2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sırt üstü yatınca basliyo hemen hareket etmeye ama ben kötü oluyorum sirt üstü yatinca nerdeyse bayilacak gibi icim bi hos oluyo. Bu aralar hep bi fenalık geliyor oturduğum yerde bile
evet sırt üstü yatınca fena tekmeliyor benim kide:) Daha çok hissediliuor öyle bide. Bende gıdıklanıyorum dönüyorum yana hemen

Valla kuzu nasıl bı yol.izlersen benimle de paylaş hepsini uygularim.ben ebru sallinin pilatesini yaparak kilo verdim.bide günlük 2 lt su içiyordum.ona rağmen bir seneyi buldu gobegimin toplanması.

Tünaydın canım :)
Ne kadar kaldı çifte kumruların kavuşmasına
Bizde iyiyiz bal kızımla,açıktık ne yesek diye düşünüyoruz

Allah dahada iyilik versin size . 4 gün kaldı
Ben saat 11 gibi yedim, kırılmış yumurta, kaşar, ve çikolata

Valla kuzu nasıl bı yol.izlersen benimle de paylaş hepsini uygularim.ben ebru sallinin pilatesini yaparak kilo verdim.bide günlük 2 lt su içiyordum.ona rağmen bir seneyi buldu gobegimin toplanması.
Artık birbirimize destek çıkarız kuzumm. Bebişler iyi olsun kilolar verilir vücut toparlanır allahın izniyle

Senle ben ayni zamanlarda izne ayrilcaz o zaman. Dedigin gbi karanlikta uyanmak iskence aglicam resmen. Hep uyumak istiyorum. Kar tatili falan denk geldi de Allahtan uyudum kizimla bol bol

Evet canım aynen kar tatiliydi yılbaşıydı derken birer güncük tatiller çok iyi geldi:) zaten iki hafta kaldı bitiyo çok şükür:)

Aynı durum bende de var canım napıcam bilmiyorum. Tek bi seçenek araştırma hastanesinde doğum yap oldu. Kan kaybı olabilir diye

Ben de 6,5 kilo almışım 54,5 oldum. Ben gebelik öncesi zayıftım kilo almak istiyordum şimdi oğluşla alabildim ancak:)
O zaman sen kilo aldikca mutlu olursun:) Bizim gibi kötü hissetmezsin. Ben de 58.5 kg dim. Simdi 66 küsürleri görüyorum. umarim 70 li rakamlari görmem.

Allah dahada iyilik versin size . 4 gün kaldı
Ben saat 11 gibi yedim, kırılmış yumurta, kaşar, ve çikolata
Amin kuzum cümlemize iyilikler versin
Hadi gözün aydın sayılı gün az kalmış
Kırılmış yumurta bildiğimiz yumurta mı kız
Kaşarla çikolatayla bide yumurtayı bir arada düşününce farklı geldi

Arkadaslar göbeğinizde ki gebelik çizgisi cikmaya basladimi sizde dikey kahverengi olan çizgi. Benim iki gün önce yoktu bugun sanki hafif belirmeye baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…