- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Tarzını yesinlerBen gidemem kelebek ödülü filan almaya hiç tarzım değil bi kere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarzını yesinlerBen gidemem kelebek ödülü filan almaya hiç tarzım değil bi kere
Çok sakin birine benziyorsun oysakiValla bende tekin sayılmam kavgacı bir tiptim çalıştığım zamanlarda![]()
İşten ayrıldığımdan beri hamileliğinde etkisi heralde çok sakinim trafik hariç, orada yine gebze- harem şoförü gibiyimÇok sakin birine benziyorsun oysaki![]()
Doğduktan sonra gözün görüyo daha zor değil. Tabi ki her şeyden sakınmak istiyoruz ama hamilelik kısmı daha zor bence çok belirsizlik var. Seninle hem adaşız hem burcumuz aynı. Senin ayın kaçı? Benim 10 mart.Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuançaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan
balık burcuyum zaten
sizleri çok seviyorum görsem de görmesem de samimiyetinizi seviyorum
İşten ayrıldığımdan beri hamileliğinde etkisi heralde çok sakinim trafik hariç, orada yine gebze- harem şoförü gibiyim![]()
Hepsi çok güel güle güle giysin ama şu pembe yandan bağlamalı tuşuma bayıldım çok![]()
Hepsine bayildim hocam gule gule giysin prenses
Nerden aldin bende ugrayim hazir bu hafta sonu esim calismiyoken
Çok güzeller hepsi güle güle giysin inşallah bende bayıldım o yandan bağlamalı tuluma![]()
Bende öyle bir şey istiyorum ama bulamadım denk gelmedi yani
Denk gelmedim derken halicida satilmiyo bu tarz seyler.
Azcik halicidan cikip vebek magazadina girsen denk gelirsin![]()
Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuançaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan
balık burcuyum zaten
Evet göz görürse daha kolay olabilir. Ultrason cihazına bağlı yaşamak istiyorumDoğduktan sonra gözün görüyo daha zor değil. Tabi ki her şeyden sakınmak istiyoruz ama hamilelik kısmı daha zor bence çok belirsizlik var. Seninle hem adaşız hem burcumuz aynı. Senin ayın kaçı? Benim 10 mart.
Doğru söylüyorsun canım. Zaten bende farkındayım bunların. Ama ara ara hormonların da etkisiyle ister istemez böyle düşüneceklere kapılıyor insan. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahBen de en cok ona bayildim alirken, sabirsizlaniyorum giydirmek icin
Cok tesekkur ederiz teyzesi
Canim Görgül Bebe'den aldim cogunu, 150tlye 50tl hediye ceki vardi. 200liralik alisveris yapip 150 tl oduyosun. Urunler zaten hem uygun hem de kaliteli. Ben Istanbul yolundaki magazadan aldim ama pek cesit kalmamis orda, tadilata gircekmis bir iki haftaya cunku. Ama Haskoy, Dikmen ve Ulus Samanpazari'nda da varmis subeleri, oralarda daha cok cesit varmis. Tabi ayni kampanya oralarda da var mi bilmiyorum.
Ben de en cok ona bayilarak aldim
Nettw falan da var canim. Aziz bebe'nin de var. Bak netten kundak battaniye diye.
Cok guldurdun beni, Allah da seni guldursun
Canim mumkun oldugunca kotu deneyimlerden uzak durmaya calis, at bilinc altinin derinliklerine, kendine baska uraslar bulmaya calis, bebek arabasini falan arastir mesela. Hersey bizim icin, Rabb'im yazdiysa onune gecemeyiz, ama oetada birsey yokken de kendimizi uzup yipratirsak bebislerimize de yansir bu. Dogdugunda ne kadar uysal, akilli, neseli bir bebek olsun istiyorsak hamileligimizi o kadar guzel ve mutlu gecirmeye calismamiz lazim.![]()
Tarzını yesinler![]()
Sen çok yorulduğunu için oluyor böyle. Soluna yat rahat et dinlen enerji verecek birşeyler ye karnını oksa ses verecek annesi evham yapma, yaptıkça o da geriliyor içerde daha az hareket ediyor.Of kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuançaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan
balık burcuyum zaten
Yaşasın balık burçları. Bizim doğum günleri güme gidecek sayfada patır patır doğuran olacağından. Dünya kadınlar gününde doğmak da güzelmiş.Evet göz görürse daha kolay olabilir. Ultrason cihazına bağlı yaşamak istiyorumbende 8 martım
![]()
Zaten hareket halindeyken hareket ediyorsa da çok hissetmiyorum. Anca oturunca yatınca hissediyorum. Bir kaç minik kıpırtı hissettim yazdıktan sonra. Anasına kıyamadı yavrumSen çok yorulduğunu için oluyor böyle. Soluna yat rahat et dinlen enerji verecek birşeyler ye karnını oksa ses verecek annesi evham yapma, yaptıkça o da geriliyor içerde daha az hareket ediyor.
Bende cips yiyip yememek arasında çok kaldım. Kalktım dişlerimi fırçaladım ki yemeyeyimKız-Piraye aramızda en akıllı sen duruyordun kovala kötü düşünceleri bak ben çikolatamı yedim mutluluğun doruklarındayım eskiden başka şeylerle mutlu oluyordum şimdi çikolata ile bu bebeler maymun etti bizi
![]()
Eşimde 18 Mart doğumluYaşasın balık burçları. Bizim doğum günleri güme gidecek sayfada patır patır doğuran olacağından. Dünya kadınlar gününde doğmak da güzelmiş.
İyi olsun minnosda gitme boşver eski doktorun çenene alışmıştır zaten gata doktorları seni anlamaz
Hiç gitmedim gataya Zübeyde hanıma gittim ama riski çoğaltınca tam yatışa geçtim kendi doktoruma gidip kafamı karistirmamaya karar verdim.
Nasıl bir sıkıntılı insan çoğunluğuyuz bende anlamadım arasan bulunmaz![]()
O bana gicik oluyo@Cemre Yaman sakin birine benziyor bak o alabilir![]()
Nolmuş kız dünürüne haberin niye yokO bana gicik oluyo
Sahnede odulu alinca herkesin adini sayar benim kini saymaz
O gitmesin
Dunurum mu alsakigokceyener
Aaaaa dunurumun hesabi pasif olmus
xxtalyaxx bu durumda istersen xl boyu al ister small boy olan prensesi al
ikiside bosta suan
![]()
Evet gecen gatadan gelirken bende gordum tadilat nedeniyle yaziyodu.Ama moralim bozuktu ugrayamadim.Belki yarin giderim esim calismicak nasilsaCanim Görgül Bebe'den aldim cogunu, 150tlye 50tl hediye ceki vardi. 200liralik alisveris yapip 150 tl oduyosun. Urunler zaten hem uygun hem de kaliteli. Ben Istanbul yolundaki magazadan aldim ama pek cesit kalmamis orda, tadilata gircekmis bir iki haftaya cunku. Ama Haskoy, Dikmen ve Ulus Samanpazari'nda da varmis subeleri, oralarda daha cok cesit varmis. Tabi ayni kampanya oralarda da var mi bilmiyorum.