2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doktor her gittiğimde kilo iyi bişey değil zaten boşver böyle devam et diyordu şimdi vereceği tepkiyi merak ediyorum bence normal artık ya 6. Ayımıza girdik alalım o kadar
Benim doktorumda iyi gidiyosun şuanlık beni korkutacak kilo alımın yok demişti. Biraz alıyorum biraz veriyodum aşağı yukarı aynıydım ama yavaş yavaş ivme yukarıya çıkıyor gibi artık Pazartesi kontrol var bakalım ne dicek

Evet büyüdü ama çok komik duruyorum boyum 1.60 aynada kendime bakınca gülesim geliyor

Sizede maşallah canım ne güzel vucuttan kilo falan almamışsın
Toplamda 3 kilo aldım sanırım şu zamandan sonra hızlanır diye korkmuyor değilim
Benimde derdim çatlaklar çatlamaya başlamışım ama napalım herşeye değer

Maşallah minnakla size fitsiniz valla hepiniz
Ben iri yapılıyım bide kız bebiş diye sanırım top gibi değilde göbek yayvan büyüyor sanki
Benimde aslında biraz fazlam vardı ufak bi göbüş eşlik ediyordu ama ayırt ediliyor artık büyüdüğü :)
Kız bebiş dediğin gibi biraz yayvan büyüyor hop kilo gibi gözüküyor. Benim biraz öne doğru olmasa hepten kilo göbeği gibi gözükürdü eminim

Normal karşılamaları lazım artık yiyoruz napalım
Normalde değilde resimlerde öyle çıkıyo sanki. Çektiğimde atayım. Eşim evdeyken hazır ağır işleri yaptırıyorum şimdi
Bizde aynı durumdayız şu an ağır işlere giriştik
Kızlar futbol topum ve ben.baya tospik oldum bende
Maşallah kocaman olmuş göbüş

Seninki de öne doğru gidiyor sivri maşallah paşaya
Ben iri yapılıyım bide kız bebiş diye sanırım top gibi değilde göbek yayvan büyüyor sanki
Benimki de yayvan sanki sivrilik yok gibi

Resim isterük

Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine en cok c vitamini al. NAne limon ve ihlamur rezene diye biliyorum. Ama doktor bana onlari da cok tuketme meyve ye cok demisti.

Normalde değilde resimlerde öyle çıkıyo sanki. Çektiğimde atayım. Eşim evdeyken hazır ağır işleri yaptırıyorum şimdi
Haha herkes ayni durumda sanirim. Biz de baya is yaptik bgn.
Kızlar futbol topum ve ben.baya tospik oldum bende
Ay cok guzel gorunuyorsunuz masallah benim karnimda senin ki gibi neredeyse caniM. Guzel bir his bence . Sadece yatip kalkerken zorlaniyorum

Yaaa yerim sizi :) masallah sizeee
Eski resimlere oranla daha belli oluyor kuzucum.
Canim merak etme herkes fit degil :)) ben ornegin. Ama gercekten tek avantajim erkek olmasi. Baska hic bir yerden kilo almadim. Gobus onden onden gidiyor ben de. Bir de goguslerim iyice buyudu. -zaten buyuklerdi-
Aman veririz ya sipalarin pesinde kostururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…