Canim bende daha cumartesi gunu yaptirdim cok sukur iyi cikti kan sonucumda insallah sende guzel haberlerle gelirsin cinsiyetide ogrenirsin bence genelde 2li testte soyluyolarkızlar grubun en küçüğü benim :) hepiniz yaptirdiniz ikili testi galiba. cuma günü inşallah benimki de. ikili teste tok ve sıkışık gidiyoduk dmi hemşire tok demişti ama sıkışık olmak gerekiyo muydu
Sagolun canlarim Allah razı olsun.biliyorum hissediyorum benim için güzel dileklerinizi hepinizi çok seviyorum.inan bende her birinizin kötü birseyini duyunca üzülüyorum dua ediyorum.az önce yine geldi koyu kırmızı adet kanı gibi aynı.Kızlar sunu anladım.benim rahmim bebeği taşıyamıyor ikiz olunca da durum daha ciddi.benim hiç yerinden kalkmamam gerekiyorDualarımız seninle canım inşallah en kısa sürede toparlanırsın bebişlerin hep seninle olacak inşallah
Annem de kontrolüm sık olunca kızıyor bana iyi değil o kadar ultrason yada karnına baskı yapılması diyorAcaba doktor çok mu bastırdı.sezeryan dikisim acıyor
Ay pardon canım yaKısss Canım da çekti sevabına bir bardak verir misin
Evet kuzum hepimiz birbirimiz için üZülüyoruz dua ediyoruzSagolun canlarim Allah razı olsun.biliyorum hissediyorum benim için güzel dileklerinizi hepinizi çok seviyorum.inan bende her birinizin kötü birseyini duyunca üzülüyorum dua ediyorum.az önce yine geldi koyu kırmızı adet kanı gibi aynı.Kızlar sunu anladım.benim rahmim bebeği taşıyamıyor ikiz olunca da durum daha ciddi.benim hiç yerinden kalkmamam gerekiyor
Hayırlı olsun canımm cok sevindim bizde iki kız kardesiz :) cok guzel bir duygu
Aklıma takıldı bizimde 12+6 da doktorum cıkıntı gördü direkt bizde gördük hatta, erkek dedi
Degisir mi dersin :) cok erkeğe alısmıstım
Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor
Gunaydinn bulantisi olanlar mide yanmasi olanlar ve birsuru baska sikayetleri olanlar. Haftasonu birden gelen ve cok fazla gelen kanamam oldu. Doktora gidip kalp atisini duyana kadar ne dualar ettim neler dusundm o korku insana yetiyor hic zorunuza gitmesin sikayetleriniz sikayetlerimiz. Iyiki varlar ve bu sikayetlerimiz var deyip sukretmemiz gerektigini iliklerime kadar hissettm. Bukdr korktgm bukdr agladigim bi gunum oldu mu hic hatrlamiyorum rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Bundan sonra pollyannayimhicbsye sikayetlenmicem okdr korktm ki o kipkirmizi kani gorunce rabbim bidha yasatmasn
Hocam gozun aydin Allah gonlune gore vermis hayirli olsun
Hocam hangi hastaneye gidiyosun doktorun kim memnunmusun
Esim tutturdu ozele gidelim goreyim diye nesini gorecen al evde iki tane var bunlar gibi diyom yoookkkk
Kizlar bide sat a gore benm 11+4 olmam gerekiyodu doktora gttgm gun. Ultrason olcumu 12+6 cikti sizce cok mu ilerden gidiyo sorun olur mu acaba
Benimki yemiyor hiç bu numerolarıBenim kiz 1 hafta onde gidiyor. 11+6 da gittigimde 12+4 tu olcume gore yanilmiyorsam. O zaman cikinti var gibi gordum demisti. Ama degisti su an nihayetinde. Belki seninki de degisebilir tabi
Bi arkadas soylemisti. Esi ben koycam adini diye tutturmus, o da demiski. Soyadini sen koyuyorsun, adini koymak da benim hakkim. Cok hosuma gitmisti benim bu cevap
Cok cok gecmis olsjn, Allah tekrar yasatmasin. Saglikla kucagina al insaallah.
Cok tesekkur ederim, sukurler olsun. Cukurambar'daki Koru hastanesine gidiyorum. Doktorum Zahide Kucuk. Cok cok cok memnunum. Instagram hesabi da var, ordan bakabilirsin. Dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, cok guleryuzlu sevimli. Dogum videolari falan da var instagram hesabinda. Bir bak istersen ordan.
Canim benimki de 1 hafta onden gidiyor. Doktor hicbir sakincasi yok, korkulcak bir durum degil dedi bana. Sen de endiselenme.
Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Sende ona iki sürümlük krem verKısss Canım da çekti sevabına bir bardak verir misin
Kızz valla bende bile krem YokSende ona iki sürümlük krem ver
Neresdesin ki bu saatte iştemisin sençok sıkıldım buralarda sakin bu akşam
bir saat geçse de eve gitsem.
Canım sendede mi kanama olmuştu.yanlış mi hatırlıyorum.günahını almayayım ama sanki doktor bastırınca oldu.çok acıyor karnım.birde doppler le baktı.sordum.zararı var mi diye yeri geliyor bazı hastalara hergun bakıyoruz birşey olmaz diyor.bilemedim...Evet kuzum hepimiz birbirimiz için üZülüyoruz dua ediyoruz
Yat kuZum hiç kalkma sakın
Allah ın izni ile kesilecek kuZumm
Allah ım bebişlerimizi korusun
Bastirmakla degil de küt diye aniden vurulursa kanama riski olur diye biliyorum. Direk bastirmakla olacagini sanmiyorum. Doppler de sikinti yapmaz. Bence duracak kanaman zaten koyu renge dönmüş.Canım sendede mi kanama olmuştu.yanlış mi hatırlıyorum.günahını almayayım ama sanki doktor bastırınca oldu.çok acıyor karnım.birde doppler le baktı.sordum.zararı var mi diye yeri geliyor bazı hastalara hergun bakıyoruz birşey olmaz diyor.bilemedim...
İnşallah canım.her gittiğinde kalp ve iç organ için doppler ile bakacakmış.tabi o günleri görürsem.ısrarla bir zararı olmaz diyorBastirmakla degil de küt diye aniden vurulursa kanama riski olur diye biliyorum. Direk bastirmakla olacagini sanmiyorum. Doppler de sikinti yapmaz. Bence duracak kanaman zaten koyu renge dönmüş.
Ne yagi kullaniyosunuz pekii smdiden kullanmak gerek mi acaba 12 haftaligm suan benGöbek büyüdükçe çatlak olacakya Canım onun için
Şehirden şehire bu işler değişiyor bence. Büyük şehirde bulması biraz daha zor sanki. Ben de uzun zamandır arıyordum, şansıma denk geldi. Memnunum ama umarım böyle devam eder.Ben de yarım gün temizlikçi arıyorum ama bulamadım
Tesekkur ederm canmm insallah saglikla dogarlar bekliyorz heyecanlaBenim kiz 1 hafta onde gidiyor. 11+6 da gittigimde 12+4 tu olcume gore yanilmiyorsam. O zaman cikinti var gibi gordum demisti. Ama degisti su an nihayetinde. Belki seninki de degisebilir tabi
Bi arkadas soylemisti. Esi ben koycam adini diye tutturmus, o da demiski. Soyadini sen koyuyorsun, adini koymak da benim hakkim. Cok hosuma gitmisti benim bu cevap
Cok cok gecmis olsjn, Allah tekrar yasatmasin. Saglikla kucagina al insaallah.
Cok tesekkur ederim, sukurler olsun. Cukurambar'daki Koru hastanesine gidiyorum. Doktorum Zahide Kucuk. Cok cok cok memnunum. Instagram hesabi da var, ordan bakabilirsin. Dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, cok guleryuzlu sevimli. Dogum videolari falan da var instagram hesabinda. Bir bak istersen ordan.
Canim benimki de 1 hafta onden gidiyor. Doktor hicbir sakincasi yok, korkulcak bir durum degil dedi bana. Sen de endiselenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?