- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çook güzel olmuş güzel güzel büyüsün bu odada peracıkKızlar duvar kağıdı yapıldı
Yatağın olduğu yere Orta boşluğa beşik gelecek inşallah
Güneş ışığı ters olunca rengi pek belli değil
Gri ve beyaz
Amin canımm aminnÇook güzel olmuş güzel güzel büyüsün bu odada peracık
Canim benm cok konustuk seninle bak suanda kotu giden hcbsy yok cok sukur bosyere perakusu neden sen icerde gerip uzuyosun hihm soyle bakalim.. ne dedik guzel dusunup olumlu seylere odaklancz bak surda 3 ay var yok insallah sonrasnda bu hamileligni hem de ilk hamileligini kotu gunlerdi diye hatrlama peraya bunu yapmaa
Bozma psikolojini yoksa zincir etkisi hepimiz biranda bozuluyoruzbugün bende huzursuz hissediyorum kendimi. foto gönder bakalım sen duvar kağıdını güzel döşemişmi arkadaşın
Kızlar iyi ki ama iyi ki varsınızcanım hepimiz için herşey çok güzel olacakbende psikoloji olarak çok iyi sayılmam eşimin beni anlamadığını düşünüyorum, sarılması sevmesi bile az geliyor sanki. sabah kalkıp sen gece bana niye sarılmadın diye adama fırça çekiyorum düşün
Sen niye huzursuzsun bakalım?Bozma psikolojini yoksa zincir etkisi hepimiz biranda bozuluyoruzbugün bende huzursuz hissediyorum kendimi. foto gönder bakalım sen duvar kağıdını güzel döşemişmi arkadaşın
Benim oğlum da kilosu boyu ileride giderken geriye düştü. Umarım bebeklerimiz güzel güzel kilolarını alırlar.günaydın kızlar.uzun zamandır yazamadım.malum benmi bebişin gelişimi 1 hafta geriden geliyor ya onun moral bozukluğuyla pek bi sesim çıkmıyordu.bugün son bikaç günü okudum da bazı terslikler olumsuzluklar yaşanmış.Allah tan hepimize güç kuvvet sağlık ve sabır diliyorum. benim haftaya çarşamba kontrolüm. bebiş inş kilo almıştır diye dua ediyorum.
Giz hangi hastaneymis o ben sancim baslayinca hotobosa biner dogum yapar gelirimbirde doğum ücretlerini zorla öğrettirdim eşime, fiyatlar çok iyiydi normal doğum 1500, sezeryan ilk doğumda 2000 kaldıki bunlar üstünden bile indirim yaptırılabilir. kontrollerimide indirimli oluyorum zaten, baş hemşire kayınvalidemlerin bi akrabasıyla tanıdıkmış. %20 indirim yaptırmıştı
Gecmis olsun canim hafta sonu geldi Allahtan dinlen birazgünaydın kızlar
1 yıldır grip olmuyorum diye sevinirken sabah burun akıntısı tıkanıklığı vede bel bacak kas ağrılarıyla güne merhaba dedim
Gecmis olsun canim ins zamaninda gelir calisiyorsan heyet raporu al yat bosver canindan kiymetli miGeçen gün kontrolüm vardı ben tam sırıtarak ekrana bakarken doktorumun yüzü düştü rahimde bi anormallik varmış bi şeyler söyledi ben sadece o an donup kaldım rahim ince gibi bi şeyler söyledi sadece erken doğum riski var dediği kaldı aklımda beynimden vurulmuşa döndüm progestan fitil verdi magnezyumu günde 4 e çıkardı yarım saatten fazla ayakta kalma dedi ben de 1 hafta rapor aldım çok korkuyorum
3 aralıktı hadi kutlayın beni
aynen benimde psikolojim göçüyor belim ağrısa karnım ağrısa eyvah erken doğum belirtisimi diye kasıyorum inşallah hepimiz zamanında sağlıkla hayırla doğurruzGünaydın kızlar sağlıklı güzel bir gün olsun
Bebişler sağlıkla bir güne başlasın
Kimin ne derdi varsa Allah ım bu cuma gününün hürmetine deva olsun inşallah
Zaman ilerledikçe iyi ve psikolojim bozuluyor yaşanan olaylardan
Aman sana ne var carsaf diker yatirir seni kayinvalideninşallah canım, birde döner normal doğum pozisyonunu alırsa ne ala olmazsada sezeryan artık yapıcak bişey yok
Aynen bacim bu sekilde huyuna git sonra satasiyo
Tek degilsin canim bende oyleyim mart analarinin sansina hepimizin erken dogum tehlikesiyle gecen her gune sukrediyorumaynen benimde psikolojim göçüyor belim ağrısa karnım ağrısa eyvah erken doğum belirtisimi diye kasıyorum inşallah hepimiz zamanında sağlıkla hayırla doğurruz
Beşik gelince daha güzel duracak inşallahBiraz daha iyiyim.. Bu arada çayı kahveyi de tamamen kestim. Plesentaya kan akışını azaltan bebeği beslemeyi azaltan şeylerin hepsini bırakıyorum. Hatta çalışma ortamımı bile bol bol havalandırıyorum. .
Hamileliğin başından beri üzülsem de sevinsem de açık olan iştahım kapandı dünden beri can sıkıntısından. En azından kendim kilo almam bu da bir şeydir.
Sen niye huzursuzsun bakalım?
SEPTEMBER LOVE oda harika olmuş. Eşim duvar kağıdı falan hiç sevmez. Ama çok özendim şu an
Benim oğlum da kilosu boyu ileride giderken geriye düştü. Umarım bebeklerimiz güzel güzel kilolarını alırlar.
canım ben senin kalan günlerine baktıkça mutlu oluyorum maşallah plakalara düştün oh senin günlerin düştükçe arkandan bizde geliyoruz gibi değişik bir şekilde mutlu oluyorumBeşik gelince daha güzel duracak inşallah
Dün senle Canım sıkılmaya başladı sonrada devamı geldi işte yazılanları okudukça
Allah ın izniyle iyi olacak herşey İnşallah
Bak mango bu gün yüzde 50 indirim yapmış :))
Sataşan o olsun şekerimAynen bacim bu sekilde huyuna git sonra satasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?