- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Meleklerin seninle bunu düşün CanımEvet canı.m kanamalı yere dikiş atamazlar.çok korkuyorum biliyor musun.çok.alttan spekulum la baktılar.hani su ördek ağzı gibi olanla elim ayağım titriyor.çok korkuyorum.
Bak benim durumum da kritik dün çok kötüydüm ama bugün daha pozitif uyandımKızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Ikinci olcak ins.canimOy oy maşallah ilk bebiş mi
Yillar sonra kizlarinla bu gunleri hatirladiginda tebessum olusacak yuzundeKızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Evet canım salı kontrole gidecem inşallah.herşey iyiyse eğer çarşamba atacan dedi.birilerini suçlamak için değil ama bugünkü doktor perinotolog karnıma çok bastırdı.inan sezeryan dikislerim acıdı.seslanmedim canın tatlı demesinler diye ondan olur miki kızlar.çünkü adam baktı herşey yolunda dedi.yarın saat sonra kanamayla döndümMeleklerin seninle bunu düşün Canım
Bak ben ve burda çok arkadaş daha kanama yaşadı ama nasıl çok kanamalar Şakir Şakir yaşadım ben
Şükür genede halimize bebişlerimiz bizimle
Allah a sığın kuZum
Bebişlerimiz Allah a emanet
Ve lütfen biraz rahatla stres yapma
Kanama durunca dikiş yapacaklar dimi
Oyyy oyyy canım bilmiyorum artık.evde yatıyorum.kızımda canı sağolsun durmuyor.Allahım sen büyüksünYillar sonra kizlarinla bu gunleri hatirladiginda tebessum olusacak yuzunde
Bi pantolon bile aldirmadiniz bana diye popolarina vuracagin gunlerin olsun ins
İnan hep aklıma geliyorsun sende.Rabbim bizi sınamasın evlatlarımızlaBak benim durumum da kritik dün çok kötüydüm ama bugün daha pozitif uyandım
Elden gelen birşey yok nasibi varsa bize tutunur bebeklerimiz
Hiç moralini bozma
Dinlen canım
olabilir canımEvet canım salı kontrole gidecem inşallah.herşey iyiyse eğer çarşamba atacan dedi.birilerini suçlamak için değil ama bugünkü doktor perinotolog karnıma çok bastırdı.inan sezeryan dikislerim acıdı.seslanmedim canın tatlı demesinler diye ondan olur miki kızlar.çünkü adam baktı herşey yolunda dedi.yarın saat sonra kanamayla döndüm
Canım üzme kendini desek de fayda etmez. Ama iyi olacağına İnan. Kızlarının sağlıkla doğacağına İnan ki enerjin onlara da geçsin. Geçecek bugünler Allah’ın izniyle.Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Ben de yarım gün temizlikçi arıyorum ama bulamadımBaya yüksekmiş fiyatlar. Ben 1 aydır haftada yarım gün çağırıyorum.(70 tl)Eşim uzun süre hem temizlik hem de yemekle ilgilendi sağolsun. Bayanı bana değilde eşime yardımcı olsun diye tuttuk resmen
Kısss Canım da çekti sevabına bir bardak verir misinGreyfurt suyunu deneyin kızlar bulantı için. Ama taze sıkılmış olsun hazır değil. İçtim ben iyi geldi sanki
Dualarımız seninle canım inşallah en kısa sürede toparlanırsın bebişlerin hep seninle olacak inşallahKızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
İnşallah canım inşallah
Sıkışık olmayacaksın canım tam tersi idrarını tamamen boşaltmanı istiyorlarkızlar grubun en küçüğü benim :) hepiniz yaptirdiniz ikili testi galiba. cuma günü inşallah benimki de. ikili teste tok ve sıkışık gidiyoduk dmi hemşire tok demişti ama sıkışık olmak gerekiyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?