Amin kuzum cümlemize iyilikler versin
Hadi gözün aydın sayılı gün az kalmış
Kırılmış yumurta bildiğimiz yumurta mı kız
Kaşarla çikolatayla bide yumurtayı bir arada düşününce farklı geldi
Arkadaslar göbeğinizde ki gebelik çizgisi cikmaya basladimi sizde dikey kahverengi olan çizgi. Benim iki gün önce yoktu bugun sanki hafif belirmeye baslamis
ben e bebeğin indirimi vardı unibaby sensitive aldım . Sıvıydı. Kokusuz nerdeyse. Açıkçası alıcağın ürünün içeriğine bakarak almanı tavsiye ederim . Parfüm alkol vs gibi maddeler içermesin ilk zamanlar alerji falan olabilir. Dalin yumoş fln bunlarda hep parfüm var mesela .
Arkadaslar göbeğinizde ki gebelik çizgisi cikmaya basladimi sizde dikey kahverengi olan çizgi. Benim iki gün önce yoktu bugun sanki hafif belirmeye baslamis
ben e bebeğin indirimi vardı unibaby sensitive aldım . Sıvıydı. Kokusuz nerdeyse. Açıkçası alıcağın ürünün içeriğine bakarak almanı tavsiye ederim . Parfüm alkol vs gibi maddeler içermesin ilk zamanlar alerji falan olabilir. Dalin yumoş fln bunlarda hep parfüm var mesela .
Canım biliyorum etimatik içeriği temiz olan ürünlerden biri hemde yerli ürün ama unibaby için bir bilgi yok içeriği tam açıklanmamış (sls ve sles vardır veya yoktur diye belirtilmemiş) bu yüzden mühendisinoğlu adlı sayfada yıldızlar listesine giremedi. Bu sayfayı takip edip ona göre ürünlerini almanı tavsiye ederim bu arada.
Granül kullanmak istemiyorum makina sağlığı açısından ya etimatik yada greenclean 'ın sıvı bebek deterjanını ama karar veremedim. Dalan roxy de olabilir.
Kuzum zamanla bizimde markalarımız olur ama ilk etapta denemek zorundayız ben o kadar indirim vardı içeriği temiz değildir diye hiçbir şey almadım ne şampuan ne de başka bir şey mevzu bebişler olunca her şey iptal
Kuzum zamanla bizimde markalarımız olur ama ilk etapta denemek zorundayız ben o kadar indirim vardı içeriği temiz değildir diye hiçbir şey almadım ne şampuan ne de başka bir şey mevzu bebişler olunca her şey iptal