• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuan :( çaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan :( balık burcuyum zaten :cry: sizleri çok seviyorum görsem de görmesem de samimiyetinizi seviyorum

Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuan :KK43: çaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan :KK43: balık burcuyum zaten :cry: sizleri çok seviyorum görsem de görmesem de samimiyetinizi seviyorum
Doğduktan sonra gözün görüyo daha zor değil. Tabi ki her şeyden sakınmak istiyoruz ama hamilelik kısmı daha zor bence çok belirsizlik var. Seninle hem adaşız hem burcumuz aynı. Senin ayın kaçı? Benim 10 mart.

Hepsi çok güel güle güle giysin ama şu pembe yandan bağlamalı tuşuma bayıldım çok :KK200::KK200:

Ben de en cok ona bayildim alirken, sabirsizlaniyorum giydirmek icin :KK200:

S ssule07 hepsi çoook tatlı :KK200: Büyüğün odası da çok güzel olacak eminim yatağa bayıldım

Cok tesekkur ederiz teyzesi :KK200:

Hepsine bayildim hocam gule gule giysin prenses
Nerden aldin bende ugrayim hazir bu hafta sonu esim calismiyoken

Canim Görgül Bebe'den aldim cogunu, 150tlye 50tl hediye ceki vardi. 200liralik alisveris yapip 150 tl oduyosun. Urunler zaten hem uygun hem de kaliteli. Ben Istanbul yolundaki magazadan aldim ama pek cesit kalmamis orda, tadilata gircekmis bir iki haftaya cunku. Ama Haskoy, Dikmen ve Ulus Samanpazari'nda da varmis subeleri, oralarda daha cok cesit varmis. Tabi ayni kampanya oralarda da var mi bilmiyorum.

Çok güzeller hepsi güle güle giysin inşallah bende bayıldım o yandan bağlamalı tuluma :KK200:

Ben de en cok ona bayilarak aldim :KK200:

Bende öyle bir şey istiyorum ama bulamadım denk gelmedi yani

Nettw falan da var canim. Aziz bebe'nin de var. Bak netten kundak battaniye diye.

Denk gelmedim derken halicida satilmiyo bu tarz seyler.
Azcik halicidan cikip vebek magazadina girsen denk gelirsin :KK49:

Cok guldurdun beni, Allah da seni guldursun :KK37:

Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuan :KK43: çaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan :KK43: balık burcuyum zaten :cry: sizleri çok seviyorum görsem de görmesem de samimiyetinizi seviyorum

Canim mumkun oldugunca kotu deneyimlerden uzak durmaya calis, at bilinc altinin derinliklerine, kendine baska uraslar bulmaya calis, bebek arabasini falan arastir mesela. Hersey bizim icin, Rabb'im yazdiysa onune gecemeyiz, ama oetada birsey yokken de kendimizi uzup yipratirsak bebislerimize de yansir bu. Dogdugunda ne kadar uysal, akilli, neseli bir bebek olsun istiyorsak hamileligimizi o kadar guzel ve mutlu gecirmeye calismamiz lazim.:KK68:

Doğduktan sonra gözün görüyo daha zor değil. Tabi ki her şeyden sakınmak istiyoruz ama hamilelik kısmı daha zor bence çok belirsizlik var. Seninle hem adaşız hem burcumuz aynı. Senin ayın kaçı? Benim 10 mart.
Evet göz görürse daha kolay olabilir. Ultrason cihazına bağlı yaşamak istiyorum :cry: bende 8 martım:KK74:

Ben de en cok ona bayildim alirken, sabirsizlaniyorum giydirmek icin :KK200:

Cok tesekkur ederiz teyzesi :KK200:

Canim Görgül Bebe'den aldim cogunu, 150tlye 50tl hediye ceki vardi. 200liralik alisveris yapip 150 tl oduyosun. Urunler zaten hem uygun hem de kaliteli. Ben Istanbul yolundaki magazadan aldim ama pek cesit kalmamis orda, tadilata gircekmis bir iki haftaya cunku. Ama Haskoy, Dikmen ve Ulus Samanpazari'nda da varmis subeleri, oralarda daha cok cesit varmis. Tabi ayni kampanya oralarda da var mi bilmiyorum.

Ben de en cok ona bayilarak aldim :KK200:

Nettw falan da var canim. Aziz bebe'nin de var. Bak netten kundak battaniye diye.

Cok guldurdun beni, Allah da seni guldursun :KK37:

Canim mumkun oldugunca kotu deneyimlerden uzak durmaya calis, at bilinc altinin derinliklerine, kendine baska uraslar bulmaya calis, bebek arabasini falan arastir mesela. Hersey bizim icin, Rabb'im yazdiysa onune gecemeyiz, ama oetada birsey yokken de kendimizi uzup yipratirsak bebislerimize de yansir bu. Dogdugunda ne kadar uysal, akilli, neseli bir bebek olsun istiyorsak hamileligimizi o kadar guzel ve mutlu gecirmeye calismamiz lazim.:KK68:
Doğru söylüyorsun canım. Zaten bende farkındayım bunların. Ama ara ara hormonların da etkisiyle ister istemez böyle düşüneceklere kapılıyor insan. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah

Sen çok yorulduğunu için oluyor böyle. Soluna yat rahat et dinlen enerji verecek birşeyler ye karnını oksa ses verecek annesi evham yapma, yaptıkça o da geriliyor içerde daha az hareket ediyor.

Kız -Piraye -Piraye aramızda en akıllı sen duruyordun kovala kötü düşünceleri bak ben çikolatamı yedim mutluluğun doruklarındayım eskiden başka şeylerle mutlu oluyordum şimdi çikolata ile bu bebeler maymun etti bizi :KK47:

Sen çok yorulduğunu için oluyor böyle. Soluna yat rahat et dinlen enerji verecek birşeyler ye karnını oksa ses verecek annesi evham yapma, yaptıkça o da geriliyor içerde daha az hareket ediyor.
Zaten hareket halindeyken hareket ediyorsa da çok hissetmiyorum. Anca oturunca yatınca hissediyorum. Bir kaç minik kıpırtı hissettim yazdıktan sonra. Anasına kıyamadı yavrum :oops:

Kız -Piraye -Piraye aramızda en akıllı sen duruyordun kovala kötü düşünceleri bak ben çikolatamı yedim mutluluğun doruklarındayım eskiden başka şeylerle mutlu oluyordum şimdi çikolata ile bu bebeler maymun etti bizi :KK47:
Bende cips yiyip yememek arasında çok kaldım. Kalktım dişlerimi fırçaladım ki yemeyeyim :D çok ufakta olsa kıpırdadı. Hissetti herhalde onu beklediğimi:KK22: valla bebeler her anlamda maymun etti bizi :ukala:

Yaşasın balık burçları. Bizim doğum günleri güme gidecek sayfada patır patır doğuran olacağından. Dünya kadınlar gününde doğmak da güzelmiş.
Eşimde 18 Mart doğumlu :21: bizimki de Martta gelirse :süslü: aynen bütün dünya benim doğum günüm için karanfiller güller dağıtıyor o gün:süslü::cool:

İyi olsun minnosda gitme boşver eski doktorun çenene alışmıştır zaten gata doktorları seni anlamaz :KK12:
Hiç gitmedim gataya Zübeyde hanıma gittim ama riski çoğaltınca tam yatışa geçtim kendi doktoruma gidip kafamı karistirmamaya karar verdim.
Nasıl bir sıkıntılı insan çoğunluğuyuz bende anlamadım arasan bulunmaz :kızgın:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

O bana gicik oluyo:KK49:
Sahnede odulu alinca herkesin adini sayar benim kini saymaz
O gitmesin :KK12:

Dunurum mu alsaki gokceyener gokceyener

Aaaaa dunurumun hesabi pasif olmus :KK57:
xxtalyaxx xxtalyaxx bu durumda istersen xl boyu al ister small boy olan prensesi al :KK52:ikiside bosta suan :KK45:
Nolmuş kız dünürüne haberin niye yok :olamaz:

Evet gecen gatadan gelirken bende gordum tadilat nedeniyle yaziyodu.Ama moralim bozuktu ugrayamadim.Belki yarin giderim esim calismicak nasilsa

Back
X