyor duramıyor

puset örtüsü alacak yada yaptıracakmısınız kızlar ?

ben eve geçtiğimde şu yaldızlı kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum,

çalıştığım için fırsatları kaçırıyorum bende. her zaman ugramak lazım a101 bime. bazen kaliteli şeyler denk geliyor. alırsan haberim olsun canım
bende ınsert bakıyorum ,ama bazı marketlerde satılmayıp kalanlar oluyor geçen bime gittiğimde vardı mesela, ama deseni kız deseni diye almadım

puset örtüsü alacak yada yaptıracakmısınız kızlar ?

ben eve geçtiğimde şu yaldızlı kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum,
Ben öyle birşey kullanmayı düşünmüyordum ama arkadaşım hediye dikti kullanacağım o yüzden

Bir yandan acele ediyorum hazırlıklar konusunda diye kendime kızıyorum ama evde olunca da insan birşeyler yapıyor duramıyor
Çokta acele etmiyoruz bence kuZumm
Ben Allah nasip ederse şubat ayına kıyafet yıka ütüle kalsın istemiyorum
Sadece şubat ayında evi güzelce temizleriz
Hastane çantası hazırla
Bide işte çikolata filan gibi şeyler kalsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…