2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

puset örtüsü alacak yada yaptıracakmısınız kızlar ?

ben eve geçtiğimde şu yaldızlı kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum,
Kayınvalidene söyle hemencik diker sana zaten :)
Benim diktirecek kimsem Yok o yüzden müslim bezle kapatırım üstünü olur biter ya da hazır bulursam alırım

Şubatta doğum olacak büyük ihtimalle kalmasın iş bencede :)

o polar battaniyelerden bir ara a101 e filan gelmişti, aceba ordakiler nasıldır.
Ben aldim bi hafta sonra gelmisti fiyati benim aldigima gore cok uygundu nasilsa kullaniliyo alim defim baktim ama benim aldigimla alakasi koy naylon gibiydi.Iki yikamada pofuduklugu giderdi.Oglumada iyi bisey almistim hala kullaniyoruz.Hic bisey olmadi 8 senedir ama bebege yeniden almak istedim.A101 dekini onermem

ikeada gördüm birde, oda fena değildi, polar hafif olur hem sıcak tutar sanki

Insallah iyi olur. Celestone u sor ama bence senin erken dogum tehtidi o kadar yok. Sanmam yaptiracaklarini.

ikeada gördüm birde, oda fena değildi, polar hafif olur hem sıcak tutar sanki
Kesinlikle bi tane polar al ama tavsiyem iyi bisey olsun bi ara burdan biri ozdilekten almisti indirim var demisti kim hatirlamiyorum.Ozdilek ten bi kac bisey almistim memnun kalmistim oraya bakabilirsin

emzirme önlüğünü yapmış zaten,

babynest içinde geçenlerde youtubedan videosunu gösterdim kolaymış dedi bence becerir benim kıymetlim kayınvalidecim
Dogum sinrasida ayni seyleri soylicek misin bakalim
Senin o telefonu bi karistirmak lazim kim icin neler yazdin

Geçmedimi hala geçmiş olsun. Asil bey nasıl

vallahi geçmedi.
onu ancak kuvvetli bir ağrı kesici durdurabilir içemeyince de geldi mi gitmek bilmiyor.
Asil sanırım iyi.
diğer günlere göre beni pek üzmüyor.
haftaya olan kontrolü iple çekiyorum.
hem özledim hem merak ediyorum.

bebek çikolatasını Hacı Şerif'ten yaptırayım diyorum.
sen ne düşünüyorsun?
SEPTEMBER LOVE
Ben başka yerden bakmıştım ama buradaki arkadaşlar hacı Şerif deyince baktım
Aynen bende oradan yaptırmayı düşünüyorum
Bide hediye konusunda kararsızım minik fazla maliyeti olmayan hatıra olacak bir şey istiyorum

hacı şerifte aynalı yıldızlı bir çikolata modeli gördüm benim de o hoşuma gitti orada.
hediye konusunda bende kararsızım.
şimdilik temaya karar vermeye çalışıyorum.
sanırım yıldız üzerinden ilerleyeceğim her şeyde.

Bende gri üstüne beyaz yıldızlara takmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…