2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurbal27 gibi desene sen de bir sey almadin. Onceleri daha cok giriyordun foruma. Calisiyor muydun isler mi cok yoksa bizi mi begenmiyon

Günaydın kasık ağrısıyla uyandım ben de lekelenmeler durdu ama sık sık kasığım ağrıyor korkutuyor beni sizde de oluyor mu

Günaydın kasık ağrısıyla uyandım ben de lekelenmeler durdu ama sık sık kasığım ağrıyor korkutuyor beni sizde de oluyor mu
Hayir olsun insallah.ben bir suredir ruya gormuyorum uyumadigim icin olabilir. Bebek yan mi döndü bilmiyorum karnimin sol kismi cok sert ve agriyor kasili gibi.

Ben de acile mi gitsem 9 u bekleyip doktora mı görünsem bilemedim sürekli ve şiddetli bi ağrı var Doğum sancısı aralıklarla gelir dimi

Çok teşekkür ederim canım

Gunaydin betsy_pc

Dun sadece 4 saat uyudum diye bugun uyurum sandim. Bugün 3 bucuk saatle rekora kosuyorum.
Belimin agrisindn uyuyamadim bu gece de.

sağ sol kalça ağrısı gece mahvediyor beni. Dünde eşim sağda ve sırtüstü yatınca bebeğin nst si direk değişiyor solda daha iyi diyince mümkün olduğunca sağıma yatmamaya çalıştım ama mahvoldum. Artık arada yattım sağa da . Yapacak birşey yok.
Hayırlı olsun 30. Haftan. Giderek azalıyor günlerimiz

Azalsin azalsin. Zamaninda gelsinler. Ben de farkettim nst direk degisiyor ustelik 27. haftaydi. Saga yatsam bile agrim gecmiyor orta duzeyde bel fıtığı atagi bu sanirim cok siddetli degil. Gercekten yoruldum. Sabah esim diyor ki ilki boyle gecse ikinci dusunmezdik cok eziyet cektin bu sefer. Psikolojim bozuk hic bir seye yetemiyorum. Her gun aglamaya basladim artik. Bir de karnim buyudu sanirim bebek o aldi. Simdiden zorlaniyorum tasimakta. Allah sabir versin hepimize.

Artık enzor vakitleri kaldı galiba ama zamanda çok azaldı, hayırlısıyla alalım kucağımıza bitecek dertler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…