2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar duvar kağıdı yapıldı
Yatağın olduğu yere Orta boşluğa beşik gelecek inşallah
Güneş ışığı ters olunca rengi pek belli değil
Gri ve beyaz

Eklentiler

• 689D3B62-D355-4420-BEB4-C22248E898E0.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 1C93A5C0-7DBE-48CE-8777-5D7341356302.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 66
günaydın kızlar.uzun zamandır yazamadım.malum benmi bebişin gelişimi 1 hafta geriden geliyor ya onun moral bozukluğuyla pek bi sesim çıkmıyordu.bugün son bikaç günü okudum da bazı terslikler olumsuzluklar yaşanmış.Allah tan hepimize güç kuvvet sağlık ve sabır diliyorum. benim haftaya çarşamba kontrolüm. bebiş inş kilo almıştır diye dua ediyorum.

Bozma psikolojini yoksa zincir etkisi hepimiz biranda bozuluyoruz bugün bende huzursuz hissediyorum kendimi. foto gönder bakalım sen duvar kağıdını güzel döşemişmi arkadaşın

Kızlar iyi ki ama iyi ki varsınız
Ben şimdi evi bir süpürür bi tozları alırım kendime gelirim

geronimo_s günaydınn nasılsın bu sabah

Biraz daha iyiyim. . Bu arada çayı kahveyi de tamamen kestim. Plesentaya kan akışını azaltan bebeği beslemeyi azaltan şeylerin hepsini bırakıyorum. Hatta çalışma ortamımı bile bol bol havalandırıyorum. .
Hamileliğin başından beri üzülsem de sevinsem de açık olan iştahım kapandı dünden beri can sıkıntısından. En azından kendim kilo almam bu da bir şeydir.
Bozma psikolojini yoksa zincir etkisi hepimiz biranda bozuluyoruz bugün bende huzursuz hissediyorum kendimi. foto gönder bakalım sen duvar kağıdını güzel döşemişmi arkadaşın
Sen niye huzursuzsun bakalım?
SEPTEMBER LOVE oda harika olmuş. Eşim duvar kağıdı falan hiç sevmez. Ama çok özendim şu an
Benim oğlum da kilosu boyu ileride giderken geriye düştü. Umarım bebeklerimiz güzel güzel kilolarını alırlar.

Giz hangi hastaneymis o ben sancim baslayinca hotobosa biner dogum yapar gelirim
1500+hotobos bileti =uuuuu sudan ucuz

Gecmis olsun canim ins zamaninda gelir calisiyorsan heyet raporu al yat bosver canindan kiymetli mi

Günaydın kızlar

Bugün görüş günümüz vardı. Oğluşum 1 kilo 35 cm olmuş bile Kan değerlerim düşük çıkmıştı. Bi kaç ilaç verdi doktorum. Decavit hariç b12 , d vitamini. Onlara başlayacağım. Bu hafta kilosu 1 hafta ilerde, kafa cevresi 1.5 hafta ileride çıktı. Doktor normal dedi. Ama aklıma takıldı

aynen benimde psikolojim göçüyor belim ağrısa karnım ağrısa eyvah erken doğum belirtisimi diye kasıyorum inşallah hepimiz zamanında sağlıkla hayırla doğurruz

Beşik gelince daha güzel duracak inşallah
Dün senle Canım sıkılmaya başladı sonrada devamı geldi işte yazılanları okudukça
Allah ın izniyle iyi olacak herşey İnşallah
Bak mango bu gün yüzde 50 indirim yapmış :))

G geronimo s hem görmeyeli bebişi 1 ay oldu, hem sanırım ağırlaşıyorum artık aşağıya doğru baskı hissediyorum, bel ağrıları başladı sanki ama yatarken birşey yok öyle işte. İnsan ilk olunca ne yaşaması gerektiğini bilmiyor. Biliyorum normaldir artık heralde bunlar ama dr umu göresim var özledim onu

canım ben senin kalan günlerine baktıkça mutlu oluyorum maşallah plakalara düştün oh senin günlerin düştükçe arkandan bizde geliyoruz gibi değişik bir şekilde mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…