2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım yok.kiyaslamadigini biliyorum.hani diyorum doktor beni bilmediği için normal zannetti.hassasiyetin farkına varamadımi acaba diyorum.hayırlısı olsun artık....

Canım benimde öyle oldu resmen alış veriş merkezinde paramdan aktı.beni korkutan birazda rahim ağzımın 28 mm düşmesi inşallah dahada aşağı düşmez.şimdi sadece wc kalkicamm yemeğini de yatakta yiyorum.Rabbim bebekleriMizi korusun.

Allah razı olsun canım.yatıyorum.yemeğimi de yatakta yiyorum.bakalım evde kızım var.şimdiye kadar her istediği oluyordu.şimdi naz yapıyor.ben böyleyim Allahım güç kuvvet versin hepimize..

M mel33 canım inşallah geçecek bugünler
İyi düşünelim iyi olsun
Ah canım inşallah.kızıma bakan abla var.12 ye kadar bakıyor.neyse parası vereyim desem 4 e 5 e kadar kal akşam yemeğini yapıver desem.çamaşır ser topla.gerisine kadın bulurum cama süpürmeye.İnşallah kabul eder .Canım eşimde çok kötü durumda üstüne girmiyorum ama kötü davranıyor.çok üzülüyor.ama bilmiyorum.ben hiçbirşey yapmam diyor.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Annem istersen evine dönme toparlanana kadar yanımda kal dedi
Eşim gönülsüzce kal istersen dedi
Bende gerek yok evime gidicem dedim
Maalesef erkekler çok bencil
Eve gidince nasıl yemek yaparım,iş güç yaparım diyorum.
Muhtaç olmak çok zor birşey
Gece sabaha kadar ara ara uyandım hep dua ettim bizler için
Allah yardımcımız olsun

Canım annem akşam geldi işte kanamam var diye.kadın şimdi diyor ki bana ben böyle kalamam yapamam diyor.ne olacaksa olur.yapacak birşey yok diyor.Allah korursa birşey olmaz diyor.akşama gider ben ne yapacam.eşim yapacağı işleri bile yapmıyor.kahirlaniyor bana.dua et ablayla konusucam kabul eder inşallah

İnşallah kabul eder
Maddi sıkıntınız yoksa miktarı biraz fazla versen
Her işini minnetsiz yapar en azından
Eşine de muhtaç olmamış olursun
Annen hakkında yorum dahi yapmak gelmiyor içimden
Sadece sabır diliyorum sana
Kötü düşünmememiz lazım
Bizim gibi düşük riski olanlar çok daha hassas oluyor

Günaydın kızlar. Mart anneleri ne kadar çok sıkıntı çekti ve çekmeye devam ediyor Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi haberler alalım. Sıkıntılarımızı atlatalım inşallah

Kizlar gercekten Allah yardimciniz olsun ictenlikle soyluyorum
Bende zorla yapiyorum yaptigimi yapamadigim kaliyor.Zaten yap yap bitmiyor..
Esimi cok severek evlendim ben.Hep diyorum dunyaya 100 kere gelsem 1000 kere esimle evlenirdim diye Sizleri okuyunca yine sukrettim esimin degerini daha bi iyi anladim tekrardan.Saolsun cok yardimci bana yapamadigim seydede niye yapmadin demez.
Ins sizlerin esleride anlar ve daha ilimli olurlar

Canım açıkçası durumum çok iyi değil.ama yapacak birşey yok.gelen abla da becerikli değil ama güvenilir mesela dün kanama olunca kızımı okuldan o aldı kendi evine getirdi.o yüzden yanında can yoldaşı olsa yemek ve bulasigi halletse .sabah eşim çamaşırı atar makinaya o serer toplar akşam yemeğini yapar 4 ten sonra gider.eşime sadece akşam yemeği önüne getirmek kalır birde bulasıgi yerleştirmek.ev işine de başka kadın çağırıyorum zaten .İnşallah surda 5 6 ay birşekilde idare ederiz.kötü gün için bur az çeyrek birikirmiştim.olmadı onlardan harcarım.konuştum şimdi eşiyle konuşacak.bakalım...

allah yardimcin olsun canim bizim bi tanıdığımız bu şekilde doğum yaptı 34 haftalıktı şimdi toparlandi bile bebeği inşallah sende onun gibi olursun. bebeği çok minik bi bebekti ama kuvezde hic kalmadı meme bile emdi :)

Allah razı olsun canım.ikiz benim minnaklarim zaten rahmim birini zor tutuyordu.Rabbim verdi vardır bir bildiği

kızlar dün aksam decaviti aç karnına içtim ve gece fenalaştim cok siddetli bi mide ağrısı bulantı kusma afedersiniz ishal çok kötüydü gıda zehirlenmesi sandım ama sonra geçince vitaminden olduğunu anladım

Allah’ın izniyle bebekleriniz sağlıkla doğar inşallah olumsuz düşünmeyin
Benim ikiz yeğenlerim var üniversiteyi bitirdiler çok tatlı oluyor ikizler
İnternetten meryem suresini açıp dinleyin içiniz rahatlar

Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...

Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...
eczacı kutunun üstüne tok yazmış canım mideyi etkiliyo demekki değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…