- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
ins cnm allah buuktur ya bundan oncedebilk kiraya cktigimizda cok borcumuz vardi ozamanda gene kisti esim gene maasli calsmyordu ama insaata fekan gtti bi sekilde borclari hallettik gene haklederiz allah yardim ediyor cok sukur hallolur bugunlerde gecer insHayat çok zor hakikaten. İnşallah eşin en kısa zamanda sizi feraha çıkaracak bir işe girer
Evet canım senin durumun farklıymışBenim durumum biraz farkli
Babamin durumunun iyi olup paraya ihtiyacinin olmamasi ve tum kardeslerime vermis olmasindan dolayi biraz rahatim.bide acil bi ihtiyacim olan bisey olunca aliyoruz daha az oduyoruz o ay babama.Ama banka olsa onu yapamayiz.
Yoksa tabiki borc borctur illaki babamda olsa odenecek o para
Aynen canımins cnm hayirlisiyla kucagmza alalimla iyi bir skeilde buyutelim elimizden geldigini yapalim ins bize yapilanlari biz cocugumuza yapmayalim kendi evladmiz sncta okadar emek harciyosun karninda tasyosun buyutuyosun snra hakkini yiyosun zor durumda birakiyosun olede annelik olmaz iste
Maşallah çabuk büyüyor senin kuzucuk annesiEvet canim sata gore 2nisan ama usg olcumleri en bastan beri 1hafta ilerdeydi son gittigmde 2 gun daha ileri gitmis
Teşekkürler bacı fiyatta çok iyiymişSEPTEMBER LOVE https://www.hepsiburada.com/philips...l-hediyeli-p-HBV00000F5GRY?magaza=Hepsiburada
günün fırsatıymış bu. Sen avent biberon bakıyor muydun?
O rüya olmasa asla test yapmazdım Anacım heryerden benimle şükürler olsun@-Piraye sirf o besigin talisligina seni affettim bak bu seferlik ayagini denk al bi sen bi ben kalcz ona gore
SEPTEMBER LOVE kuzum ruyan beni cok etkiledi sen nasil hissetmissindir dusunemiyorum bile.. aksama kdr naptm biliyo msn hani senin orgu pufidik battaniyeyi sormustm ya onun iplerini aldim onunla ugrastm aksama kadar bigunde bitecek sanirim ormesi de cok zevklii
Bu gün aklımdan geçtinHareketlerini hissedince ultrasona çok da ihtiyaç duymadım maşallah pek bi yaramaz bizim sıpa ..))
Neden gittin ki kuZum okulaKizlar cok kotuyum, yine okila gidip dayanamayip erken geldim. Esim gitme boyle demisti dinlemedim, keske hic gitmeseymisim. 3.30 da da kontrole gittim, bebis iyi gorunuyor sukur, 1 hafta geriden geliyormus hemen hemen, ama cok da anlamli degil bizim icin dedi doktorum. Zaten 3 haftadir oksurme kusma bulanti derken dogru duzgun beslenemiyorum bile. Serim taktirdi doktorum ama bana misin demedi. Hayirlisiyla bir iyilesseydim kizlar, dualarinizi eksik etmeyin nolur.
Olursa da arada çıkar hallederiz kuZumHayat çok zor hakikaten. İnşallah eşin en kısa zamanda sizi feraha çıkaracak bir işe girer
Yaa beğendiğim bir iki model var da artık önümüzdeki ay alırım dedim.parça parça alıyoruz malum :) kapı süsü ve ikramlık kokulu taşları da annem hallediyor sağolsun. Başka yoktur inşallah eksik bakalım
O meme ucu olmayan bayanlar icin canim
Eger gogus ucun varsa gerek yok ona
Çok geçmiş olsun üzüldüm. İnşallah hemen iyileşirsin.
Meme ucu yoksa ya da çok yara olursa kullanılır. Normalde onla emdirmemek lazım
@4body1soul @geronimo_s nadir zamanlardan birindeyiz :)
İkinizde aynı fikirdesiniz
Teşekkürler tecrübeli anneler o zaman onu listeden attım
Çok gerek olursa eşimi almaya gönderirim
Bide Avent koruyucu kalkan varmış
Onun için ne diyorsunuz
Ya hiçbişey elinle yaptığın gibi olmuyor iste canım,allah muhtaca etmesin eksikte bırakmasın onlardanİyi ki ben dün temizlemişim yoksa içim rahat etmezdi
Oda üstünden yaptı sonra evi sildi süpürdü sağolsun
Aynen kadın geldi sildi ama içime sinmiyor işteYa hiçbişey elinle yaptığın gibi olmuyor iste canım,allah muhtaca etmesin eksikte bırakmasın onlardan
Dusuncesiz insanlar isteAlinti yaprim yazacaktım ama maalesef gumburtuye gitti. Sıcak havasız bunaldım. SOrunlu dr kadın gitti maaile burada takılan doğum yapan bir kadın geldi. Kıç kadar odada 15 kişi Yenidoğan Bebek başında kadında sonda takılı salak saçma sohbet muhabbetler.... En son nefes alamıyordum bağırdım dağıldılar biraz.
Doğumhaneyi mumla arıyorum.
Oyyy bacım yaAlinti yaprim yazacaktım ama maalesef gumburtuye gitti. Sıcak havasız bunaldım. SOrunlu dr kadın gitti maaile burada takılan doğum yapan bir kadın geldi. Kıç kadar odada 15 kişi Yenidoğan Bebek başında kadında sonda takılı salak saçma sohbet muhabbetler.... En son nefes alamıyordum bağırdım dağıldılar biraz.
Bir de o işler var tabii ,ama benim ev kolay halı yok, koltuklar deri bir perdeler var rahat hallolur o işler. Bir de derin dondurucuya börek kurabiye hazırlığı yapmak var. Benim gözümde büyüyen o. Birkaç hafta sonra artık yavaş yavaş yaparım onları da .Olursa da arada çıkar hallederiz kuZum
Baya bir şeyi Allah a şükür hallettik
Allah nasip ederse de ocak sonuna doğru ev temizliği
Başlar koltuk halı hep yıkama yapılacak
Alinti yaprim yazacaktım ama maalesef gumburtuye gitti. Sıcak havasız bunaldım. SOrunlu dr kadın gitti maaile burada takılan doğum yapan bir kadın geldi. Kıç kadar odada 15 kişi Yenidoğan Bebek başında kadında sonda takılı salak saçma sohbet muhabbetler.... En son nefes alamıyordum bağırdım dağıldılar biraz.
Evet canım gittim gördüm eski otogarın arka tarafında. Ordan dümdüz gidince cafe sera ya çıkılıyor. İnstagramdan sayfayı takip et. Orda da konum var. Kampanya aralık sonuna kadar sonra fiyatlar değişebilirmiş. Ama şöyle bişey var ben şimdi siparişimi verdim. Ocak sonu elden teslim alıp o zaman parasını ödüycem. 70 tane sipariş verdim ben.ES-ER neredeymiş gidip gördün mü? Çok uygun geldi fiyatı bana güzel de görünüyorlar. Bizde elden teslim alırız belki. Zaten arada gidiyoruz Manisa'ya
Temizlik işi gözümde çok büyümüyorBir de o işler var tabii ,ama benim ev kolay halı yok, koltuklar deri bir perdeler var rahat hallolur o işler. Bir de derin dondurucuya börek kurabiye hazırlığı yapmak var. Benim gözümde büyüyen o. Birkaç hafta sonra artık yavaş yavaş yaparım onları da .
Yaa insan kendi ailesi ile yeri geliyor aynı evde bunalıyor. Aynı odada tanımadığın insanlarla çok zor. Hele bizimki gibi geri kalmış milletlerde. İnsanların hiçbirşeye saygısı yok ne yazık ki. Kolay gelsin valla ne diyeyim
Temizlik işi gözümde çok büyümüyor
Adamlar gelip koltukları yıkayıp gidecek
Bende halı var bunlar yıkamaya yedekler serilecek
Cam perde içinde ya kadın gelir ya biri yapar 1/2 günlük iş onlar
Bende buzluğa siğara böreği sarıp atacağım bol bol
Bide köfte filanda mı yapsam yemeksiz kalınca yaparım
Biz onlarına ocak ayının ortalarında yaparız senleBenim yardımcının boyu kısa. Perde işine giremiyor. Ben hallediyordum onları . Artık eşim yapar :)))
Köfte iyi oluyor. Ben hep hazırlayıp atarım kıyma sosu, köfte hızlı yemek oluyor. Sebzeleri yazdan hazırlamıştım zaten.birtek hamurişi ihtiyac var aileler geldiğinde kahvaltıya ya da bebek görmeye gelen olursa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?