Güle güle kullansın prensesEki Görüntüle 2220954 Eki Görüntüle 2220948 Eki Görüntüle 2220951 Eki Görüntüle 2220947 Eki Görüntüle 2220950
Kizimin cicileri bunlar .
Iki tane 10 lu hastane çıkışımız var.
Bir tane 5 li takimimiz var.
iki tane tulum aldim. bir tane yine altli ustlu pijama takimi aldik. daha eksik gördükce alinir heralde.
Ohh masallah sen kızının çeyizini dizmişsin hepsi çok güzel kelebekli hastane çıkışıni cok begendim. Yeni doğan da bunlar yeterli gelir bundan sonrakileri 1,2,3 ay olarak alabilirsin. Yenidoganlar cok cabuk küçülüyor. Hepsini saglikla giysin insEki Görüntüle 2220954 Eki Görüntüle 2220948 Eki Görüntüle 2220951 Eki Görüntüle 2220947 Eki Görüntüle 2220950
iki tane tulum aldim. bir tane yine altli ustlu pijama takimi aldik. daha eksik gördükce alinir heralde.
Evdeyim canım erken gibi geliyordu bana ama bi yandanda yapsam mı diye düşünüyodumBen izne ayrildigimda yapmistim sekiz aylikti. Kiyafetlerdeki etiketleri kesmek ve utulemek zorlu kisimdi ufaciklarya,evdeysen Oda hazirlamaya baslarsin ,mobilyalarda koku oluyo onu Sona birakmayan kizlar
Ayrı oda mı yapcan canımBen bu ara bi oda duzenlemelerime baslayacagim bakalim
Evde dolap varsa kiyafetler yikanip utulenip kaldirilabilir bence cok iyi olur agirlastikca zor oluyor cunku minik isler bile zor geliyor insana
Yarasın şifa olsun kuzum en güzel çözümüdinlenmek diye boşuna demiyolar ❤Canım hormonlrdan dolayı vucüt su da tutuyor ben onu farkettim kilodan ziyade vücudunun ölçüsünü not al o daha doğru sonuçlar veriyor.
Maaşallah canımbaya büyümüş benim hala dışarıdan belli olmuyor montta olunca hiç anlamıyorlar ancak dar giyinirsem belli biraz.
Teşekkür ederim kuzum ekstra yemek yapamadım ıhlamur yaptım karabiber karanfil falan koydum içine ama baya uyudum uyumak iyi geldikolumu oynatamıyorum ne aşıymış arkadaş
Canım senin odan hazırdı yanlış hatırlamıyorsam ben olsam başlardım artık bizim taşınma işimiz olduğu için oda yapmam ancak bebekten sonra olabilecek
@Blankinfinity kuzum maaşallah sizehiç de aşağıda değil her vücut farklıdır canım iç karında devreye giriyor çok güzel görünüyorsunuz.
Kuzum kötüyü düşünme Allahın izniyle en güzel yeri olan anne karnında bol bol vakit geçirecek Eren paşan❤Canım ben bilmiyorum bekliyorum hem erken doğum riski her an olabilir o yüzden tedirginimde ne zaman başlayacağımı bilmiyorum
Hepsi birbirinden güzel canım sağlıkla iyi günlerde giysin minik kızınEki Görüntüle 2220954 Eki Görüntüle 2220948 Eki Görüntüle 2220951 Eki Görüntüle 2220947 Eki Görüntüle 2220950
Teşekkür ederiz teyzesi.Evet hepsini 0-3 ay aldik ama bundan sonrakileri 3-6 ve 6-9 ay alirim artik.Ohh masallah sen kızının çeyizini dizmişsin hepsi çok güzel kelebekli hastane çıkışıni cok begendim. Yeni doğan da bunlar yeterli gelir bundan sonrakileri 1,2,3 ay olarak alabilirsin. Yenidoganlar cok cabuk küçülüyor. Hepsini saglikla giysin ins
ay hadi bakalim insallah bizim doguma da yer olur da skntısız atlatırız. odalarının tek kisilik olmasi cok iyi . insanlar o yüzden tercih ediyor orayi heraldemerve teacher bu arada dun hastanede bi bayanla oturduk 1 hafta önce doğum yapmis turgut Özal da normal . Cok memnun kaldım ebeler filan cok iyi dedi. Hastaneye geldim yerimiz yok dediler önce sonra ben buranin basindan beri takipli hastasiyim deyince ayarladılar yer dedi. Buranın takipli hastası olanlara öncelik veriliyo diye söyledi.
Benim ki taze transferdi canım, zaten ilk denemeydi beklemeden transfer yapildiCanım senin transfer taze miydi yoksa donmuşmuydu.
Donmuş transfer içinde aynısı geçerli mi acaba
Benim naturel donmuş transferdi
En iyi kararı takibi yapan doktor bilir canım duruma göre konuşup değerlendirirsin
Yada benimki gibi bakarsa böylede yaptırabilirsin
Evet odalar tek kisilikmis dun ki bayanda söyledi günde iki defa ziyaret saati varmış. Bu arada oguz beyi elif hanımı cok meth etti. Özellikle de oguz bey cok iyi bi dr dedi. Bende dün gurkan beyden memnun kaldım sakin yapılı ilgili biri . Ayrıntılının sonucunu beklemeden beni rahatlatti bakti hemen usgyle. İnsallah dogumumuzda da hayırlı kisilerle karsilasirizay hadi bakalim insallah bizim doguma da yer olur da skntısız atlatırız. odalarının tek kisilik olmasi cok iyi . insanlar o yüzden tercih ediyor orayi heralde
Evdeyim canım erken gibi geliyordu bana ama bi yandanda yapsam mı diye düşünüyodum
Beşiğine karar veremedim ben bi türlü,mobilya kokusu hiç aklıma gelmiyodu sağol canım bilgi için :))
Ayrı oda mı yapcan canım
Evi alalı 7-8 ay anca oluyo canım dolaptan yana şansım çok
Yıkayıp ütülemek için 30.hafta geç mi olur
Ben onu hazırladıkça meraktan çıkarır çıkarır bakarım
Yarasın şifa olsun kuzum en güzel çözümüdinlenmek diye boşuna demiyolar ❤
Çocuk odası var canım doğru hatırlıyorsun yazın durumumuz el verirse eve kalorifer döşetelim diyoruz.
Odalar kazıncak tekrardan boyancak bende o zamandan sonra ayırırım odasını diye düşünüyorum
Şimdilik beşik alıncak mobilya olarak çocuk odasının dolabı var,çocuk odasının dolabına aynalı kapak yaptırcam kuzum odasını ayırınca kullancam onuda
Ooooo göbüş almış başını gitmiş :) maşallahBuda dün akşam biz
Kullandığın ilaçların etkisi olabilir mi bilmiyorum canım ama vücut onu atmış olması gerekmiyor mu ?Benim ki taze transferdi canım, zaten ilk denemeydi beklemeden transfer yapildi
Benim fikirde o yönde canım sıkıntı olucakİyi düşünmüşsün canım tertemiz olur eşya varken tadilat sıkıntı olurbende bugun yataklara baktım da inanılmaz kararsız kaldım ev olayını çözdük çok şükür ama her şey üst üste gelmesin rahat rahat yaparım diye odasını doğduktan sonra yapıcam inşallah şimdiden aldığım kıyafetleri yıkayıp kaldırıyorum hurca, uygulama 99 gün kaldı diyor çift haneli rakamlara düştüm heyecan bastı beni
Ohh iyi demişin kız elleme azıcık işlerini düzgün yapsınlar.Kızlar dün aşımı olmaya gittiğimde ebeye dedim ki hiç arayıp bilgi vermediniz insan dalgın olabiliyor unutabiliyor.. o da biz başta bilgi veriyoruz sonradan aramıyoruz dedi ama benden yaptırdığım kan tahlili vs istedi bir de doğumu haber vermemiz gerektiğini ev ziyaretine geldiklerini söyledi orda da bebeği kontrol ediyorlarmış şaşırdım
Kullandığın ilaçların etkisi olabilir mi bilmiyorum canım ama vücut onu atmış olması gerekmiyor mu ?
Yinede tam bilmiyorum kuzum
Benim fikirde o yönde canım sıkıntı olucak
Kız bana daha erken gibi geliyordu sen yıkayıp kaldırıyom diyince şaşırdım
Oyy maşallah burdaki 104 diyor :))
Benimde tam aklımdaydı ev işini naptınız diye sormak :)
Ohh iyi demişin kız elleme azıcık işlerini düzgün yapsınlar.
Onu bi ara bende duymuştum şuanda halen devam ediyo mu bilmiyodum :)
Gelip napıyolarmış bişey dedi mi
Tecrübeliler kuzum söylediklerine göre demekki var bir bildikleri dikkate almakta fayda varAnnemde demişti vaktin varken yıkayıp kaldır diye sonra benimde aklıma yattıtaşınma işleri eklenecek belki her zaman iyi olmayabilirim dedim yeni hurç aldım özel deterjan aldım yıkayıp katlayıp kaldırdım canım
Ediyor kuzum benim aile hekimim ptesi gezici görevde oluyor demek ki yeni doğum yapanları da ziyaret ediyorlarmış bebek hakkında ve aşılar sanırım genel bir bilgi verilecek
Roxy dalan aldım canım içeriği temiz organik, 30 derecede yarım saat yıkandı kırışmamıştı ütülemedim canım belki en son aşamada ütülerim ya da hastane çıkışı olarak götüreceklerim ütülenmiş olur.Tecrübeliler kuzum söylediklerine göre demekki var bir bildikleri dikkate almakta fayda var
Ne aldın canım deterjanı marka olarak,çorapla eldivenleri ütülüyor musun
Birde kuzum genel olarak kaç derecede yıkadın.
Güzel bir uygulama aslında düşündüğün zaman canım
Bu konuyla ilgili bilgi vermedi sağlık ocağı gidince bende bi sorayım bakalım
Amaan canim simdi oyle seyler okudum ki.. allah baska dert vermesin bosver. Kilo nedir ki.. bebeklerimiz saglikli olsun, biz saglikli olalim da gerisi bos be. Veririz allahin izniyle.Kendime arkadaş bulduğuma sevindimBenim Kız ama pek popom falan büyümedi göbeğim yayvan büyüyor sadece. Memelerimde büyümedi pek dolgunlaştı sadece
Kiloyuda baştan pek almadığıma sanırım napıyim alırsam diyodum ama hızlanınca korktu gözüm böyle giderse diye
Zorlanicaz elbet ama saglik olsun kuzumÇatlaklar benimde korkulu rüyam henüz çatlamadım nemlendiriyorum ama ergenliğimde kalçamdan çatlamıştım inşallah çatlamayız ya
Bende hareketlerim şimdiden kısıtlandı 9.ayda nasıl olacagız bakalım :)
Ayırdın mı kuzum pembelerle beyazları pekiRoxy dalan aldım canım içeriği temiz organik, 30 derecede yarım saat yıkandı kırışmamıştı ütülemedim canım belki en son aşamada ütülerim ya da hastane çıkışı olarak götüreceklerim ütülenmiş olur.
Sor tabii canım ilden ile farklılık oluyor mu onu da bilmiyorum seni arıyorlar örneğin burada aramıyoruz diyor anlamadım ki
Ayırdım canım düz renk örneğin kremse beyazsa onları ayrı yıkadım desenlileri ayrı yıkadım. Canım henüz 1 adet battaniyemiz var onu da yıkadımAyırdın mı kuzum pembelerle beyazları peki
Battaniyelerini falan yıkadın mı
İstanbul büyük şehir olunca yetişemiyolar mı acaba yada üstlerine mi düşmüyolar.
Benim bundan önceki negatif denememde sağlık ocağı doktoru not almış,beni arayıp durum hakkında bilgi almıştı.
Hamile olsaydım kayıt yapacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?