2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kar neredeyse eridi. Dondurucu soğuklar kaldı. Hava baya kuru ve ayaz.
Evi özlemişsinizdir , insanin evi gibisi yok .
iyi yolculuklar diliyorum.
Sagol canim geldik eve sukur evet ozledik oglusum da ozlemis saga sola kosturdu durdu
Gerci haftaya da annemlere gidicez eskisehire bi hafta kadar da orda kalicaz

Ben oglanin odasiyla misafir odasinin yerini degistirmeyi planliyorum canim misafir odasi daha buyuk ferah oglan da genis genis oynar diye dusunduk bebitoyu yatak odasina alicaz besik var abisinden.
Biraz buyusunler oglusla ayni odaya dizayn yapariz bakalim duruma gore

Kızlar ben daha hiç hazırlık yapmadım, hiçbirşey almadım.
ne zaman başlanmalı sizce?
Hemen başlamam mı gerekiyor?
Dolabım filan da yok. Oda yapmıycam zaten 1 yaşına kadar.
Sadece beşik alacağız.

Bende ilkinde sadece besik aldim . Ama artik ikincisi ve oda hazirlicaz . Kaloryam var zaten . Normal bir besik aldim . Bebebek arabasi ve puset aldim bebek yuz ortusu yaptirdim.

Yazmayi bir ara ceker gonderirim.
Birde evde alt degistirme ortusu vardir. Bebek battsniyesi uglumda annem krem almisti hala pakette var. Hastane cikisida internetten siparis verecem .uğur böcekli

Yazmayi bir ara ceker gonderirim.
Birde evde alt degistirme ortusu vardir. Bebek battsniyesi uglumda annem krem almisti hala pakette var. Hastane cikisida internetten siparis verecem .uğur böcekli
İnşaallah sağlıkla kullansın hepsini bebişin.. :)
Bu senin aldığın beşiği tavsiye ediyorlar hep, daha mı kullanışlı?
1 yaşına kadar rahat kullanabilir mi?
Çok soru sordum ama kıyafetlerini ne zaman almaya başlasam?
Henüz birşey almadığım için çok tedirgin ve kararsızım. Yol gösterip yardım eden kimsede yok ki..

Bu arada vucudum pul pul dokuluyor. Hemde oyle boyle degil kepek gibi devamli kremler ve bio oil suruyirum . Ama yine kabuk sizde varmi boyle birsey

Eklentiler

• 20190102_003121.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu besigi 2 yasina kadar kullanabilirim rahatlikla kalorya var zaten benim ama oglum icinde yatiyor . Seneye de yatar . Gerek duymadim almaya . Ben kiyafetleride liste yaptim ama martta alacam 20 marttan sonra cunku suan kislik elbiseler var ama biz ilk baharda dogum yapacaz. Ve onumuz yaz . Yeni cikan kiyafetleri al. Bizim maaş gunumuz ayin 15 i . Bu ay dolap alacam bide babynest yatagi alacaz internetten yaz cikar. Bir dahaki ay yani subat benim ihtiyaclarim. Martta bebegin alacaz hayirlisiyla insallah. Bakalim.

https://www.vivense.com/ella-4-kapa...MIsNPq0I7F3wIVgqQYCh0N_gSQEAQYBSABEgIP7_D_BwE
Begendigim dolap bu bir rafli yanini ogluma diger rafli yaninida bebege ortasi da ortak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…