2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ayrı ayrı yedim hepsini bildiğimiz tereyağda yumurta yanına kaşar en sonda çikolata dürdüm ekmeğe

Arkadaslar göbeğinizde ki gebelik çizgisi cikmaya basladimi sizde dikey kahverengi olan çizgi. Benim iki gün önce yoktu bugun sanki hafif belirmeye baslamis
Benim 3 aylıktan beri var artık rengi iyice kahverengi oldu yani besbelli :))

Senin erken belirmiş cnm . Benim catlaklarim zaten çoktu simdi onlarda iyice gergiye gelmiş lastik gibi oldum

Ay benim yoktu kız göğsümün altında başlamış ama belli ki çok çatlayacak vücudum. Kısmet artık. Bebiş iyi olsun da çatlamaya razıyım

Kızlar deterjan önerisi olan var mı?
Toz veya sıvı olması önceliğim.
Yıldızlar listesinde etimatik vardı, onu mu alsam diyorum.

ben e bebeğin indirimi vardı unibaby sensitive aldım . Sıvıydı. Kokusuz nerdeyse. Açıkçası alıcağın ürünün içeriğine bakarak almanı tavsiye ederim . Parfüm alkol vs gibi maddeler içermesin ilk zamanlar alerji falan olabilir. Dalin yumoş fln bunlarda hep parfüm var mesela .

Canım biliyorum etimatik içeriği temiz olan ürünlerden biri hemde yerli ürün ama unibaby için bir bilgi yok içeriği tam açıklanmamış (sls ve sles vardır veya yoktur diye belirtilmemiş) bu yüzden mühendisinoğlu adlı sayfada yıldızlar listesine giremedi. Bu sayfayı takip edip ona göre ürünlerini almanı tavsiye ederim bu arada.
Granül kullanmak istemiyorum makina sağlığı açısından ya etimatik yada greenclean 'ın sıvı bebek deterjanını ama karar veremedim. Dalan roxy de olabilir.

Canım ben dalan roxy aldım organik ve toz, yıkadım da kıyafetleri kokusu da hoşuma gitti

Sağğol kuzum. Aradan birini bile seçemiyorum mevzu bebiş olunca. Çok komiğim
Kuzum zamanla bizimde markalarımız olur ama ilk etapta denemek zorundayız ben o kadar indirim vardı içeriği temiz değildir diye hiçbir şey almadım ne şampuan ne de başka bir şey mevzu bebişler olunca her şey iptal

aynen kuzu deneye deneye bulucaz kendi doğrumuzu. Dalan alayım bende o zaman

Kızlar demir hapını sabah saat 10 gibi içiyorum normalde. Şimdi onu 8e çekmek istiyorum yarın 2 saat erken içsem bişey olmaz dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…