- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kayınvalidene söyle hemencik diker sana zaten :)puset örtüsü alacak yada yaptıracakmısınız kızlar ?
ben eve geçtiğimde şu yaldızlı kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum,
Şubatta doğum olacak büyük ihtimalle kalmasın iş bencede :)Çokta acele etmiyoruz bence kuZumm
Ben Allah nasip ederse şubat ayına kıyafet yıka ütüle kalsın istemiyorum
Sadece şubat ayında evi güzelce temizleriz
Hastane çantası hazırla
Bide işte çikolata filan gibi şeyler kalsın istiyorum
Bende hep şubat düşünüyorumŞubatta doğum olacak büyük ihtimalle kalmasın iş bencede :)
Ben aldim bi hafta sonra gelmisti fiyati benim aldigima gore cok uygundu nasilsa kullaniliyo alim defim baktim ama benim aldigimla alakasi koy naylon gibiydi.Iki yikamada pofuduklugu giderdi.Oglumada iyi bisey almistim hala kullaniyoruz.Hic bisey olmadi 8 senedir ama bebege yeniden almak istedim.A101 dekini onermemo polar battaniyelerden bir ara a101 e filan gelmişti, aceba ordakiler nasıldır.
ikeada gördüm birde, oda fena değildi, polar hafif olur hem sıcak tutar sankiBen aldim bi hafta sonra gelmisti fiyati benim aldigima gore cok uygundu nasilsa kullaniliyo alim defim baktim ama benim aldigimla alakasi koy naylon gibiydi.Iki yikamada pofuduklugu giderdi.Oglumada iyi bisey almistim hala kullaniyoruz.Hic bisey olmadi 8 senedir ama bebege yeniden almak istedim.A101 dekini onermem
xxtalyaxx sen bunları göster kayınvalidene böyle yaptır tam set :)
Alsancak sahil falan guzel olur herkes ulasabilir. Size yine de uzak amaamin canım.ç uzakmışsınız epey biz bucadayız.. aslında olur bütün izmirliler buluşabiliriz :))
Insallah iyi olur. Celestone u sor ama bence senin erken dogum tehtidi o kadar yok. Sanmam yaptiracaklarini.İnşallah uzamıştır . Ya da kısalmamış olsun o da yeter. Zaten gebeliğin bir 4 ve 5. Ayında ayaklanabildim. Artık geriside evde geçer ne yapayım bebiş iyi olsun da. Asıl merak ettiğim celestone yaptırsam mı onu merak ediyorum. 1 ay evvel bahsetmedi ama kafama takılıyor ben bir sorayım yine de diyorum :)
Kesinlikle bi tane polar al ama tavsiyem iyi bisey olsun bi ara burdan biri ozdilekten almisti indirim var demisti kim hatirlamiyorum.Ozdilek ten bi kac bisey almistim memnun kalmistim oraya bakabilirsinikeada gördüm birde, oda fena değildi, polar hafif olur hem sıcak tutar sanki
Dogum sinrasida ayni seyleri soylicek misin bakalimemzirme önlüğünü yapmış zaten,
babynest içinde geçenlerde youtubedan videosunu gösterdim kolaymış dedi bence becerir benim kıymetlim kayınvalidecim
Benimde alisverise cikasim var gezip görüp biseyler almak istiyorum artikİnşallah duyarız caddeye gidesim var, sahilde bir yürüyesim var. Var da var işte :)
Becerir becerir ben senin yerinde olsamemzirme önlüğünü yapmış zaten,
babynest içinde geçenlerde youtubedan videosunu gösterdim kolaymış dedi bence becerir benim kıymetlim kayınvalidecim
Geçmedimi halageçmiş olsun. Asil bey nasıl
geçmiş olsun canım, bebek nasıl başladımı hareketlerinde artış
Ben başka yerden bakmıştım ama buradaki arkadaşlar hacı Şerif deyince baktım
Ben başka yerden bakmıştım ama buradaki arkadaşlar hacı Şerif deyince baktım
Aynen bende oradan yaptırmayı düşünüyorum
Bide hediye konusunda kararsızım minik fazla maliyeti olmayan hatıra olacak bir şey istiyorum
evet uzak kalıyo canm konak olsa neyse de..Alsancak sahil falan guzel olur herkes ulasabilir. Size yine de uzak ama
Bende gri üstüne beyaz yıldızlara takmış durumdayımhacı şerifte aynalı yıldızlı bir çikolata modeli gördüm benim de o hoşuma gitti orada.
hediye konusunda bende kararsızım.
şimdilik temaya karar vermeye çalışıyorum.
sanırım yıldız üzerinden ilerleyeceğim her şeyde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?