2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende daha cumartesi gunu yaptirdim cok sukur iyi cikti kan sonucumda insallah sende guzel haberlerle gelirsin cinsiyetide ogrenirsin bence genelde 2li testte soyluyolar

Dualarımız seninle canım inşallah en kısa sürede toparlanırsın bebişlerin hep seninle olacak inşallah
Sagolun canlarim Allah razı olsun.biliyorum hissediyorum benim için güzel dileklerinizi hepinizi çok seviyorum.inan bende her birinizin kötü birseyini duyunca üzülüyorum dua ediyorum.az önce yine geldi koyu kırmızı adet kanı gibi aynı.Kızlar sunu anladım.benim rahmim bebeği taşıyamıyor ikiz olunca da durum daha ciddi.benim hiç yerinden kalkmamam gerekiyor

Acaba doktor çok mu bastırdı.sezeryan dikisim acıyor
Annem de kontrolüm sık olunca kızıyor bana iyi değil o kadar ultrason yada karnına baskı yapılması diyor
Ben pek ciddiye almıyorum tabi
Ama bilmiyorum da
Senin durumunda olsaydım bende ondan şüphe ederdim açıkçası
Belki de hiç ilgisi yoktur
Bilgim yok bu konuyla ilgili
Sen dinlen canım bende ara ara kalkıp geziniyorum onun dışında hep yatıyorum

Evet kuzum hepimiz birbirimiz için üZülüyoruz dua ediyoruz
Yat kuZum hiç kalkma sakın
Allah ın izni ile kesilecek kuZumm
Allah ım bebişlerimizi korusun

Benim kiz 1 hafta onde gidiyor. 11+6 da gittigimde 12+4 tu olcume gore yanilmiyorsam. O zaman cikinti var gibi gordum demisti. Ama degisti su an nihayetinde. Belki seninki de degisebilir tabi

Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor

Bi arkadas soylemisti. Esi ben koycam adini diye tutturmus, o da demiski. Soyadini sen koyuyorsun, adini koymak da benim hakkim. Cok hosuma gitmisti benim bu cevap

Cok cok gecmis olsjn, Allah tekrar yasatmasin. Saglikla kucagina al insaallah.

Hocam gozun aydin Allah gonlune gore vermis hayirli olsun
Hocam hangi hastaneye gidiyosun doktorun kim memnunmusun
Esim tutturdu ozele gidelim goreyim diye nesini gorecen al evde iki tane var bunlar gibi diyom yoookkkk

Cok tesekkur ederim, sukurler olsun. Cukurambar'daki Koru hastanesine gidiyorum. Doktorum Zahide Kucuk. Cok cok cok memnunum. Instagram hesabi da var, ordan bakabilirsin. Dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, cok guleryuzlu sevimli. Dogum videolari falan da var instagram hesabinda. Bir bak istersen ordan.

Kizlar bide sat a gore benm 11+4 olmam gerekiyodu doktora gttgm gun. Ultrason olcumu 12+6 cikti sizce cok mu ilerden gidiyo sorun olur mu acaba

Canim benimki de 1 hafta onden gidiyor. Doktor hicbir sakincasi yok, korkulcak bir durum degil dedi bana. Sen de endiselenme.

Benimki yemiyor hiç bu numeroları

Canim cok cok gecmis olsun. Allah bebislerini sana bagislasin saglikla insaallah. Iyi dusun iyi olsun insaallah. Ikiz bebekleri nasib eden Allah, o ol derse hersey olur. Buna gonulden inan. Sen ne kadar sakin ve moralli olursan bebislerin de o kadar guclu olurlar insaallah.

Evet kuzum hepimiz birbirimiz için üZülüyoruz dua ediyoruz
Yat kuZum hiç kalkma sakın
Allah ın izni ile kesilecek kuZumm
Allah ım bebişlerimizi korusun
Canım sendede mi kanama olmuştu.yanlış mi hatırlıyorum.günahını almayayım ama sanki doktor bastırınca oldu.çok acıyor karnım.birde doppler le baktı.sordum.zararı var mi diye yeri geliyor bazı hastalara hergun bakıyoruz birşey olmaz diyor.bilemedim...

Bastirmakla degil de küt diye aniden vurulursa kanama riski olur diye biliyorum. Direk bastirmakla olacagini sanmiyorum. Doppler de sikinti yapmaz. Bence duracak kanaman zaten koyu renge dönmüş.

Bastirmakla degil de küt diye aniden vurulursa kanama riski olur diye biliyorum. Direk bastirmakla olacagini sanmiyorum. Doppler de sikinti yapmaz. Bence duracak kanaman zaten koyu renge dönmüş.
İnşallah canım.her gittiğinde kalp ve iç organ için doppler ile bakacakmış.tabi o günleri görürsem.ısrarla bir zararı olmaz diyor

Tesekkur ederm canmm insallah saglikla dogarlar bekliyorz heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…