Yok kiz bu aralar sakinim olay cikarmadan cozuyorm islerimiBosver sabunu sampuani olay cikardin mi ondan haber ver
Vallahi canm benim Doktor da bir tuhaflik var heralde hiç kıloma karismiyor perinatolog oysaki sıkıntılı bir durum olsa karisirdi diye dusunuyorum zaten kilolu basladim ustune birde 12 kilo aldım adam bisey demiyor bende dikkat ediyorum guya ise yaramıyor hareket 0 oluncaDiyette kalori cok kisitlanmadi. Abur cubur recel tahin hamur isleri falan yasaktı. Kilo almayacaksin artik dedi. Bakalim ne olacak. Spor yasak kilo almaman lazim diyet yap ama bebegin kilosu az bebege kilo aldir her ucu b.klu degnek.
Halbuki en cok hareketi sen yaptin kopekten kacarkenVallahi canm benim Doktor da bir tuhaflik var heralde hiç kıloma karismiyor perinatolog oysaki sıkıntılı bir durum olsa karisirdi diye dusunuyorum zaten kilolu basladim ustune birde 12 kilo aldım adam bisey demiyor bende dikkat ediyorum guya ise yaramıyor hareket 0 olunca
Halbuki en cok hareketi sen yaptin kopekten kacarkenneden bu kadar aldin ki
Bulamazsan netten sipariş verebilirizSEPTEMBER LOVE kuzumm sen de green clean baby alcktn dmi bugn carrefoura gittim sirf onu almaya sadece deterjani yoktu bebek icn olan yumusaticisi ve leke cikaricisi vardi onlari aldm deterjanini da ilk gordgm carrefourdan alcm buarada cokk hos kokuyo icinde parfum yok dogal lavanta yagi var yumusaticisinda
Ooo kimler gelmişSelam kızlar
Nasılsınız
Epeydir yoktum aranızda
Umarım herkes iyidir
Bebeğim sen bu saatler de niye uyanıksınOoo kimler gelmiş
Cankuş
Akşam arkadaşlar geldi odaya duvar kağıdı yaptılarBebeğim sen bu saatler de niye uyanıksın
Hadi ben sınavımı veriyorum
Eşim görevde evde yalnız kalmak zorunda kaldım yine
Uykusuzluktan ölsem de sabahlayacağım mecburen
Ne zormuş yaa
Ohh kıymetini bilin her gece kocalarınız evde kııııızzzzz
senin icin bol bol dua okuyorum. Bu sinavini en kisa zamanda atlat insallah.Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Sorun yapmiyorlarsa ne guzel. Gece gec saat yeme abur cubur hamurlu seyler fazla yeme tamam. 2ser kilo cok degil ayda.Vallahi canm benim Doktor da bir tuhaflik var heralde hiç kıloma karismiyor perinatolog oysaki sıkıntılı bir durum olsa karisirdi diye dusunuyorum zaten kilolu basladim ustune birde 12 kilo aldım adam bisey demiyor bende dikkat ediyorum guya ise yaramıyor hareket 0 olunca
Canim cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasinGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun canım çok çok geçmiş olsunGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Hayirli aksamlar
Benim de aksam üstü kontrolüm vardi. Sancilarim
Cikti bir de servixkisalmasi baslamis 2,4 cm e dusmus moralim iyice bozuldu pazartesiye daha da kisalirsa hastaneye yatis yazmak zorundayiz dedi. Iki yavrumla dusunmek dahi istemiyorumdualarinizda akliniza gelirsem benim icin de dua edin
Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Amin insallah hepimizin yavrusunu.geronimo_s inş bebeğin bir sonraki kontrolde kilo almış olur canım. Allah sağlıkla kavuştursun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?