- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Önce bi 20 li rakamları görsek Allah ın izni ileBu hafta da sadece tahmin diyorlar
Birkaç haftaya netleşir
İnşallah atlatırız bu süreci
Şöyle 30 lu haftalara gelsek ne güzel olur
BirAsilAnnesi bu profil foton müthiş ya. Gördükçe hoşuma gidiyor. Aynısından çektiresim geliyor. Ama böyle zayıf olmam lazım. Boyumun uzunluğu böyle ama kilo da gitsin de doğumdan sonra ilk işim böyle foto çektirmek
Aynı gün inşallah ikimizde iyi haberler çıkarız
Bende çok ama çok özledim
Sanki çok uzun zamandır görmedim gibi
Daha 8 gün önce gittim halbuki
Bana da Karadenizde bir yermiş gibi gelmişti. Adresi de aldık. Kiloları verip foto çektirmek kaldı sadece.Canımsın
çok teşekkür ederim.
o fotoğrafımı mayıs ayında gittiğimiz karadeniz turunda çekilmiştim.
ayder yaylasında dev salıncakta sallanırken.
şimdi olsa yine sevinçle biner sallanırdım.
sende çektirirsin daha güzellerini.
benim kilom şu an o zamankinden az.
ama ilerleyen aylarda bende bu fotoğrafıma bakıp iç geçirebilirim
Ben susayım o zaman8 gün önce mi?
yavrum ben bir aydır görmüyorum
olsun hasreti büyük olanın kavuşması da büyük olur.
sağlık haberini duyayım da hasret gideririz oğlumla biz.
Ay bitsede su rapor hayirlisiynan su kremlere kavussak catirdamadanBen susayım o zaman
Şey ya ben 4 aya kadar hafta 1 gün gidiyordum ya tehlike olduğu için ona alıştım galiba
Aslında benim bu sefer 1 ay sonra gel dedi
Ama benim raporum ay sonu bitiyor ya onu da bahane edip bir gideyim dedim
Sen şimdi yağlar ile idare et dayanAy bitsede su rapor hayirlisiynan su kremlere kavussak catirdamadan
Hic deme okdr ozeniyorm ki onlara cogu gtms azi kalms mis gbiBu hafta da sadece tahmin diyorlar
Birkaç haftaya netleşir
İnşallah atlatırız bu süreci
Şöyle 30 lu haftalara gelsek ne güzel olur
Benim de benim deÇok hoşuma gitti yazdığın
Ay bitsede su rapor hayirlisiynan su kremlere kavussak catirdamadan
Ne yagi bu ne icin kullaniyosunuz kizlarSen şimdi yağlar ile idare et dayan
Yetişecem yardımına
Dua ediyorum hep aklımdasın. Güzel bir komedi filmi aç. Allah'ın dediği olur. Umarım 2 kızın da sağlıkla doğacaklar. Senin hep dinlenmen lazım. Ufak harekette başlıyorlar. Dikişi de sonra yaparlar. Umudunu hep koru. Her şey güzel olacak....Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Bilmiyorum gerçekten artık hiç birşey bilmiyorumDua ediyorum hep aklımdasın. Güzel bir komedi filmi aç. Allah'ın dediği olur. Umarım 2 kızın da sağlıkla doğacaklar. Senin hep dinlenmen lazım. Ufak harekette başlıyorlar. Dikişi de sonra yaparlar. Umudunu hep koru. Her şey güzel olacak....
Canım biliyorum zor ama içini ferah tutmaya çalış. Sürekli dinlenmene bak. İnşallah kızlarını sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Göbek büyüdükçe çatlak olacakya Canım onun içinNe yagi bu ne icin kullaniyosunuz kizlar
Ah canım benimKızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Hayırlısı artık kelime bulamıyorumCanım biliyorum zor ama içini ferah tutmaya çalış. Sürekli dinlenmene bak. İnşallah kızlarını sağlıkla kucağına alırsın.
Evet canı.m kanamalı yere dikiş atamazlar.çok korkuyorum biliyor musun.çok.alttan spekulum la baktılar.hani su ördek ağzı gibi olanla elim ayağım titriyor.çok korkuyorum.Ah canım benim
Bak hep dediğimiz gibi moralimizi yüksek tutuyoruz
Kanama olduğu için mi ertelendi dikiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?