2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayat çok zor hakikaten. İnşallah eşin en kısa zamanda sizi feraha çıkaracak bir işe girer
ins cnm allah buuktur ya bundan oncedebilk kiraya cktigimizda cok borcumuz vardi ozamanda gene kisti esim gene maasli calsmyordu ama insaata fekan gtti bi sekilde borclari hallettik gene haklederiz allah yardim ediyor cok sukur hallolur bugunlerde gecer ins

Evet canım senin durumun farklıymış
Allah babacığına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Aynen canım
Biz öyle annelerden olmayacağız inşallah
Bebekler ilaç olacak her sıkıntımıza
Sağlıkla gelsinler :)

Evet canim sata gore 2nisan ama usg olcumleri en bastan beri 1hafta ilerdeydi son gittigmde 2 gun daha ileri gitmis
Maşallah çabuk büyüyor senin kuzucuk annesi

O rüya olmasa asla test yapmazdım Anacım heryerden benimle şükürler olsun
Bi günde bitiyor kuZum o battaniye
Bitince resim atsana
Aferin valla sana

Neden gittin ki kuZum okula
Rapor al gitme ZAten 32 hafta olunca çıkacaksan çok bir şey kalmadı
Çok geçmiş olsun

Olursa da arada çıkar hallederiz kuZum
Baya bir şeyi Allah a şükür hallettik
Allah nasip ederse de ocak sonuna doğru ev temizliği
Başlar koltuk halı hep yıkama yapılacak

O meme ucu olmayan bayanlar icin canim
Eger gogus ucun varsa gerek yok ona

Alinti yaprim yazacaktım ama maalesef gumburtuye gitti. Sıcak havasız bunaldım. SOrunlu dr kadın gitti maaile burada takılan doğum yapan bir kadın geldi. Kıç kadar odada 15 kişi Yenidoğan Bebek başında kadında sonda takılı salak saçma sohbet muhabbetler.... En son nefes alamıyordum bağırdım dağıldılar biraz.
Doğumhaneyi mumla arıyorum.

Dusuncesiz insanlar iste
Esime dedim dogum yapinca kimseye deme eve gecince soylersin demistim cok dogru bi karar vermisim

Ne dolusuyon eve gelirsin zaten hastane enfeksiyon riski var arti bide bebek yeni dogmus odayi o kadar insan nefesiyle doldurmanin mantigi ne
Allah yardimcin olsun canim
Doktorlar bisey dediler mi cikis gunune dair

Oyyy bacım ya
Hemşirelere söylesen faydası olmaz mı
Yada en güzeli kalabalık olunca bağır valla
Ne anlayışsız insanlar

Olursa da arada çıkar hallederiz kuZum
Baya bir şeyi Allah a şükür hallettik
Allah nasip ederse de ocak sonuna doğru ev temizliği
Başlar koltuk halı hep yıkama yapılacak
Bir de o işler var tabii ,ama benim ev kolay halı yok, koltuklar deri bir perdeler var rahat hallolur o işler. Bir de derin dondurucuya börek kurabiye hazırlığı yapmak var. Benim gözümde büyüyen o. Birkaç hafta sonra artık yavaş yavaş yaparım onları da .

Yaa insan kendi ailesi ile yeri geliyor aynı evde bunalıyor. Aynı odada tanımadığın insanlarla çok zor. Hele bizimki gibi geri kalmış milletlerde. İnsanların hiçbirşeye saygısı yok ne yazık ki. Kolay gelsin valla ne diyeyim

ES-ER neredeymiş gidip gördün mü? Çok uygun geldi fiyatı bana güzel de görünüyorlar. Bizde elden teslim alırız belki. Zaten arada gidiyoruz Manisa'ya
Evet canım gittim gördüm eski otogarın arka tarafında. Ordan dümdüz gidince cafe sera ya çıkılıyor. İnstagramdan sayfayı takip et. Orda da konum var. Kampanya aralık sonuna kadar sonra fiyatlar değişebilirmiş. Ama şöyle bişey var ben şimdi siparişimi verdim. Ocak sonu elden teslim alıp o zaman parasını ödüycem. 70 tane sipariş verdim ben.

Temizlik işi gözümde çok büyümüyor
Adamlar gelip koltukları yıkayıp gidecek
Bende halı var bunlar yıkamaya yedekler serilecek
Cam perde içinde ya kadın gelir ya biri yapar 1/2 günlük iş onlar
Bende buzluğa siğara böreği sarıp atacağım bol bol
Bide köfte filanda mı yapsam yemeksiz kalınca yaparım

Benim yardımcının boyu kısa. Perde işine giremiyor. Ben hallediyordum onları . Artık eşim yapar :)))
Köfte iyi oluyor. Ben hep hazırlayıp atarım kıyma sosu, köfte hızlı yemek oluyor. Sebzeleri yazdan hazırlamıştım zaten.birtek hamurişi ihtiyac var aileler geldiğinde kahvaltıya ya da bebek görmeye gelen olursa diye.

Kızlar yastık ve isimli 3 lu takım 85 tl ücretiz kargo bildiğiniz olsun
Fiyat gayet iyi

Eklentiler

• D0B250A7-C2E7-425C-A6C5-C59C295D5BE5.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 74
Biz onlarına ocak ayının ortalarında yaparız senle
Allah ın izniyle
Sağlık olsunda 1 günlük işimiz o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…