Canım benimde geçen kontrolümde cinsiyeti göremedi doktor. Bebiş hareket etsin diye karnıma 7-8 defa ultrasonla vurdu. Çok tedirgin oldum, canım sıkıldı ama doktorun bir bildiği var ki bu kadar rahat davranıyor diye düşündüm. Sen de takılma bu duruma. Kötü bir sonucu olsa bence doktor yapmaz. Olumlu düşünmeye çalış canım.Canım sendede mi kanama olmuştu.yanlış mi hatırlıyorum.günahını almayayım ama sanki doktor bastırınca oldu.çok acıyor karnım.birde doppler le baktı.sordum.zararı var mi diye yeri geliyor bazı hastalara hergun bakıyoruz birşey olmaz diyor.bilemedim...
Öyle canım.ama benim durumum biraz farklı bak daha 11.haftada 28 mn02 düşmüş rahim ağzım.bebeklerin ikiz.hani insan kendimi biliyor biraz.açıkçası normal gebelerden biraz farklı durumum düşün daha 11.haftada az daha açıklık olsa doğum yapscam.1 2 haftaya.benim hep abarttığını düşündüler ama benim 25 haftalık erken doğumum var.kızım 20 haftalıkken acil serklajla şükür yaşadı.açıkçası benim rahim ağzım çok hassas.başka gebelere normal gelen baskıyı ben kaldıramadım.zaten muayeneden 10 dakka sonra kanama baskadi.doktorda şok oldu.az önce aradım.bilgi vermek için bu durumu söyledim.tabi önce özür dileyerek zannetmem ama daha dikkatli olurum dediCanım benimde geçen kontrolümde cinsiyeti göremedi doktor. Bebiş hareket etsin diye karnıma 7-8 defa ultrasonla vurdu. Çok tedirgin oldum, canım sıkıldı ama doktorun bir bildiği var ki bu kadar rahat davranıyor diye düşündüm. Sen de takılma bu duruma. Kötü bir sonucu olsa bence doktor yapmaz. Olumlu düşünmeye çalış canım.
Tabi ki senin durumun benimkine göre daha hassas canım. Sakın yanlış anlama canım kıyaslama gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Sadece seni rahatlatmak için kendimi örnek verdim. Eminim doktorun bundan sonra daha dikkatli olacaktır.Öyle canım.ama benim durumum biraz farklı bak daha 11.haftada 28 mn02 düşmüş rahim ağzım.bebeklerin ikiz.hani insan kendimi biliyor biraz.açıkçası normal gebelerden biraz farklı durumum düşün daha 11.haftada az daha açıklık olsa doğum yapscam.1 2 haftaya.benim hep abarttığını düşündüler ama benim 25 haftalık erken doğumum var.kızım 20 haftalıkken acil serklajla şükür yaşadı.açıkçası benim rahim ağzım çok hassas.başka gebelere normal gelen baskıyı ben kaldıramadım.zaten muayeneden 10 dakka sonra kanama baskadi.doktorda şok oldu.az önce aradım.bilgi vermek için bu durumu söyledim.tabi önce özür dileyerek zannetmem ama daha dikkatli olurum dedi
Evet kuZumm ilk haftalarda çok ciddi biçimde şakır şakır oldu kanamaCanım sendede mi kanama olmuştu.yanlış mi hatırlıyorum.günahını almayayım ama sanki doktor bastırınca oldu.çok acıyor karnım.birde doppler le baktı.sordum.zararı var mi diye yeri geliyor bazı hastalara hergun bakıyoruz birşey olmaz diyor.bilemedim...
Ben bebe yağı vazelin badem yağı sürüyorumNe yagi kullaniyosunuz pekii smdiden kullanmak gerek mi acaba 12 haftaligm suan ben
insallah canım teşekkür ederim.benim gittigim hastane cok gıcıkCanim bende daha cumartesi gunu yaptirdim cok sukur iyi cikti kan sonucumda insallah sende guzel haberlerle gelirsin cinsiyetide ogrenirsin bence genelde 2li testte soyluyolar
tamam canim iyiki söyledin çünkü ben 5 dk da bir sıkışıyorumSıkışık olmayacaksın canım tam tersi idrarını tamamen boşaltmanı istiyorlar
Gecmis olsun cnm insallah saglikla gecer dedigin gibi duadan baska kapimiz yok elimizden geleni yapiyoruz onlar iyi olsun diye insallah sen ben hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Canim gecmis olsun kizlar guclu oluyor oyle kolay kolay annesini birakmiyo inan onlarla konus annesi benim kizim onca zorluga ramen birakmadi beni.Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Kızacaksınız ama ben umudumu kaybettim.
O doktoru bende takip ediyorumBenim kiz 1 hafta onde gidiyor. 11+6 da gittigimde 12+4 tu olcume gore yanilmiyorsam. O zaman cikinti var gibi gordum demisti. Ama degisti su an nihayetinde. Belki seninki de degisebilir tabi
Bi arkadas soylemisti. Esi ben koycam adini diye tutturmus, o da demiski. Soyadini sen koyuyorsun, adini koymak da benim hakkim. Cok hosuma gitmisti benim bu cevap
Cok cok gecmis olsjn, Allah tekrar yasatmasin. Saglikla kucagina al insaallah.
Cok tesekkur ederim, sukurler olsun. Cukurambar'daki Koru hastanesine gidiyorum. Doktorum Zahide Kucuk. Cok cok cok memnunum. Instagram hesabi da var, ordan bakabilirsin. Dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, cok guleryuzlu sevimli. Dogum videolari falan da var instagram hesabinda. Bir bak istersen ordan.
Canim benimki de 1 hafta onden gidiyor. Doktor hicbir sakincasi yok, korkulcak bir durum degil dedi bana. Sen de endiselenme.
Allah razı olsun canım.bana da dua etM mel33 canım benim cok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inş sana . Umudunu kaybetme sakin 9 ay boyunca kanamayla geçirenler var emin ol. Korkuya da kapılma sakin bebeklerin bunu hisseder. Herşey düzelicek birşey olmucak bak gör. Iyice dinlen. Ben çok bastırmakla olacağını sanmıyorum. Gecen gittiğim doktor da bana bakarken o kadar bastırdı ki kaşıklarım ağrıdı. Sonra alttan örnekle baktı cok sukur bir sey olmadi sanmıyorum seninde ondan olacağına. Lutfen kalbini ferah tut.zikir çek vesvesedeb kurtarır biraz. Hamilelikte vesvese, şüphe, korku, endişe cok olur.Rabbim seni ve tüm hamileleri korusun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?