2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğal Somon bulmak çok zor canım bulabiliyorsanız ne ala. Norveç somonu olarak sattıklarının hepsi çiftlik. Renk kartelası var her firmanın etin pembeliği bile ayarlanıyor. O yüzden somon yemiyorum ben.
Yok kuZum nerde
Üsküdar balıkçı çarşına gidiyoruz
Eşini tanıyorlar her gittiğimde somon istiyorum
Yok Yenğe alma sen diyorlar

Bende gri üstüne beyaz yıldızlara takmış durumdayım

erkek için taçlı ayıcıklı falan var hep.
onlardan hoşlanmıyorum.
zaten isimli hastane çıkışım da yıldızlı.
bende açık gri rengin üzerine aynalı yıldıza taktım.

Çıktık eve geldik kızlar, çok şükür 14mm ölçüldü aynı gibi durum istirahate daha çok yatarak devam edeceğiz. İlaç kullanmaya devam kasılma için adalat crono verildi günde iki. Hareket kısıtı tavan yaptı, ikiz olunca büyüdükçe yer çekimi etkisine daha çok maruz kalıyorum o nedenle wc ve yemek dışında yatış oldu. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularimiza.

@SEPTEMBER LOVE canım Favori balığım dil balığı en kolay yenen benim için en lezzetlisi, cıva açısından da uygunmuş.

Kizlar ben normalde balik tuketebilen biri degilim ama sirf bebek icn kendimi zorluyorm uskumru yiyorm ben iyi mi yapiyorm ki

Canım çok geçmiş olsun. Yatacaksın artık bol bol. Bu topikte yatmak zorunda olan çok annemiz var. Hepiniz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Yatacaksın artık bol bol. Bu topikte yatmak zorunda olan çok annemiz var. Hepiniz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Sağol canım sen hepimizin yerine sokakları arşinliyorsun maşallah sana nazar değmesin.
Yatıyordum zaten ama daha da kısıtlı hale geldim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim miniklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…