- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Bu da ben ve koca göbeğim :) bugün tam 6. Ayımız bitti ve 6 kilo aldım
Şey biz biraz şişkoyuz da
masallah ikinizde cok guzelsiniz

olsun alır o sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da ben ve koca göbeğim :) bugün tam 6. Ayımız bitti ve 6 kilo aldım
Şey biz biraz şişkoyuz da
Evet olsun sonra alırımmasallah ikinizde cok guzelsiniz
olsun alır o sonra![]()
Ocak ayına kadar bekle kuZum daha çok erken gibiGÜNAYDIN KIZLAR HASTANE ÇANTALARINI HAZIRLAYIN ERKEN DOĞUM İHTİMALİNE KARŞI DİYENLER FALAN VAR. KULAK ASIP UYGULAYAN VAR MI ACABA ?
Benim kızda hasta nefes alamıyor uyurken. Bu gece elektrik yokmuş. Üşüdük. İyi olacağı yerde beter oldu. Ben de kızçem büyüse de her şey yoluna girse diyordum. Ama en diğeri geliyor. Nasıl iki çocukla uğraşacağım bilmiyorum. Şuan her şey çok zor geliyor bana. Akşam yine bulantı ve halsizliğim tavan yaptı. Bir de mide ağrısı üstüne. Allah yardımcımız olsun. Benim kızımda akşam üzeri 5 te sızmış 7 de kalktı ben 1 e geliyordu uyudum. O da Yanımda sızmış demek ki. Gündüz uykusu olmasa belki gece daha erken uyur?
Ben de daha deterjan falan bakmadım. Son aya yakın bakarım. Etimatiği deneyeceğim ben de. ama oxi octionsuz yapabilir miyim bilmiyorum. Benim kızım sürekli elinde meyve sebze yiyor. Bazen nevresimlere bile sürüyor 60 derecede Arielle falan çıkmıyor. Bebeğinkileri ilk 1 sene bebek detetjanıyla yıkayacağım. Ama bizimkiler konusunda kararsızım.
Mesela 2 gün önce krem rengi sandalyeme kakaolu süt döktü. Yağ çözücüyle zorla çıkardım.
Sodasanın leke çıkarıcısını önceden de söylemiştin listeye yazayım mutlaka. ilk 6 ay zaten süt ya da mama kusmuk lekesi öyle kötü değil de ek gıdaya geçince ortalık batıyor.İnşallah bundan sonra çabucak iyileşir kızçen.
Etimatik günlük çamaşırlar için ideal. Üstümüzden zaten bir kez giyilip kirliye atılıyor. En fazla yazın ter oluyor. bizim tshirtlerdeki yemek çikolata lekelerini de çıkarmıyor. Onlar için leke çok beklemeden sodasan ın bir leke çıkarıcısı var onu sürüp sonra makinaya atıyorum. O çıkarıyor lekeleride
Son ay geciyomus hep oyle okudum cok dayanilmaz birseyAah ah neneler gibi tislayarak geziyorm suan evde nefes alamiyorm midemden dusun yani daha bu aydan boyleysem nolur halim bilmiyorm.. hic agirligim yorgunlugum olmuyodu ama bu bulanti yanma bitirdi beni
GÜNAYDIN KIZLAR HASTANE ÇANTALARINI HAZIRLAYIN ERKEN DOĞUM İHTİMALİNE KARŞI DİYENLER FALAN VAR. KULAK ASIP UYGULAYAN VAR MI ACABA ?
Evet nefes darlığı 8. ayda zirve yapıyor sonra bebek aşağı indiği için nefes açısından rahatlıyoruz şükür.Son ay geciyomus hep oyle okudum cok dayanilmaz birsey
İNŞALLAH CANIM BENİM HEPSİ ZAMANINDA GELSİN.Kendi kıyafetlerini hazırlayabilirsin ama bayağı bi erken Allah korusun zamanına kadar beklesin yavrucaklar. Bebeğin hastane çıkışının ocaktan önce yıkanmasının anlamı yok. Zaten erken doğarsa premature takım alınıyor. Onlar da hazır yıkanmış paketlenmiş oluyor genelde. Allah korusun tabi de. Kuzenin kızı 31 haftalık doğdu bebeğin babası koştur koştur yıkanmış premature takım aldı hemen giydirdiler.
Bebek asagi indigi icin mideye olan baskidida geciyomus ve mide yanmasida geciyomus valla ben unuttum kendi hamileligimden cok gecti uzerindenEvet nefes darlığı 8. ayda zirve yapıyor sonra bebek aşağı indiği için nefes açısından rahatlıyoruz şükür.
GÜNAYDIN KIZLAR HASTANE ÇANTALARINI HAZIRLAYIN ERKEN DOĞUM İHTİMALİNE KARŞI DİYENLER FALAN VAR. KULAK ASIP UYGULAYAN VAR MI ACABA ?
Bebeklerde iyi leke çıkarıl mıSodasanın leke çıkarıcısını önceden de söylemiştin listeye yazayım mutlaka. ilk 6 ay zaten süt ya da mama kusmuk lekesi öyle kötü değil de ek gıdaya geçince ortalık batıyor.![]()
BEbek lekelerini çıkarırmı bilmiyorum. Ama ürünün sertifikaları bana iyi geldi güvenli olduğunu düşünüyorumBebeklerde iyi leke çıkarıl mı
Gelecek kıyafetler var onları leke çıkartıcı ile yıkamak istiyorum da hangi marka bilemedim
çok fena hasta oldumBoğazlarım fena şiddetli öksürüklerin ve hastalığın Bebeğe zararı var mı acaba
Alemsin. Vallahi her ayrıntıyı düşünüyorsun. Ama kesinlikle haklısın. Erkeklerin eli ayağına dolaşabiliyorDaha erken gibi çok bebiş doğsa da giyemez zaten onları henuz. Kendi geceliklerinde yıkayıp koy bence sağlam biryere gerekli olursa eşin alır getirir. Ben bir de ona bir liste yapacağım çantalar hazırlanmadan bir durum olursa diye alacaklarını bilsin bana ne lazım ne lazım diye sorup iyice germesin diye :)))
Bebeklerde iyi leke çıkarıl mı
Gelecek kıyafetler var onları leke çıkartıcı ile yıkamak istiyorum da hangi marka bilemedim
Ayrıntılar bizim işimiz mesleki deformasyon artık :)Alemsin. Vallahi her ayrıntıyı düşünüyorsun. Ama kesinlikle haklısın. Erkeklerin eli ayağına dolaşabiliyor
betsy_pc de yazmış bebek için özel değil ama kullanılabilir bence.
Benimde eşim öyle bir durumda asla bir şey hazırlayamaz EminimAyrıntılar bizim işimiz mesleki deformasyon artık :)
Ben şimdi ona allah korusun erken doğun yapsam hastanede olsam yüz yıkama jelimi de getir desem ne gerek var der. Ben birkaç hafta sonra küçük seyahat boylarımdan bir çanta yaparım onu yaZarım listeye çantayı alır koyar valize :)))
Bence hiçbiri hazırlayamaz. Benim için en kıymetli olan diş fırçası, cilt bakım ürünleri gibi temel bakım ürünleri onun için zorunlu hallerde bir iki gün olmasada olabilirBenimde eşim öyle bir durumda asla bir şey hazırlayamaz Eminim