2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kız Allah iyiliğini versin güldürdün beni. Bende tuta tuta geziyordum acayip hassasti ilk üç ay.
Çok berbattı geçti allahtan bi ara hep kalacak sanmıştım
Maşallah kuzum sanada oğluşunada
Sivrilmiş iyice senin göbüş
Yukarı çıkmadı gibi durmasının sebebi
duruşundandır
Bilmiyorum kuzum valla resimlerde aşağıda gözüküyor sanki dediğin gibi duruştan da olabilir. Bu Arada söylicem canım Ailede de sülalede de var maalesef şeker.

Göbeğimize normalde yukardan bakıyoruz ya,oda aldatıyor bizi.
Şahsen benim öyle oluyor
Çok geçmiş olsun kuzum sana o zaman yükleme yaparlar

Kızlar oda hazırlıklarına(yatak düzeni -beşik),bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama işine ne zaman başlanmalı?
Ben izne ayrildigimda yapmistim sekiz aylikti. Kiyafetlerdeki etiketleri kesmek ve utulemek zorlu kisimdi ufaciklarya ,evdeysen Oda hazirlamaya baslarsin ,mobilyalarda koku oluyo onu Sona birakmayan kizlar

Kızlar oda hazırlıklarına(yatak düzeni -beşik),bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama işine ne zaman başlanmalı?
Ben bu ara bi oda duzenlemelerime baslayacagim bakalim
Evde dolap varsa kiyafetler yikanip utulenip kaldirilabilir bence cok iyi olur agirlastikca zor oluyor cunku minik isler bile zor geliyor insana

Ben izne ayrildigimda yapmistim sekiz aylikti. Kiyafetlerdeki etiketleri kesmek ve utulemek zorlu kisimdi ufaciklarya ,evdeysen Oda hazirlamaya baslarsin ,mobilyalarda koku oluyo onu Sona birakmayan kizlar

Evet ahsaplarda koku vs oluyor onceden alip havalandirmak lazim cidden

Canım hormonlrdan dolayı vucüt su da tutuyor ben onu farkettim kilodan ziyade vücudunun ölçüsünü not al o daha doğru sonuçlar veriyor.

Kızlar futbol topum ve ben.baya tospik oldum bende

Maaşallah canım baya büyümüş benim hala dışarıdan belli olmuyor montta olunca hiç anlamıyorlar ancak dar giyinirsem belli biraz.

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ❤
Tavuk suyuna çorbada iyi gelir şifa niyetine

Çıkmıştır kız sana öyle geliyodur :))

Teşekkür ederim kuzum ekstra yemek yapamadım ıhlamur yaptım karabiber karanfil falan koydum içine ama baya uyudum uyumak iyi geldi kolumu oynatamıyorum ne aşıymış arkadaş

Canım senin odan hazırdı yanlış hatırlamıyorsam ben olsam başlardım artık bizim taşınma işimiz olduğu için oda yapmam ancak bebekten sonra olabilecek

A April wind kuzum maaşallah size hiç de aşağıda değil her vücut farklıdır canım iç karında devreye giriyor çok güzel görünüyorsunuz.

İyiaksamlar kizlar dün aksamdan beri pek iyi değilim aksam hep midem bulandi simdide sabahtan beri karnımın sag ve sol üst kısımlarında bi agri var göğüslerimin alt kısmına gelen yer. Gaz sancisi gibi vuruyo agri çekiliyor. Sanki usutursunde böyle vucudun sızlar ya öyle bisey. Sarıldım battaniyeye yatiyorum

Canm bu dediginin aynısını geçen hafta atlattım. Cok gecmis olsun. Ne olduğunu anlayamamistim ama simdi gecti cok şükür

Canım ben bilmiyorum bekliyorum hem erken doğum riski her an olabilir o yüzden tedirginimde ne zaman başlayacağımı bilmiyorum

Kizimin cicileri bunlar .
Iki tane 10 lu hastane çıkışımız var.
Bir tane 5 li takimimiz var.
iki tane tulum aldim. bir tane yine altli ustlu pijama takimi aldik. daha eksik gördükce alinir heralde.

Eklentiler

• 20190101_165614.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 20190101_165614.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 20190101_165233.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 70
Buda dün akşam biz
Maşallah kuzum
Hepsi çok güzeller canım sağlıkla kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…