2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Hehhe kendi kabahatini de biliyor
Borek kurabiye yagli unlu sekerli tum kalorili seyleri barindiriyor canim tam siskolata olmalik

Kendime arkadaş bulduğuma sevindim Benim Kız ama pek popom falan büyümedi göbeğim yayvan büyüyor sadece. Memelerimde büyümedi pek dolgunlaştı sadece
Kiloyuda baştan pek almadığıma sanırım napıyim alırsam diyodum ama hızlanınca korktu gözüm böyle giderse diye

Bişey değilmiş canım seninkiler, ben 90 kullanıyodum hala da kullanıyorum henüz büyüme yok sadece dolgunlaştı.
Birden büyüdüler ya. Ama hamileliğin ilk başında çok çektim el süremiyordum acayip hassaslardı sürekli sızlıyordu. Arabada giderken bile tümsek denk gelecek diye aklım çıkıyordu tutuyordum yolda giderken Göğüslerimin üstüne doğru yatamıyordum
3. Ayda anca geçti şükürler olsun

Kıyamam ya

Evet canım bende ondan tereddüt ettim. Cuma günü kontrolüm var birde doktora sorayım bakalım ne diyecek

Tam güzel zaman canım ölçüm için
Bilirim canım benimki çok şükür ileri derecede değil Allah yardım etsin hasta olanlara
Kuzum sen doktoruna babanda şeker olduğunu belirt

Toplamda 3 kilo aldım sanırım şu zamandan sonra hızlanır diye korkmuyor değilim
Benimde derdim çatlaklar çatlamaya başlamışım ama napalım herşeye değer
Çatlaklar benimde korkulu rüyam henüz çatlamadım nemlendiriyorum ama ergenliğimde kalçamdan çatlamıştım inşallah çatlamayız ya

Bende hareketlerim şimdiden kısıtlandı 9.ayda nasıl olacagız bakalım :)

Kız Allah iyiliğini versin güldürdün beni. Bende tuta tuta geziyordum acayip hassasti ilk üç ay.

Bende ayakkabi giyemiyorum birtek.Cok enteresan yaa.Cok zorluyor beni

Canım senin transfer taze miydi yoksa donmuşmuydu.
Donmuş transfer içinde aynısı geçerli mi acaba
Benim naturel donmuş transferdi
En iyi kararı takibi yapan doktor bilir canım duruma göre konuşup değerlendirirsin
Yada benimki gibi bakarsa böylede yaptırabilirsin

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ❤
Tavuk suyuna çorbada iyi gelir şifa niyetine
Benim göbüş neden aşağıda gibi ya daha yukarı çıkmadılar mı ki acaba.
Resim çekmeye üşeniyorum ama
Çıkmıştır kız sana öyle geliyodur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…