- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Güle güle kullanın kuzum cok guzelmis
Oyle canım onu da anlıyorum neye yetecek canım annem..Bide Böyle düşün evi tertemiz sıfır bir eve gideceksin ne güzel
He kuZum o zaman annende haklı tabi ki
Kadın hangi birinize yetsin
Hatta 2 haftalık bile değildi annem rüyama gelip karnını sevip bebeğin burda ona iyi bak demişti
Bende sonra belki diyerek test yaptırmıştım
Canım Vivense den arkadaslarım aldı tum mobilyalarını yani yeni evliler, aman aman harika kaliteli degil ama cok kötü de degil ortalama ve gayet memnunlar. cizgisini de begeniyorum ben oranın o yuzden bende kitaplık l koltuk falan icin yeni eve gecerken ordan almayı dusunuyorum.. zaten sıkılınıyor kac sene kullanılıyorHmm hatirladim foto atmistin daha oncede
Babyhope iyi marka ama benim onceki mobilya besigim babyhope markaydi.kalitesi iyiydi tasinirken imha ettim simdi besiksiz kaldim anne yani olan ufak besigi kullanicam
Gule gule kullan
Bana buyuk 3 kapili bi dolap calisma masasi ve baslik lazim.Vivense mobilyada fiyatlar iyi ama kalitesine guvenemedim sanirim gezip alicam ama iste disari ciksam sancim basliyo dogum sonrasini bekliyorum mecbur
Akıllı iple yapıyorsun kuZum elleSen herşeyi boşver battaniyeyi nasıl ördün onu de banabende öreyim çok tatlı
Ne aldın sen ben hangi ara kaçırdımİnşallah arayacağım bugün
Dün gece bende ağlacaktımArtık enzor vakitleri kaldı galiba ama zamanda çok azaldı, hayırlısıyla alalım kucağımıza bitecek dertler inşallah :)
Ogluma dolap calisma masasi ve baslik alicamCanım Vivense den arkadaslarım aldı tum mobilyalarını yani yeni evliler, aman aman harika kaliteli degil ama cok kötü de degil ortalama ve gayet memnunlar. cizgisini de begeniyorum ben oranın o yuzden bende kitaplık l koltuk falan icin yeni eve gecerken ordan almayı dusunuyorum.. zaten sıkılınıyor kac sene kullanılıyor
Dün gece bende ağlacaktım
Kollarım felaket ağrıyor dayanamıyorum artık
Bide sağ bacağım kramp gibi bir
Şey oluyor
Sağa yatma diye diye kendime sabah ediyorum
Ben o sayfayla konuştumBebek süsleri için şu sayfada ay sonuna kadar kampanya var. Kokulu taş düşünen varsa. Sayfayı tesadüfen buldum zaten manisadaymış gittim baktım fiyatlar uygun geldi. Dualı ve bebek arabalı karışık sipariş verdim. Acelem olmadığı için ocak sonuna hazırlansın dedim. Bir de kolonya şişesi aldım süslemek için. Yapınca foto atarım
Dün Pera hiç durmadı maşalllah diyeyimdeDaha karnımızda abartılı büyümedi, asıl büyüme bundan sonra heralde ne yapacağız bilmiyorum
Evet canım bende l koltukları begendim onumuzdeki ay alacagız nasipse bizde, gayet hos modeller var.gokceyener bide modellerini begendim ben vivensenin
Yani sadece genc odasina baktim hosuma giden 2-3 model var
Eminim salon takimlarida guzeldir
Günaydın herkese:) rüyalardan fırsat bulup uyandım... sürekli rüya görüyorum ve hep kötü rüyalar
çatı ağrısı canım, ben kasım ayının başından beri çekiyorum, yatağa uzanmak sağa sola dönmek wc oturduğumda kalkmak tam bir işkence, umarım doğumla geçer.otururken bacak bacak üstüne dahi atamıyorumGÜNAYDIN KIZLAR KASIK AĞRILARI ÇOĞALAN VAR MI ÇOK FENAYIM İDRAR BAKTIRDIM ENFEKSİYON YOK NST BİLE ÇEKTİ ORDA DA BİŞEY ÇIKMADI NORMAL. GECELERİ DÖNERKEN BİLE ÇOK ACILARLA BATMALARLA UYANIYORUM.
Aynen öyle bende eşine diyorum sakin kimse gelmesin yeni doğum yapan kadının yanında milletin ne işi var Bebek çıkalı yarım saat olmuş aayyy hayırlı olsun diyor üstü başı leş gibi sigara kokuyor. Zaten bir garip insanlardı yanında yatana saygı yok. Ses çıkarmıyorum ya sanki yokum orada.Dusuncesiz insanlar iste
Esime dedim dogum yapinca kimseye deme eve gecince soylersin demistim cok dogru bi karar vermisim
Ne dolusuyon eve gelirsin zaten hastane enfeksiyon riski var arti bide bebek yeni dogmus odayi o kadar insan nefesiyle doldurmanin mantigi ne
Allah yardimcin olsun canim
Doktorlar bisey dediler mi cikis gunune dair
Kuzum hemsirrler gelince arada refakatçi dışındakiler çıksın diyor gidiyor dinleyen yok, güvenlik lazım o da sadece ziyaret saati bittikten neredeyse bir saat sonra geliyor kapıdan ziyaretçiler çıksın diyor perde vekili doğum yapan kadın var diye orda perde arkasında 10 kişi var perde dışında refakatçi duruyor bir de söylüyorlar bunu ben burda dururum siz sıraya geçin diye edep adap yok. En son gece yine çay demleyip geldiler iki erkek bir kadın hocaya mail attım sagolsun değiştirdi odamı daha doğrusu oda yoktu doğumhaneye geri indim canıma minnet burası harika :)Oyyy bacım ya
Hemşirelere söylesen faydası olmaz mı
Yada en güzeli kalabalık olunca bağır valla
Ne anlayışsız insanlar
Aynen öyle valla kimse de demiyor ki sağlıksız bir durum bu ziyaret saatinde bile ikişer üçer girer hızlı çıkarsın. Annem hasta yatarken ben çıkarıyordum kim olursa olsun hasta ziyareti kısa olur enfeksiyon olur diyip gönderiyordum. Saygı hiç yok bir de üstüne çıkıyor gelene gelme mi diyeyim diye tam mahalle ağzı. Para verdik bizde diyor 24 yaşında pabuç dili yeni anne. Sinirleniyorum hatırladıkca doğumhane Süper kadınlar bağırıyor bağırsin doğursun ben odada yanlızım ohh miss sessiz sedasız.Yaa insan kendi ailesi ile yeri geliyor aynı evde bunalıyor. Aynı odada tanımadığın insanlarla çok zor. Hele bizimki gibi geri kalmış milletlerde. İnsanların hiçbirşeye saygısı yok ne yazık ki. Kolay gelsin valla ne diyeyim
Yarın olmadan kurtuldum kız aslında saat için yarın olmuştu 00:30 da yeniden doğumhaneye cennete geldim :)Dayaaaan yüreğim dayan. Yarına az kaldı inaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?