- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kız Allah iyiliğini versin güldürdün beni. Bende tuta tuta geziyordum acayip hassasti ilk üç ay.
Bilmiyorum kuzum valla resimlerde aşağıda gözüküyor sanki dediğin gibi duruştan da olabilir.Maşallah kuzum sanada oğluşunada
Sivrilmiş iyice senin göbüş
Yukarı çıkmadı gibi durmasının sebebi
duruşundandır
Maşallah cnm baya çıkmış göbeğin.kuzun ben buradayım diyorKızlar futbol topum ve ben.baya tospik oldum bende
Citir anne
Teşekkür ederim canımmCitir anne,masallah ,
Göbeğimize normalde yukardan bakıyoruz ya,oda aldatıyor bizi.Çok berbattı geçti allahtan bi ara hep kalacak sanmıştım
Bilmiyorum kuzum valla resimlerde aşağıda gözüküyor sanki dediğin gibi duruştan da olabilir.Bu Arada söylicem canım Ailede de sülalede de var maalesef şeker.
Simdi yoldayiz aksam evdeyiz insallahsen ne yaptın canm döndünmu başkente?yoksa hala gezmelerde misin
Ben izne ayrildigimda yapmistim sekiz aylikti. Kiyafetlerdeki etiketleri kesmek ve utulemek zorlu kisimdi ufaciklaryaKızlar oda hazırlıklarına(yatak düzeni -beşik),bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama işine ne zaman başlanmalı?
Ben bu ara bi oda duzenlemelerime baslayacagim bakalimKızlar oda hazırlıklarına(yatak düzeni -beşik),bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama işine ne zaman başlanmalı?
Ben izne ayrildigimda yapmistim sekiz aylikti. Kiyafetlerdeki etiketleri kesmek ve utulemek zorlu kisimdi ufaciklarya,evdeysen Oda hazirlamaya baslarsin ,mobilyalarda koku oluyo onu Sona birakmayan kizlar
Ben bu kilo işini anlamadım. Kasım ayında bir hafta Ankara’ya gittim bir haftada 2 kilo almıştım. Toplamda 4 kilo almıştım takiii bu haftaya kadar tabi. Şimdi iki üç günde 2 kilo aldım(( yani aldığım kilo 4 ten 6 ya çıktı biranda. Dün öğlen ve akşam hiç ekmek yemedim sırf bu yüzden ama börek ve kurabiye yiyorum onlarada dayanamıyorum :))
Kızlar futbol topum ve ben.baya tospik oldum bende
Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine en cok c vitamini al. NAne limon ve ihlamur rezene diye biliyorum. Ama doktor bana onlari da cok tuketme meyve ye cok demisti.
Canım çok teşekkür ederimıhlamur yaptım içine allah ne verdiyse koydum inşallah iyi gelir
Haha herkes ayni durumda sanirim. Biz de baya is yaptik bgn.
Ay cok guzel gorunuyorsunuz masallahbenim karnimda senin ki gibi neredeyse caniM. Guzel bir his bence . Sadece yatip kalkerken zorlaniyorum
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ❤
Tavuk suyuna çorbada iyi gelir şifa niyetine
Çıkmıştır kız sana öyle geliyodur :))
Kızlar oda hazırlıklarına(yatak düzeni -beşik),bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama işine ne zaman başlanmalı?
Kar neredeyse eridi. Dondurucu soğuklar kaldı. Hava baya kuru ve ayaz.Simdi yoldayiz aksam evdeyiz insallah
Kar kaldi mi eridi mi yoksa biz gelene kadar?
Canm bu dediginin aynısını geçen hafta atlattım. Cok gecmis olsun. Ne olduğunu anlayamamistim ama simdi gecti cok şükürİyiaksamlar kizlar dün aksamdan beri pek iyi değilim aksam hep midem bulandi simdide sabahtan beri karnımın sag ve sol üst kısımlarında bi agri var göğüslerimin alt kısmına gelen yer. Gaz sancisi gibi vuruyo agri çekiliyor. Sanki usutursunde böyle vucudun sızlar ya öyle bisey. Sarıldım battaniyeye yatiyorum
Kızlar futbol topum ve ben.baya tospik oldum bende
Canım ben bilmiyorum bekliyorum hem erken doğum riski her an olabilir o yüzden tedirginimde ne zaman başlayacağımı bilmiyorumKızlar oda hazırlıklarına(yatak düzeni -beşik),bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama işine ne zaman başlanmalı?
Cok değişik bi agri insallah yarina biseyim kalmaz.Canm bu dediginin aynısını geçen hafta atlattım. Cok gecmis olsun. Ne olduğunu anlayamamistim ama simdi gecti cok şükür
Maşallah kuzumBuda dün akşam biz
Hepsi çok güzeller canım sağlıkla kullansın inşallahEki Görüntüle 2220954 Eki Görüntüle 2220948 Eki Görüntüle 2220951 Eki Görüntüle 2220947 Eki Görüntüle 2220950
Kizimin cicileri bunlar .
Iki tane 10 lu hastane çıkışımız var.
Bir tane 5 li takimimiz var.
iki tane tulum aldim. bir tane yine altli ustlu pijama takimi aldik. daha eksik gördükce alinir heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?