doğum tarihlerimizde aynıymış :)) tabi.buda ilk oğlum gibi 13 gün gecikmeli gelmezse inşallahBen İzmir'deyim. Ama doğum yapacağım yer belli değil hala. Doktorum Çınarlı ile anlaşmalıymış sanırım. Ama normal doğuma zaten gelemiyor. O yüzden yine Ege Üniversitesi'nde yapayım diyorum zorunlu sezaryen gibi bir durum olmazsa.
maşallah bizimde 3 yaşında abimiz var.. nerde oturuyordunuz..2. Olacak insallah. Kizim 5 yasinda
Haftaya şekerim benim ki. Bu hafta mı dedim ayy demiş olabilirim progesteron kafasıbetsy_pc kontrol ne oldu
Allah bagislasin ikisini de. Karsiyakadayiz ama insallah bebek dogmadan Bornova ya tasinacagiz. Siz nerdesiniz? Bebekleri dogurmadan bi izmir bulusmasi yapsak ne guzel olur.maşallah bizimde 3 yaşında abimiz var.. nerde oturuyordunuz..
Insallah uzamistir serviks. Ben bugun anladim sanirim. Benimki persembe. 1Bucuk ay olmus olacak kendi doktoruma gitmeyeli. Gerci 3 kez ekstra gittim baska doktora.Haftaya şekerim benim ki. Bu hafta mı dedim ayy demiş olabilirim progesteron kafasıçok merak ediyorum serviks daha kısalmış mı, kaç gr olmuş, ne bileyim dr um konuşsun ben dinleyeyim :)))
Az kaldı kuZum kontrol günlerimize İnşallah güzel hayırlı şeyler duyarızHaftaya şekerim benim ki. Bu hafta mı dedim ayy demiş olabilirim progesteron kafasıçok merak ediyorum serviks daha kısalmış mı, kaç gr olmuş, ne bileyim dr um konuşsun ben dinleyeyim :)))
İnşallah uzamıştır . Ya da kısalmamış olsun o da yeter. Zaten gebeliğin bir 4 ve 5. Ayında ayaklanabildim. Artık geriside evde geçer ne yapayım bebiş iyi olsun da. Asıl merak ettiğim celestone yaptırsam mı onu merak ediyorum. 1 ay evvel bahsetmedi ama kafama takılıyor ben bir sorayım yine de diyorum :)Insallah uzamistir serviks. Ben bugun anladim sanirim. Benimki persembe. 1Bucuk ay olmus olacak kendi doktoruma gitmeyeli. Gerci 3 kez ekstra gittim baska doktora.
Ayyy inşallah, yormadan kendini yürüyüş yapabilirsin falan dese süper olurdu ama sanmıyorum :))Az kaldı kuZum kontrol günlerimize İnşallah güzel hayırlı şeyler duyarız
Bebekler iyi olsunda boşver evde oturalım :)Ayyy inşallah, yormadan kendini yürüyüş yapabilirsin falan dese süper olurdu ama sanmıyorum :))
Bende alindan olan var ama su agiz olani da almiatim snradan bi hemsire bana agizdan da olc demisti yalan olmasin niye neden dedi hatirlamiorum ama hastanelerde hep alindan ölçüyorlar. Ama smdiden alinacak kadar elzrm degil sanki yada biz hic ates yasamadik 2.5yilda ondan gelmiyor olabilir.ne güzel açıklayıcı yazmışsın faydalı bilgiler için teşekkür ederim canım. Ateş ölçer de kafa mı karıştırıyor. Geçen gün hemşireye sordum alından ölçerlerden alabilirsin demişti. Teri varsa sil öyle doğru sonuç alırsın dedi
Bir yandan acele ediyorum hazırlıklar konusunda diye kendime kızıyorum ama evde olunca da insan birşeyler yapıyor duramıyorBebekler iyi olsunda boşver evde oturalım :)
KuZum zaten hazırlıklar hızlanacak yılbaşından sonra ya zaman geçer Allah ın izni ile
Ayy o sozu bu kont duymak bende istiyorum2 aydir evden cikmiyorumAyyy inşallah, yormadan kendini yürüyüş yapabilirsin falan dese süper olurdu ama sanmıyorum :))
Ayy o sozu bu kont duymak bende istiyorum2 aydir evden cikmiyorum
bende ınsert bakıyorum ,ama bazı marketlerde satılmayıp kalanlar oluyor geçen bime gittiğimde vardı mesela, ama deseni kız deseni diye almadımçalıştığım için fırsatları kaçırıyorum bende. her zaman ugramak lazım a101 bime. bazen kaliteli şeyler denk geliyor. alırsan haberim olsun canım
Ben öyle birşey kullanmayı düşünmüyordum ama arkadaşım hediye dikti kullanacağım o yüzdenpuset örtüsü alacak yada yaptıracakmısınız kızlar ?
ben eve geçtiğimde şu yaldızlı kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum,
amin canım.ç uzakmışsınız epey biz bucadayız.. aslında olur bütün izmirliler buluşabiliriz :))Allah bagislasin ikisini de. Karsiyakadayiz ama insallah bebek dogmadan Bornova ya tasinacagiz. Siz nerdesiniz? Bebekleri dogurmadan bi izmir bulusmasi yapsak ne guzel olur.
Çokta acele etmiyoruz bence kuZummBir yandan acele ediyorum hazırlıklar konusunda diye kendime kızıyorum ama evde olunca da insan birşeyler yapıyor duramıyor
sizin şu arkadaşlardan bende istiyorumBen öyle birşey kullanmayı düşünmüyordum ama arkadaşım hediye dikti kullanacağım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?