2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hatta 2 haftalık bile değildi annem rüyama gelip karnını sevip bebeğin burda ona iyi bak demişti
Bende sonra belki diyerek test yaptırmıştım
Nurbal27
Bende ruyamda ogrenmistim test yaptırmaya kostum 20 cıkmıstı degerim :)
Ne gunlerdi ya adet tarihime 10 gun falan vardı daha

Canım Vivense den arkadaslarım aldı tum mobilyalarını yani yeni evliler, aman aman harika kaliteli degil ama cok kötü de degil ortalama ve gayet memnunlar. cizgisini de begeniyorum ben oranın o yuzden bende kitaplık l koltuk falan icin yeni eve gecerken ordan almayı dusunuyorum.. zaten sıkılınıyor kac sene kullanılıyor

Artık enzor vakitleri kaldı galiba ama zamanda çok azaldı, hayırlısıyla alalım kucağımıza bitecek dertler inşallah :)
Dün gece bende ağlacaktım
Kollarım felaket ağrıyor dayanamıyorum artık
Bide sağ bacağım kramp gibi bir
Şey oluyor
Sağa yatma diye diye kendime sabah ediyorum

Ogluma dolap calisma masasi ve baslik alicam
Orta kalite bisey istiyorum ama evlenene kadar kullanabilecegi bisey olucak.
Sıkılsada degistirme luksum yok
Koltuk mutfak masa sandalye olsa degistiririz dicemde yada yatak odam olsa genc odasi olunca zaten univ gider ins sonra evlenir kullanacagi 9-10 sene.
Ama dedigin iyi oldu varmis ankarada bi showroom u dogum sonrasi bakicam bi

Dün gece bende ağlacaktım
Kollarım felaket ağrıyor dayanamıyorum artık
Bide sağ bacağım kramp gibi bir
Şey oluyor
Sağa yatma diye diye kendime sabah ediyorum

Daha karnımızda abartılı büyümedi, asıl büyüme bundan sonra heralde ne yapacağız bilmiyorum

Ben o sayfayla konuştum
Şise içinde mumlar var
Orada gördün mü
Beyaz mum 2.5 tl
Şeffaf içi objeli için 3,5 tl diyor
geronimo_s sence nasıl bir akıl verin kızlar

Eklentiler

• CAE8156D-5D01-415C-BAB6-DACD214DD01A.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 51
  • CA910598-0814-4A80-9851-7FA9F82375DE.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 48
GÜNAYDIN KIZLAR KASIK AĞRILARI ÇOĞALAN VAR MI ÇOK FENAYIM İDRAR BAKTIRDIM ENFEKSİYON YOK NST BİLE ÇEKTİ ORDA DA BİŞEY ÇIKMADI NORMAL. GECELERİ DÖNERKEN BİLE ÇOK ACILARLA BATMALARLA UYANIYORUM.

gokceyener bide modellerini begendim ben vivensenin
Yani sadece genc odasina baktim hosuma giden 2-3 model var
Eminim salon takimlarida guzeldir
Evet canım bende l koltukları begendim onumuzdeki ay alacagız nasipse bizde, gayet hos modeller var.
Kitaplık bir duvara komple dusunuyorum kutuphane gibi oyle bulamadım tabii belki onu yaptırırım..
sende showroomdan bak bakalım dene dogumdan sonra karar verirsin..

GÜNAYDIN KIZLAR KASIK AĞRILARI ÇOĞALAN VAR MI ÇOK FENAYIM İDRAR BAKTIRDIM ENFEKSİYON YOK NST BİLE ÇEKTİ ORDA DA BİŞEY ÇIKMADI NORMAL. GECELERİ DÖNERKEN BİLE ÇOK ACILARLA BATMALARLA UYANIYORUM.
çatı ağrısı canım, ben kasım ayının başından beri çekiyorum, yatağa uzanmak sağa sola dönmek wc oturduğumda kalkmak tam bir işkence, umarım doğumla geçer.otururken bacak bacak üstüne dahi atamıyorum

Aynen öyle bende eşine diyorum sakin kimse gelmesin yeni doğum yapan kadının yanında milletin ne işi var Bebek çıkalı yarım saat olmuş aayyy hayırlı olsun diyor üstü başı leş gibi sigara kokuyor. Zaten bir garip insanlardı yanında yatana saygı yok. Ses çıkarmıyorum ya sanki yokum orada.
Oyyy bacım ya
Hemşirelere söylesen faydası olmaz mı
Yada en güzeli kalabalık olunca bağır valla
Ne anlayışsız insanlar
Kuzum hemsirrler gelince arada refakatçi dışındakiler çıksın diyor gidiyor dinleyen yok, güvenlik lazım o da sadece ziyaret saati bittikten neredeyse bir saat sonra geliyor kapıdan ziyaretçiler çıksın diyor perde vekili doğum yapan kadın var diye orda perde arkasında 10 kişi var perde dışında refakatçi duruyor bir de söylüyorlar bunu ben burda dururum siz sıraya geçin diye edep adap yok. En son gece yine çay demleyip geldiler iki erkek bir kadın hocaya mail attım sagolsun değiştirdi odamı daha doğrusu oda yoktu doğumhaneye geri indim canıma minnet burası harika :)
Aynen öyle valla kimse de demiyor ki sağlıksız bir durum bu ziyaret saatinde bile ikişer üçer girer hızlı çıkarsın. Annem hasta yatarken ben çıkarıyordum kim olursa olsun hasta ziyareti kısa olur enfeksiyon olur diyip gönderiyordum. Saygı hiç yok bir de üstüne çıkıyor gelene gelme mi diyeyim diye tam mahalle ağzı. Para verdik bizde diyor 24 yaşında pabuç dili yeni anne. Sinirleniyorum hatırladıkca doğumhane Süper kadınlar bağırıyor bağırsin doğursun ben odada yanlızım ohh miss sessiz sedasız.
Dayaaaan yüreğim dayan. Yarına az kaldı inaaaan
Yarın olmadan kurtuldum kız aslında saat için yarın olmuştu 00:30 da yeniden doğumhaneye cennete geldim :)

Olayların yeni kadını oldum 4body1soul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…