2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burada kayınvalideme atıp tutmasam, forumu açıp okuturdum kayınvalidemeözellikle senin bu msjları
Senin kayınvalidenle bence benim ki benziyor
Bak benim ki çok Candan iste sana herşeyi yapsın
Yemek temizlik gibi
Ama bazen bi şey oluyor resmen kavga etmek için açık arıyor ya da laf sokmak için

Kızlar park beşikmi büyüyen beşikmi anne yanı mı tercih ettiniz yada edeceksini.

Anne yanını eşimin ablası verecek. Odası içinde büyüyen beşik almak istiyoruz ama oda küçük. İlk olarak dolap ve büyüyen beşiği yerleştirme derdindeyiz almışken büyüyenden alalım dedik

Senin kayınvalidenle bence benim ki benziyor
Bak benim ki çok Candan iste sana herşeyi yapsın
Yemek temizlik gibi
Ama bazen bi şey oluyor resmen kavga etmek için açık arıyor ya da laf sokmak için
benimkide öyle, hele kendi diktiği birşeyi giyeyim birileri beğensin nasıl mutlu oluyorkavga etmek için fırsat kolluyor diyemem,ama bende kavga ortamı yaratacak sözler sarfetmiyorum.eşime göre mesafeliyim hatta, ama sevmiyorum vıcık vıcık

Örgü, penye battaniyeleri var ama polar hiç düşünmemiştim. Tecrübeli annelerden fikir almak güzel

selam kızlar oğlumdan fırsat buldukça okuyorum yorumlarınızı ama yazamıyorum pek.. alılverişler yapılıyor yavaş yavaş hayırlısıyla.. biz bebeğe pek bişey alamadık daha son ayda yüklencez artık zaten abisinin çoğu şeyi ona kaldı sadece yeni kıyafetler birde battaniye alıcam.. beşiğiydi ateç ölçeriydi biberonu süt sağma makinası küveti kovası hepsi var çok şükür.. ilk oğlanda hevesle aldık herşeyi duruyor öylece az kullandık zaten çoğu şeyi.. abisine yavaştan anlatıyoruz artık kardeşini ama ilk çocuk ilk torun olduğu için şımartıldı biraz vee istemiyor bizim sıpa kardeş falan.. onu nasıl hallederiz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ..
ben şu sıralar kendi vücudumla kafayı bozmuş durumdayım Allahtan doğuma az kaldı aldığım kilolar yüzünden hiçbir elbisem olmuyor.. selülit oluştu biton para saydım valla krem sabun lşf falan aldım.. değişşk değişik yağlar aldım her gece pehlivan gibi giriyorum yatağa çok çirkin hissediyorum kendimi ne biliyim.. bu arada izmirde olan arkadaşlar vardı yeni yıl doğum ücretleri belli oldumu..

Bide makine full yıkanıyor şuan
Bunlar sadece arkadaştan gelen 1 yaş ve üzeri kıyafetler
Küçükleri ayırdım dolapı gelince yıkanacak
Bunlarda yaşına ayına göre ayırıp bi beyaz dolapım vardiya ona yerleştireceğim inşallah
Şimdiden Benden çok kıyafeti var
Bunlarca ütü yapmaya gerek Yok dimi

Eklentiler

• A070E5A3-D964-4A9D-857B-CDE2934B6442.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 79
Ailelerine laf söyletmezler hiç.Elbet bir orta yol bulunur sıkma canını

ne güzel açıklayıcı yazmışsın faydalı bilgiler için teşekkür ederim canım. Ateş ölçer de kafa mı karıştırıyor. Geçen gün hemşireye sordum alından ölçerlerden alabilirsin demişti. Teri varsa sil öyle doğru sonuç alırsın dedi

Ben İzmir'deyim. Ama doğum yapacağım yer belli değil hala. Doktorum Çınarlı ile anlaşmalıymış sanırım. Ama normal doğuma zaten gelemiyor. O yüzden yine Ege Üniversitesi'nde yapayım diyorum zorunlu sezaryen gibi bir durum olmazsa.

benim doktorumda karataşa gitti.. hayat hastanesininde fiyatları uygun ama hastane olarak pek iyi değil gibime geliyor.. sanırım karataş ta yapacağım bende.. ege üniversitesi çok uzak bize.. ilk çocukmuydu senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…