BENİM DE HAFTAYA CUMARTESİ KONTROLÜM BEN YİNE YÜZÜNÜ GÖRÜR MÜYÜM ÜMİDİYLE GİDİCEM AMA KESİN YİNE GÖREMİCEM :)slm güzel mart anneleri
bgn kontrolumuzde yine göremedik bebeğimizin yüzünü :>
böbrekte hafif genişleme var ama önemli değil erkeklerde olabiliyor dedi doktorumuz :? tabi bir üzüntü :<
neyse moral bozmuyoruz
kan uyuşmazlığı iğnemi oldum
kan verdim önce negatif çıktı
bebeğimin sünnetini yenidoğan olarak yaptırmaya karar verdik
ve isim için eşim emre diyor
bende düşünüyorum şu an çok moda bir isim değil bizim zamanımızda daha çok vardı emre ismi
bende etrafımızda yok bu yıllarda çok tercih edilmiyor diye olabilir diye düşünüyorum SİZCE???
kusura bakmayın nolur arada girince herşeyi patıııpattııı paaaat yazıverdim sizler nasılsınız bakalım
bu arada bebeğim 1372 gr olmuş :>
Gözünaydın çok hoş haberler bunlar, inşallah herkesin kontrolleri artık güzel geçerkızlar günaydın,
dün akşam bende kontrole gittim, şuan herşey yolunda gözüküyor sıpam 1190 gr olmuş, suyu iyi dedi doktor, rahim ağzı boyunu 34mm ölçtü.önceden 2 hafta önde gidiyordu şimdi haftasıyla uyumlu gözüktü ölçümler kafa ölçümü büyük çıktı yalnızmakat geliş gözüküyor dedi ama daha dönermiş, çatı ağrısının sebebi de totosunu dayaması olabilirmiş, totoyu rahim ağzına dayayıp kafasıyla göğüs tarafından güç alıp baskı yapıyordur dedi doktor.farklı bir magnezyum verdi onu alıp başlayacağım inşallah iyi gelir. 32. hafta raporu içinde 9 ocakta tekrar gidicem, ay sonu zaten işten ayrılıyorum 9 gün idare edecekler sonrada rapor sonrası çıkışım verilecek.
başınız sağolsun çok zor bir sınav Allah yardımcınız olsun ilk gebeliğinizmiydi belirti vermedimi daha önce bu illet. bildiğim kadarıyla ödem sık wc ye gitme gibi belirtileri varmışGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
bebek iri olduğundan dedi, çok tatmin edici cevapta vermedi açıkçası, baş aşağı duruyormuş birde
Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
3 aralıktı hadi kutlayın beni
Hayirli aksamlar
Benim de aksam üstü kontrolüm vardi. Sancilarim
Cikti bir de servixkisalmasi baslamis 2,4 cm e dusmus moralim iyice bozuldu pazartesiye daha da kisalirsa hastaneye yatis yazmak zorundayiz dedi. Iki yavrumla dusunmek dahi istemiyorumdualarinizda akliniza gelirsem benim icin de dua edin
Selam kızlar
Nasılsınız
Epeydir yoktum aranızda
Umarım herkes iyidir
Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlar
1 yıldır grip olmuyorum diye sevinirken sabah burun akıntısı tıkanıklığı vede bel bacak kas ağrılarıyla güne merhaba dedim
inşallah canım, birde döner normal doğum pozisyonunu alırsa ne ala olmazsada sezeryan artık yapıcak bişey yokGözünaydın çok hoş haberler bunlar, inşallah herkesin kontrolleri artık güzel geçer
Canım dönmüs seninki di mi bizim seninle ters duruyordu hatta agrı yapıyordu konusmustuk. cok sevindim darısı basımıza. Bu arada rapordan sonra isyerin cıkıs vermemeli bence ceza almazlar mı? raporlu biri isten cıkarılamaz diye biliyorum..
canım benim pozisyon normaldibaş aşağıi şuan malesef makat geliş olmuş, rapor aldıktan sonra değilde raporum bitince verecekler, doğum sonrası rapordan sonra, işsizlik maaşı vs alabilmem için.o zaman problem olmuyor
Canım gecmis olsun dikkat et kendine doktorunu dinleGeçen gün kontrolüm vardı ben tam sırıtarak ekrana bakarken doktorumun yüzü düştü rahimde bi anormallik varmış bi şeyler söyledi ben sadece o an donup kaldım rahim ince gibi bi şeyler söyledi sadece erken doğum riski var dediği kaldı aklımda beynimden vurulmuşa döndüm progestan fitil verdi magnezyumu günde 4 e çıkardı yarım saatten fazla ayakta kalma dedi ben de 1 hafta rapor aldım çok korkuyorum
günaydın kızlar
1 yıldır grip olmuyorum diye sevinirken sabah burun akıntısı tıkanıklığı vede bel bacak kas ağrılarıyla güne merhaba dedim
Geçen gün kontrolüm vardı ben tam sırıtarak ekrana bakarken doktorumun yüzü düştü rahimde bi anormallik varmış bi şeyler söyledi ben sadece o an donup kaldım rahim ince gibi bi şeyler söyledi sadece erken doğum riski var dediği kaldı aklımda beynimden vurulmuşa döndüm progestan fitil verdi magnezyumu günde 4 e çıkardı yarım saatten fazla ayakta kalma dedi ben de 1 hafta rapor aldım çok korkuyorum
Canım dönmüs seninki di mi bizim seninle ters duruyordu hatta agrı yapıyordu konusmustuk. cok sevindim darısı basımıza. Bu arada rapordan sonra isyerin cıkıs vermemeli bence ceza almazlar mı? raporlu biri isten cıkarılamaz diye biliyorum..
Canım dua ediyorum sana inanıyorum ki iyi olacak neler atlatıldı.. gönlünü moralini iyi tut annesi bebegin hisseder... hem erken alınsa bile sukur sınırı gectin sorun olmaz aman aman insallah sen kendi moralini iyi tut bozma lutfen...
Kız neden demedin o zamann :) İyi ki dogmussun nice mutlu guzel yıllara ailenle insallah
canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun...insallah duzelir gerek kalmaz
bende sana yazacaktım nerelerdesin diye :) nasılsın iyi misin?
Canım cok cok uzuldum... Allah sabır versin bir daha yasatmasın...
gunaydın canım
of gecmis olsun bu halde bir de grip cok fena oluyor... dikkat et dinlen
Ne güzel her şey, ufak tefek şeyler problem olmaz.kızlar günaydın,
dün akşam bende kontrole gittim, şuan herşey yolunda gözüküyor sıpam 1190 gr olmuş, suyu iyi dedi doktor, rahim ağzı boyunu 34mm ölçtü.önceden 2 hafta önde gidiyordu şimdi haftasıyla uyumlu gözüktü ölçümler kafa ölçümü büyük çıktı yalnızmakat geliş gözüküyor dedi ama daha dönermiş, çatı ağrısının sebebi de totosunu dayaması olabilirmiş, totoyu rahim ağzına dayayıp kafasıyla göğüs tarafından güç alıp baskı yapıyordur dedi doktor.farklı bir magnezyum verdi onu alıp başlayacağım inşallah iyi gelir. 32. hafta raporu içinde 9 ocakta tekrar gidicem, ay sonu zaten işten ayrılıyorum 9 gün idare edecekler sonrada rapor sonrası çıkışım verilecek.
Allah ım yardımcınız olsunGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
sağol canımNe güzel her şey, ufak tefek şeyler problem olmaz.
Canim benm cok konustuk seninle bak suanda kotu giden hcbsy yok cok sukur bosyere perakusu neden sen icerde gerip uzuyosun hihm soyle bakalim.. ne dedik guzel dusunup olumlu seylere odaklancz bak surda 3 ay var yok insallah sonrasnda bu hamileligni hem de ilk hamileligini kotu gunlerdi diye hatrlama peraya bunu yapmaaGünaydın kızlar sağlıklı güzel bir gün olsun
Bebişler sağlıkla bir güne başlasın
Kimin ne derdi varsa Allah ım bu cuma gününün hürmetine deva olsun inşallah
Zaman ilerledikçe iyi ve psikolojim bozuluyor yaşanan olaylardan
Bozma psikolojini yoksa zincir etkisi hepimiz biranda bozuluyoruzGünaydın kızlar sağlıklı güzel bir gün olsun
canım hepimiz için herşey çok güzel olacakGünaydın kızlar sağlıklı güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?