- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
KuZumm senin evde de çocuğun var bide ikizleri taşıyorsunBen hafta da 1 yarim gün alıyorum.6 saat felan oluyor .85 lira veriyorum.ne yapayım yemek bile yapamıyorum temizlik hakketire zaten.
O zaman 15 günde 1 de alsan yeter sana kuzumAynen yeni evliyiz 3 gün sonra 5 aylık evli olacağız
Benim eve gelen bayan ne kadar vermek istersen o kadar ver dedi
Olur mu öyle şey dedim
Epey sıkıştırdım tam gün tüm temizliğe 100 tl verdim
Antep’te 2 katı fiyatlar
Evet canım Mersinli eşim
Kızz nerelerdesin sen akşam oldu
Kontrolmuz aynı gün mü yoksa 26 sinde benim
Sabah ilk randevu
Büyük gün raporumda belli olacak
Aman bebiş iyi olsunda gerisi kolay
Aslind hersey tertemiz dedi ne bebekte ne plasentada ne rahimde hicbi bozulma yok dedi calisiyorm ben 10 gun rapor verdi yatiyorm aksama kadar.. sana da cok gecmis olsn canim.. benm hamilelikten once rahim ici polip rhatszlgm vardi alinmisti ama duzensz kanamalarm devam ediyodu sonra hamile kaldm acaba diyorm o polipten dolayi mi kanama oldu bilmiyorm cnku oncesnde hicbir agir is agir kaldrma yapmamistm bebege zarar verecekGeçmiş olsun Canım
Bir daha olmasın inşallah
O kanamaları nasıl yaşadım bilsem
Havlular ile gittim acillere
Kürtaj yapmaya kalktılar
Bebek dayanmaz kalbi dediler
Şükür olsun Allah’ıma kızım annesini bırakmadı tutundu binlerce şükürler olsun
4 aydır evde yatıyorum
Doktorun demiştir mutlaka sana da
İyi ce yat dinlen yorma kendini
Kanama alanı mı varmış
Insallah canm hala devam ediyo mu peki kanama veya lekelenmen bide nekadr olmstu kanaman ilk oldgndaCanım benim yaa çok geçmiş olsun
Düşük riski olanlar var maalesef bende bunlara dahilimSEPTEMBER LOVE da öyle
Atlatacağız inşallah
Bizim ki isyan etmek değil de zaman zaman sinirlerimiz bozulabiliyor
Allah’a emanet miniklerimiz
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Doğru diyorsun canım ama çok tozlanıyor halılar yeni olunca tüyleniyor falanO zaman 15 günde 1 de alsan yeter sana kuzum
Zaten şimdi senin eşyaların yeni ya evi sil süpür tertemiz olur
Aynı gün inşallah ikimizde iyi haberler çıkarızöğlen geldim bu gün işe.
evden telefonla girmeyi hiç sevmiyorum.
gün içinde iş bilgisayarımdan giriyorum hep.
evet kontrolüm benim de 26sında kuzum.
inşallah iyidir hem çok özledim hem de iyi mi diye kafayı yemek üzereyim.
Bende kanama olmadı hiç lekelenme oldu 3 kez ama gebeliğin başından beri düşük riski var denildi.Insallah canm hala devam ediyo mu peki kanama veya lekelenmen bide nekadr olmstu kanaman ilk oldgnda
Bana da ilk gun igne yapildi ertesi gunu progestana basladm manyak gibi yapti beni boyle bi bas donmesi hayatmda yasamadmBende kanama olmadı hiç lekelenme oldu 3 kez ama gebeliğin başından beri düşük riski var denildi.
En son 3 hafta önce lekelenme oldu
İlaç kullanmıyorum artık ama iğneye devam
Evet canım evide teslim edebiliyorum.şimdi doktora geldim.o evde işini bitirip çıkacak.bana h.ici yarın günde kızıma bakan abla geliyor.ama o ev işi yapmıyor.sadece kızma kahvaltı birde ikimize öğle yemeği .çok şükür halimize işte .günler inşallah hayırlı hayırlı geçer.önümüz kış daha iyi olur.çünkü bu mersinin sıcağında çatlıyorum ben.inan tansiyonum bile hafiften yükseliyor.KuZumm senin evde de çocuğun var bide ikizleri taşıyorsun
Kolay değil
İyiy miş ama 85 tl
Bende kışın gelmesini 4 dörtle bekliyorumEvet canım evide teslim edebiliyorum.şimdi doktora geldim.o evde işini bitirip çıkacak.bana h.ici yarın günde kızıma bakan abla geliyor.ama o ev işi yapmıyor.sadece kızma kahvaltı birde ikimize öğle yemeği .çok şükür halimize işte .günler inşallah hayırlı hayırlı geçer.önümüz kış daha iyi olur.çünkü bu mersinin sıcağında çatlıyorum ben.inan tansiyonum bile hafiften yükseliyor.
O ip koparsa gorurBirAsilAnnesi bu profil foton müthiş ya. Gördükçe hoşuma gidiyor. Aynısından çektiresim geliyor. Ama böyle zayıf olmam lazım. Boyumun uzunluğu böyle ama kilo da gitsin de doğumdan sonra ilk işim böyle foto çektirmek
Baya yüksekmiş fiyatlar. Ben 1 aydır haftada yarım gün çağırıyorum.(70 tl)Eşim uzun süre hem temizlik hem de yemekle ilgilendi sağolsun. Bayanı bana değilde eşime yardımcı olsun diye tuttuk resmenSiz daha yeni evlisiniz dimi kızz kıyamam
Evliliğin en güzel en cilveli zamanları
İstanbul’da günlük 170-180 bide sabah öğle yemek
200 tl buluyor
O yüzden ayda bir çağırıyorum
Baya yüksekmiş fiyatlar. Ben 1 aydır haftada yarım gün çağırıyorum.(70 tl)Eşim uzun süre hem temizlik hem de yemekle ilgilendi sağolsun. Bayanı bana değilde eşime yardımcı olsun diye tuttuk resmen
Bu hafta da sadece tahmin diyorlarBana da ilk gun igne yapildi ertesi gunu progestana basladm manyak gibi yapti beni boyle bi bas donmesi hayatmda yasamadmbildigin kafa yapiyo.. ilk gun 1 saat ped taktm sonra azaldi benm sonraki iki gun lekelenmeye dondu smdi de hicbsy yok cok sukur insallah gecmistir bakalim.. haftaya kontrolumuz var iyi seyler duyarm insallah.. buarada bebek iyi durumda kalp atisini dinle dedi acti ben aglamaktan helak oldm cok surpriz bi seklde cinsiyet soyledi kiz mi dedi ben de gerckten mi dedm bilmyrm ben kiza benzettm dedi degsme ihtimali olr mu acaba dha cok erken nasl gordu anlamadm hic beklemiyodm cok surpriz oldu cinsiyet soylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?