2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım doktorunla konuşmadan bilemezsin bebek beslenmişse her şey yolundaysa neden kaybedilsin sezeryanla alırlar teknoloji çok gelişti doktoruna sor detayları moralini bozma

cnm bizim bi arkadas etimedde dogum yapmis sezaryanla hemde 2500 tlymis. cok uygun degil mi?ankarada duydugum en uygun fiyat. cokda memnun kalmis. tabi etimesgut tarafi bu taraflara uzak ama hastaneleri gezerken oraya da bir ugruycam bakalim
Evet benim arkadaşımda yaptı etimedde baya memnun kalmıştı ikinciyi de dogurdu aynı hastanede.fiyati çok uygun ama bildiğim kadarıyla gebelik paketi satıyorlar doğum+kontrol ucretleri dahil 3.500 demişler eltime öyle söylemişti.

Cnm her gebelikte belirli riskler vardir. Doktorun önemli görseydi sana söylerdi ben iki oldu ayrintiliya girdim yarin yine girecem uzman gördüğünü yazmis doktor önce o rapora bakarak bana seni riskli gebeliğe yollayabiliriz dedi bebek belki sakatttir belki yasamaz dedi. Sonrada bide ben bakıyım dedi bakti usgyle korkulcak bisey yok dedi. Yarin kesin sonucu raporu alicam hayirla insallah . Allahim korktugumuza ugratmasin insallah sende bende bütün arkadaslarimizda hayirla saglikla kucagimiza aliriz

Canım doktorunla görüş şimdiden moralini bozma. Kendimden örnek vermek istemiyorum ama hiç takmıyorum herşey olacağına varıyor Allah büyüktür diyip tevekkül etmekten başka elimizden birşey gelmiyor kuzum.
Tünaydın güzel anneler

26. Haftama girdim bugün şaka gibi zaman akıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
Günaydın canım bencede zaman hızlı geçiyor :))
İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize

Canim benimde ikiz kardesim var ama cift yumurta.annem bizi istanbulda evde dogurmus birde.o zamanlar cocuk kacirma olayi cokmus evde yapmis annem.simdi olsa cesaret edemeyiz
Ay canım sürekli programlarda çıkıyor ne bebekler kaçırılmış annen akıllı kadinmis valla. Nasıl olsa ikiz diye Allah muhafaza birinizi alırlar diye korkmustur

Kuzu bi kaç soru daha
Sadece bebeğin kıyafetlerini mi yıkadın yoksa kendi çamaşırlarınla bir mi yıkadın ?
Battaniyesini kaç derecede yıkadın
Çok sordum
İnsan dalgın olabiliyor dediğin gibi çok haklısın
İyi düşünmüşsün canım sen oda değişikliği falan yapıcaksın yavaştan başlamanda fayda var dediğin gibi :)
Bende yavaştan kendime start vereyim artıkın

O nasil dogurdu canim?Normalmi sezaryenmi

Canim magnezyum takviye aliyorum yaklasik 2 aydir. Ama bu uyusma son 1 ayda basladi.

Kuzum tabii ki sor başka kıyafetle atmadım sadece bebek kıyafetlerini yıkadım battaniye de 30 derecede yıkandı bence yeterli derecesi ama ileride kusma vb durumlarda çıkması için derecesi artırılabilir.

Kuzum inan tiroid için randevu almayı unutmuşum normalde 4 ünde doluyor ben 7 sinde aldım sürekli hastanelere gittiğim için ( annem için de gittik baya) kafam karışıyor unutuyorum. Eşime dün dedim cuma kontrole gitcem unutursam hatırlat bana mutlaka diye

Bende ikizim kuzu çift yumurtamisiniz tek yumurtami??bizde evde doğmuşuz annem ikiz olduğumuzu bile bilmiyormuş.bizde 2.5 kilo doğmuşuz..

tek yumurta canım. çok benzeriz hala da benziyoruz :) biz 2 düşükten sonra geldiğimiz için anmem sürekli hastanede olurmuş. hatta bir ara tehlikesi varmış hastanede yatmış ama sonra düzelmiş.

canım 1 yaşına kadar ayrı yıkamaya çalış. ben sadece sabun tozu kullanıyorum. benim çamaşır yıkama işi bitti. bi tek ütüler kaldı. onu da izne ayrıldığımda yapmayı düşünüyorum.

Tamam canım çok sağol bende dediğin gibi yapayım renklerine göre falan ayırıp ayrı yıkayayım :)
Ablamın aldıklarını bekliyordum asıl benden fazla eşya almış
Annemle göndermiş ama annemle konuşmuyoz nasıl olcak kara kara düşünüyom

B12in çok mu düşük ki kuzum baktırdın mı yakında.
Bende tsh,şeker çocuğun kontrolünü hepsini aynı güne aldım
Ohh maşallah ben haa bire alıyorum yıkama faslına geçmedim daha :))
Benim makinenin bebek programı var 40 derece, acaba çocuğun çamaşırlarını orda mı yıkasam?
Çekme falan yapar mı zaten küçükler

ben yün kazak yelek patik hepsini yıkadım 40 derecede hiçbiri de çekmedi. battaniyeleri de öyle yıkadım. sen yine de etiketlere bak. ben yeni hiçbirşey almadığım için, hepsi kızkardeşimden ve arkadaşlardan aldıklarım. ay ben daha çöp almadım

eşime diyorum ki, emzik ıslak mendil alalım bari biz alalım onları. maşallah pek bereketli geliyor oğlum. önümüzdeki 4 senenin kıyafeti ayakkabısı her şeyi oldu.

Kızlar nasılsınız? Şeker yüklemesi 25. Haftada mı yapılıyordu? Doktorum bilgi vermedi henüz. Cumartesi randevum var. Bir de idrar testimde crp yüksek cıktı. Var mı yasayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…