2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birde doğum ücretlerini zorla öğrettirdim eşime, fiyatlar çok iyiydi normal doğum 1500, sezeryan ilk doğumda 2000 kaldıki bunlar üstünden bile indirim yaptırılabilir. kontrollerimide indirimli oluyorum zaten, baş hemşire kayınvalidemlerin bi akrabasıyla tanıdıkmış. %20 indirim yaptırmıştı

BENİM DE HAFTAYA CUMARTESİ KONTROLÜM BEN YİNE YÜZÜNÜ GÖRÜR MÜYÜM ÜMİDİYLE GİDİCEM AMA KESİN YİNE GÖREMİCEM :)

Gözünaydın çok hoş haberler bunlar, inşallah herkesin kontrolleri artık güzel geçer

başınız sağolsun çok zor bir sınav Allah yardımcınız olsun ilk gebeliğinizmiydi belirti vermedimi daha önce bu illet. bildiğim kadarıyla ödem sık wc ye gitme gibi belirtileri varmış

günaydın kızlar
1 yıldır grip olmuyorum diye sevinirken sabah burun akıntısı tıkanıklığı vede bel bacak kas ağrılarıyla güne merhaba dedim

Geçen gün kontrolüm vardı ben tam sırıtarak ekrana bakarken doktorumun yüzü düştü rahimde bi anormallik varmış bi şeyler söyledi ben sadece o an donup kaldım rahim ince gibi bi şeyler söyledi sadece erken doğum riski var dediği kaldı aklımda beynimden vurulmuşa döndüm progestan fitil verdi magnezyumu günde 4 e çıkardı yarım saatten fazla ayakta kalma dedi ben de 1 hafta rapor aldım çok korkuyorum

bebek iri olduğundan dedi, çok tatmin edici cevapta vermedi açıkçası, baş aşağı duruyormuş birde

Canım dönmüs seninki di mi bizim seninle ters duruyordu hatta agrı yapıyordu konusmustuk. cok sevindim darısı basımıza. Bu arada rapordan sonra isyerin cıkıs vermemeli bence ceza almazlar mı? raporlu biri isten cıkarılamaz diye biliyorum..

Canım dua ediyorum sana inanıyorum ki iyi olacak neler atlatıldı.. gönlünü moralini iyi tut annesi bebegin hisseder... hem erken alınsa bile sukur sınırı gectin sorun olmaz aman aman insallah sen kendi moralini iyi tut bozma lutfen...

3 aralıktı hadi kutlayın beni

Kız neden demedin o zamann :) İyi ki dogmussun nice mutlu guzel yıllara ailenle insallah

canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun...insallah duzelir gerek kalmaz

Selam kızlar
Nasılsınız
Epeydir yoktum aranızda
Umarım herkes iyidir

bende sana yazacaktım nerelerdesin diye :) nasılsın iyi misin?

Canım cok cok uzuldum... Allah sabır versin bir daha yasatmasın...

günaydın kızlar
1 yıldır grip olmuyorum diye sevinirken sabah burun akıntısı tıkanıklığı vede bel bacak kas ağrılarıyla güne merhaba dedim

gunaydın canım
of gecmis olsun bu halde bir de grip cok fena oluyor... dikkat et dinlen

Canım gecmis olsun dikkat et kendine doktorunu dinle

Anladım canım ben ters hatırlamısım ama 35-36 ya kadar döner dedi burda bana hep arkadaslar... benimde makat gelis basından beri..
Tamam rapordan sonra cıkıs verilecekse ne guzel anladım canım simdi, hayırlı olsun insallah...
Ben sonuna kadar calısmayı dusunuyorum ki dogum sonrasına aktarılsın.. mecbur ise geri donmem gerek cunku

günaydın kızlar

Geçmiş olsun daha kötü olmaz umarım. Şu hamileyken ek çıkan problemler daha bir zorluyor insanı grip bile olsa, dinlenebilsen keşke

Grupta 6-7 kişide benzer erken doğum tehdidi var. Hepimiz tedavimizi alıp istirahat ediyoruz. İnşallah vaktinde doğarlar

Teşekkür ederim canım birdahakiler bebeklerimzle inşallah

Ne güzel her şey, ufak tefek şeyler problem olmaz.

Allah ım yardımcınız olsun
En yakın zamanda acılarınıza ilaç olacak sağlıkla bir evlat nasip eder inşallah

Canim benm cok konustuk seninle bak suanda kotu giden hcbsy yok cok sukur bosyere perakusu neden sen icerde gerip uzuyosun hihm soyle bakalim.. ne dedik guzel dusunup olumlu seylere odaklancz bak surda 3 ay var yok insallah sonrasnda bu hamileligni hem de ilk hamileligini kotu gunlerdi diye hatrlama peraya bunu yapmaa

Bozma psikolojini yoksa zincir etkisi hepimiz biranda bozuluyoruz bugün bende huzursuz hissediyorum kendimi. foto gönder bakalım sen duvar kağıdını güzel döşemişmi arkadaşın

canım hepimiz için herşey çok güzel olacakbende psikoloji olarak çok iyi sayılmam eşimin beni anlamadığını düşünüyorum, sarılması sevmesi bile az geliyor sanki. sabah kalkıp sen gece bana niye sarılmadın diye adama fırça çekiyorum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…