Allahtan onemsemedin haaa
Senin kaynananin araba alma sevdasi bizim yirtik astarli canta muhabbetinden fazla sayfa oldu
Yok kuZum nerdeDoğal Somon bulmak çok zor canım bulabiliyorsanız ne ala. Norveç somonu olarak sattıklarının hepsi çiftlik. Renk kartelası var her firmanın etin pembeliği bile ayarlanıyor. O yüzden somon yemiyorum ben.
İyi canım barıştık
Onlar almayacak araba biz bakacağız canım bütçelerine uymazsa üzerine ekleyeceğiz uyarsa alırlar. Ama kendim seçeceğimSonuç Peki
Heyecanla bütün kızlar sonucu bekliyoruz
Vayy vayy adama dediğini yaptırdın yanı helal sanaOnlar almayacak araba biz bakacağız canım bütçelerine uymazsa üzerine ekleyeceğiz uyarsa alırlar. Ama kendim seçeceğim
Ben Bebek ürünleri gelince haber veririm
Her hafta niyese bakarım ne geliyor diye :)
Vayy vayy adama dediğini yaptırdın yanı helal sana
Onlar almayacak araba biz bakacağız canım bütçelerine uymazsa üzerine ekleyeceğiz uyarsa alırlar. Ama kendim seçeceğim
Bosver arabayi biz kanepede yatip yatmayacagini merak ediyozzz :))Onlar almayacak araba biz bakacağız canım bütçelerine uymazsa üzerine ekleyeceğiz uyarsa alırlar. Ama kendim seçeceğim
Dün yatmadıBosver arabayi biz kanepede yatip yatmayacagini merak ediyozzz :))
Aynen öyleE yani, doğru olan da buydu.
Sinir etmesinler insan var benim içimde insaaaan sinir etme beni doğurmam çocuğu içimde tutarım diyorum
Dün çok hareket etti kuzum. Baya hareketliydi. Bugün dünkü kadar hareketli değil. Annesini teselli ediyor dedim. Sen gelince etmiyor kızıyor sana beni üzdüğün için diyorım ciddi ciddi bozuluyorYaa bunu bende mi kullansam :)
Sevdim bu lafı tövbe tövbe
Bende gri üstüne beyaz yıldızlara takmış durumdayım
Kızlar hamilelikte Hangi balık türlerini tercih ettiniz ve ediyorsunuz
Bu civa konusu için soruyorum
öyle mi valla benim en sevdiğim balık canım o zaman sardalyeye devam ne diyim..birde lüferi seviyorum valla yiyorum ondan bundan napim :))))Çipura da civa oranı var yazmışlar bende yedim bi kaç kere sonra korktum
Canım çok geçmiş olsun. Yatacaksın artık bol bol. Bu topikte yatmak zorunda olan çok annemiz var. Hepiniz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahÇıktık eve geldik kızlar, çok şükür 14mm ölçüldü aynı gibi durum istirahate daha çok yatarak devam edeceğiz. İlaç kullanmaya devam kasılma için adalat crono verildi günde iki. Hareket kısıtı tavan yaptı, ikiz olunca büyüdükçe yer çekimi etkisine daha çok maruz kalıyorum o nedenle wc ve yemek dışında yatış oldu. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularimiza.
@SEPTEMBER LOVE canım Favori balığım dil balığı en kolay yenen benim için en lezzetlisi, cıva açısından da uygunmuş.
Sağol canım sen hepimizin yerine sokakları arşinliyorsun maşallah sana nazar değmesin.Canım çok geçmiş olsun. Yatacaksın artık bol bol. Bu topikte yatmak zorunda olan çok annemiz var. Hepiniz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?