2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tşk evet ilk bebek gibi olacak. Herşey bana değişik geliyor. Diğerlerinde Almanyadaydım. Orada ki sisteme alışıktım. Burada ki hastanelere alışmak zor oldu. Zaman da zorlaşıyor biz o büyüyünce yaşlanmış olacağız. Rabbim hepimizin çocuklarını hayırlı evlatlar olmasını nasib etsin. Yoksa bu zaman da işimiz biraz zor

Gözün aydın olsun bundan sonrası hep korkusuz geçsin

Sen herşeyi boşver battaniyeyi nasıl ördün onu de bana bende öreyim çok tatlı

Yağmur vardı bugün. Bide kar soğuğu var ayaz vardı resmen. Manisa’ya falan kar yağmış. Hasta olmam umarım

Adaşım teşekkür ederim. Ama yanlış gelmiş ya krem istemiştik beyaz gelmiş heyecandan farketmedim. Akşam farkettim. Yarın arayacağım değişim için. Sorun çıkarmazlar umarım

Dayaaaan yüreğim dayan. Yarına az kaldı inaaaan

Kizlar hepinize tesekkur ederim guzel dualariniz icin. Okuyorum hep ama yazacak takatim yok. Besigin cok cici -Piraye , esut85 sizin de oda cok cici olacak belli, betsy_pc canim sen de guzel haberlerle gelmissin masaallah daim olsun, arada unuttugum atladiklarim kusura bakmasin, yat kalk, uyu uyan, kafam allak bullak, suratim kusmaktan kirmizi kirmizi benek benek oldu, zaten ben okuyana kadar en az 300 mesaj birikiyo, sonunu okurken basini unutuyorum

Kızlar göz attım sayfaya maşallah bi ben online değilim heralde masallah herkes yerli yerinde herkes iyidir inşallah bizde iyiz kızımla .daha bir parça birşey almadım kızıma hızlandırılmış bir alış veriş yapicam inşallah herkesi öpüyorum allaha emanet olun

11 gibi uyumuşum şimdi uyandım biraz terlemiş biraz da Boğaz’ı ağrıyor şekilde. Allahtan yarın boş günüm. İnşallah hasta olmam
Bu arada dolap tek kapılı ama dolabı kurmak çok zor oldu. Çünkü kurulum şeması göndermemişler. İnternette kısacık bir video vardı ondan yapmaya çalıştık ama çok açıklayıcı değildi. Bir de kargo çok kötü taşımış. Bazı yerleri hasarlıydı. Ben evde yokken kapıya bıraktıkları için teslim almış olduk bir kere. İlk defa internetten yaptığım bir siparişe pişman oldum. Bu da bize ders oldu. Bir daha internetten mobilya almamaya karar verdik. Halbuki beşiği de internetten beğenmiştim

Bu gün aklımdan geçtin
Nasıl acaba diye ben yazacaktım sana sen yazdın :)
Çok şükür iyiyiz bebeğimle artık doğsa da sevsek diye bekliyoruz:) hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak başka ne ister ki insan. Sen nasılsın her şey yolunda inşllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…