2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ohh masallah sen kızının çeyizini dizmişsin hepsi çok güzel kelebekli hastane çıkışıni cok begendim. Yeni doğan da bunlar yeterli gelir bundan sonrakileri 1,2,3 ay olarak alabilirsin. Yenidoganlar cok cabuk küçülüyor. Hepsini saglikla giysin ins

Ben izne ayrildigimda yapmistim sekiz aylikti. Kiyafetlerdeki etiketleri kesmek ve utulemek zorlu kisimdi ufaciklarya ,evdeysen Oda hazirlamaya baslarsin ,mobilyalarda koku oluyo onu Sona birakmayan kizlar
Evdeyim canım erken gibi geliyordu bana ama bi yandanda yapsam mı diye düşünüyodum
Beşiğine karar veremedim ben bi türlü,mobilya kokusu hiç aklıma gelmiyodu sağol canım bilgi için :))
Ben bu ara bi oda duzenlemelerime baslayacagim bakalim
Evde dolap varsa kiyafetler yikanip utulenip kaldirilabilir bence cok iyi olur agirlastikca zor oluyor cunku minik isler bile zor geliyor insana
Ayrı oda mı yapcan canım
Evi alalı 7-8 ay anca oluyo canım dolaptan yana şansım çok
Yıkayıp ütülemek için 30.hafta geç mi olur
Ben onu hazırladıkça meraktan çıkarır çıkarır bakarım
Yarasın şifa olsun kuzum en güzel çözümüdinlenmek diye boşuna demiyolar ❤
Çocuk odası var canım doğru hatırlıyorsun yazın durumumuz el verirse eve kalorifer döşetelim diyoruz.
Odalar kazıncak tekrardan boyancak bende o zamandan sonra ayırırım odasını diye düşünüyorum
Şimdilik beşik alıncak mobilya olarak çocuk odasının dolabı var,çocuk odasının dolabına aynalı kapak yaptırcam kuzum odasını ayırınca kullancam onuda

merve teacher bu arada dun hastanede bi bayanla oturduk 1 hafta önce doğum yapmis turgut Özal da normal . Cok memnun kaldım ebeler filan cok iyi dedi. Hastaneye geldim yerimiz yok dediler önce sonra ben buranin basindan beri takipli hastasiyim deyince ayarladılar yer dedi. Buranın takipli hastası olanlara öncelik veriliyo diye söyledi.

Canım ben bilmiyorum bekliyorum hem erken doğum riski her an olabilir o yüzden tedirginimde ne zaman başlayacağımı bilmiyorum
Kuzum kötüyü düşünme Allahın izniyle en güzel yeri olan anne karnında bol bol vakit geçirecek Eren paşan❤
30.haftadan sonra annenin yardımıyla yapabildiğini yaparsın kuzum
Bu arada maşallah oğluşuna ve sana
Hepsi birbirinden güzel canım sağlıkla iyi günlerde giysin minik kızın

Teşekkür ederiz teyzesi.Evet hepsini 0-3 ay aldik ama bundan sonrakileri 3-6 ve 6-9 ay alirim artik.

ay hadi bakalim insallah bizim doguma da yer olur da skntısız atlatırız. odalarının tek kisilik olmasi cok iyi . insanlar o yüzden tercih ediyor orayi heralde

Benim ki taze transferdi canım, zaten ilk denemeydi beklemeden transfer yapildi

ay hadi bakalim insallah bizim doguma da yer olur da skntısız atlatırız. odalarının tek kisilik olmasi cok iyi . insanlar o yüzden tercih ediyor orayi heralde
Evet odalar tek kisilikmis dun ki bayanda söyledi günde iki defa ziyaret saati varmış. Bu arada oguz beyi elif hanımı cok meth etti. Özellikle de oguz bey cok iyi bi dr dedi. Bende dün gurkan beyden memnun kaldım sakin yapılı ilgili biri . Ayrıntılının sonucunu beklemeden beni rahatlatti bakti hemen usgyle. İnsallah dogumumuzda da hayırlı kisilerle karsilasiriz

İyi düşünmüşsün canım tertemiz olur eşya varken tadilat sıkıntı olur bende bugun yataklara baktım da inanılmaz kararsız kaldım ev olayını çözdük çok şükür ama her şey üst üste gelmesin rahat rahat yaparım diye odasını doğduktan sonra yapıcam inşallah şimdiden aldığım kıyafetleri yıkayıp kaldırıyorum hurca, uygulama 99 gün kaldı diyor çift haneli rakamlara düştüm heyecan bastı beni

Kızlar dün aşımı olmaya gittiğimde ebeye dedim ki hiç arayıp bilgi vermediniz insan dalgın olabiliyor unutabiliyor.. o da biz başta bilgi veriyoruz sonradan aramıyoruz dedi ama benden yaptırdığım kan tahlili vs istedi bir de doğumu haber vermemiz gerektiğini ev ziyaretine geldiklerini söyledi orda da bebeği kontrol ediyorlarmış şaşırdım

Benim ki taze transferdi canım, zaten ilk denemeydi beklemeden transfer yapildi
Kullandığın ilaçların etkisi olabilir mi bilmiyorum canım ama vücut onu atmış olması gerekmiyor mu ?
Yinede tam bilmiyorum kuzum
Benim fikirde o yönde canım sıkıntı olucak
Kız bana daha erken gibi geliyordu sen yıkayıp kaldırıyom diyince şaşırdım
Oyy maşallah burdaki 104 diyor :))
Benimde tam aklımdaydı ev işini naptınız diye sormak :)

Ohh iyi demişin kız elleme azıcık işlerini düzgün yapsınlar.
Onu bi ara bende duymuştum şuanda halen devam ediyo mu bilmiyodum :)
Gelip napıyolarmış bişey dedi mi

Annemde demişti vaktin varken yıkayıp kaldır diye sonra benimde aklıma yattı taşınma işleri eklenecek belki her zaman iyi olmayabilirim dedim yeni hurç aldım özel deterjan aldım yıkayıp katlayıp kaldırdım canım

Ohh iyi demişin kız elleme azıcık işlerini düzgün yapsınlar.
Onu bi ara bende duymuştum şuanda halen devam ediyo mu bilmiyodum :)
Gelip napıyolarmış bişey dedi mi

Ediyor kuzum benim aile hekimim ptesi gezici görevde oluyor demek ki yeni doğum yapanları da ziyaret ediyorlarmış bebek hakkında ve aşılar sanırım genel bir bilgi verilecek

Tecrübeliler kuzum söylediklerine göre demekki var bir bildikleri dikkate almakta fayda var
Ne aldın canım deterjanı marka olarak,çorapla eldivenleri ütülüyor musun
Birde kuzum genel olarak kaç derecede yıkadın.

Güzel bir uygulama aslında düşündüğün zaman canım
Bu konuyla ilgili bilgi vermedi sağlık ocağı gidince bende bi sorayım bakalım

Roxy dalan aldım canım içeriği temiz organik, 30 derecede yarım saat yıkandı kırışmamıştı ütülemedim canım belki en son aşamada ütülerim ya da hastane çıkışı olarak götüreceklerim ütülenmiş olur.

Sor tabii canım ilden ile farklılık oluyor mu onu da bilmiyorum seni arıyorlar örneğin burada aramıyoruz diyor anlamadım ki

Amaan canim simdi oyle seyler okudum ki.. allah baska dert vermesin bosver. Kilo nedir ki.. bebeklerimiz saglikli olsun, biz saglikli olalim da gerisi bos be. Veririz allahin izniyle.
Zorlanicaz elbet ama saglik olsun kuzum

Ayırdın mı kuzum pembelerle beyazları peki
Battaniyelerini falan yıkadın mı

İstanbul büyük şehir olunca yetişemiyolar mı acaba yada üstlerine mi düşmüyolar.
Benim bundan önceki negatif denememde sağlık ocağı doktoru not almış,beni arayıp durum hakkında bilgi almıştı.
Hamile olsaydım kayıt yapacaktı

Ayırdım canım düz renk örneğin kremse beyazsa onları ayrı yıkadım desenlileri ayrı yıkadım. Canım henüz 1 adet battaniyemiz var onu da yıkadım aldıkça dolaba koymadan yıkayıp hurca kaldırıcam.

Canım bence istanbulda birçok hastane olduğu için, neredeyse her ilçede devlet hastanesi var her iki yakada da araştırma hastaneleri var aile hekimlerine pek talep olmuyor da olabilir ya da benim aile hekimliğimden araştırma hastanesine yürüme gidilebiliyor ondan dolayı da aramıyor olabilirler ama insanın kafası dalgın olabiliyor ben 2. Aşıyı unutmuştum örneğin son anda aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…