Senin tadını çok sevindim :)Yenimahalle'de oruruyorum canim, kae tatili oldu sukur, yarin dinlenirim ins bol bol.
Evet o da var bende ama belki de hiçbirine ihtiyacımız olmayacakNe alacağımı bilmıyorum bende ne lazım olur
Bide meme başına silikon meme koyuyormussun
Bebek öyle emiyormuş
Tşk evet ilk bebek gibi olacak. Herşey bana değişik geliyor. Diğerlerinde Almanyadaydım. Orada ki sisteme alışıktım. Burada ki hastanelere alışmak zor oldu. Zaman da zorlaşıyor biz o büyüyünce yaşlanmış olacağız. Rabbim hepimizin çocuklarını hayırlı evlatlar olmasını nasib etsin. Yoksa bu zaman da işimiz biraz zorHayırlı olsun şimdiden. Seninki yeni bebek heyecanı gibi. 18 yol geçmiş aradan unutmuşsundur da her şeyi. Zaman da değişti tabii. İnşallah sağlıkla doğsun evladın. Sen yaşlanınca sana bakacak yoldaş olacak bir kız nasip etmiş allah. Rabbim tamamına erdirsin.
Gözün aydın olsun bundan sonrası hep korkusuz geçsinNil alsın bana hediyeyi cnm... el kadar bebe günlerimizin içine ettikarın çevresi 4 gün geride çıktı, kilosu 1430 gr, tüm ölçülerine bakarsak 1 hafta ilerde bile bu bebeğe gelişim geriliği demek haksızlık olur dedi doktorumuz. Sadece zayıf olacak büyük ihtimalle dedi. İçim rahatladı benimde. Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 10 gün sonra yine kontrol ,yatışa devam falan filan
Ay içim rahatladı yani darısı tüm sıkıntısı olanların başına
Hiç birini yapamıyorum yaBen sana demiyormuşum akşamları gelince ıhlamur kaynat iç
Sıcak su torbası yap ayaklarına
Bolca portakal mandalina ye diye
Sen herşeyi boşver battaniyeyi nasıl ördün onu de bana-Piraye sirf o besigin talisligina seni affettim bak bu seferlik ayagini denk al bi sen bi ben kalcz ona gore
SEPTEMBER LOVE kuzum ruyan beni cok etkiledi sen nasil hissetmissindir dusunemiyorum bile.. aksama kdr naptm biliyo msn hani senin orgu pufidik battaniyeyi sormustm ya onun iplerini aldim onunla ugrastm aksama kadar bigunde bitecek sanirim ormesi de cok zevklii
Amin canım amin. Valla boğazı tutmak da zor he :))Canım diyet yapıyorum yani dikkat ediyorum diyet sayılmaz da:))canım sabır inşallah dayanırız çok zorlanmayız Allah hepimize güç versin
Yağmur vardı bugün. Bide kar soğuğu var ayaz vardı resmen. Manisa’ya falan kar yağmış. Hasta olmam umarımÇarçabuk iyileşirsin inşallah, gebelik çalışma hayatı grip falan fazlasıyla ağır insan için. İstirahat şart bence hal böyle olunca
@-Piraye sende bol c vitamini al dinlen hasta olmak için hiç uygun vakitler değil bu zamanlar
Adaşım teşekkür ederim. Ama yanlış gelmiş ya krem istemiştik beyaz gelmiş heyecandan farketmedim. Akşam farkettim. Yarın arayacağım değişim için. Sorun çıkarmazlar umarımÇok geçmiş olsun üzüldüm. İnşallah hemen iyileşirsin.
Meme ucu yoksa ya da çok yara olursa kullanılır. Normalde onla emdirmemek lazım
Borcu olanlar çarçabuk bitsin, her ödemeniz kolaylıkla olsun inşallah. Ülkecek çok iyi durumda değiliz zaten. İnşallah geçecek bu günler. Bereketiyle gelir bu yavrular.
@-Piraye beşiğinize bayıldım. Güzel güzel uyusun yavrunuz içinde.
Dayaaaan yüreğim dayan. Yarına az kaldı inaaaanAlinti yaprim yazacaktım ama maalesef gumburtuye gitti. Sıcak havasız bunaldım. SOrunlu dr kadın gitti maaile burada takılan doğum yapan bir kadın geldi. Kıç kadar odada 15 kişi Yenidoğan Bebek başında kadında sonda takılı salak saçma sohbet muhabbetler.... En son nefes alamıyordum bağırdım dağıldılar biraz.
Doğumhaneyi mumla arıyorum.
Keşke dizini kırıp otursaydınYenimahalle'de oruruyorum canim, kae tatili oldu sukur, yarin dinlenirim ins bol bol.
Çok şükür iyiyiz bebeğimle artık doğsa da sevsek diye bekliyoruz:) hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak başka ne ister ki insan. Sen nasılsın her şey yolunda inşllh.Bu gün aklımdan geçtin
Nasıl acaba diye ben yazacaktım sana sen yazdın :)
Yok sorun yapmazlarAdaşım teşekkür ederim. Ama yanlış gelmiş ya krem istemiştik beyaz gelmiş heyecandan farketmedim. Akşam farkettim. Yarın arayacağım değişim için. Sorun çıkarmazlar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?