2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maalesef alsakta ne kadar alacaz bi kac parcayla yetinir mi kadinlar artik 13 hafta kaldi dogumdan sonra dolabi yenilemek icin sabirsizlaniyorum
En güzel tarafı o zaten doğumdan hemen sonra ilk.is.kuaforun yolunu tutmak sonra deli gibi alışveriş ayy doguralim saglicaklada çıkalım alışverişlere gidelim kuaforumuze ooohh misss

Allah yardımcın olsun canım.zor bı durum eşinin ailesine yakın olmak.ne diyeceğimi bilemedim buraya yazıp seni dahada üzmek istemem...tek diyeceğim ezdirme kendini canının kıymetini bil.

Kuzu uyuyordur muhtemelen endişelenme ilerleyen haftalarda daha çok uyuyacaklar yerleri daralinca daha az hareket ediyorlar.portakal ye en çok sevdikleri şey hemen harekete geçer yada vişne suyu.

aaa hberim yoktu o sayfadan teşekkür ederim tavsiyen için . Baya bilgi var içinde . dikkat edeyim bundan sonraaaa. etrafımda çok fazla dalan kullanan var ama . Sıvı en iyisi bence .

Kızlar deterjan önerisi olan var mı?
Toz veya sıvı olması önceliğim.
Yıldızlar listesinde etimatik vardı, onu mu alsam diyorum.

roxy aldım ben de sade olandan kokusuz. rahatsız etmedi beni. zaten bebişin kokusu en güzel koku.

Kızlar akşam kontrole gittim. esas doktorum ameliyatta olunca başka doktor baktı. neyse durumu anlattım.

en son böbreklerin ikisinde 6mm genişleme var dedim tamam bakalım dedi. ama sağ böbrekte birşey göremedi. soldakinde de 5mm kadar dedi. ama emin de olamadı. çok baktı ama. yine en iyisi niğdedeki doktoruma gitmek. ona da 2 hafta sonra gideceğim. onun dışında her şey iyi dedi. suyun iyi dedi. bebeğin kilosu 1180 gr olmuş. maşallah pek de hareketli zaten.

idrar enfeksiyonunu söyledim. tekrarlayalım dedi. neyse eve geldim akşam sonuçlara bakıyorum. lökosit 52 , ayyyy nasıl moralim bozuldu. öncekinde 42 idi. anlayacağınız içtiğim 15 gündür antibiyotik hiç fayda etmemiş. ve kesinlikle kültür vermem lazım. kültürde üreme çıkar dedi arkadaşım. ona göre başka bir antibiyotik kullanmalısın dedi. ateşim yok, idrarda yanmam yok, akıntı yok. ben anlamadım bu işi

içinizde tekrarlayan enfeksiyonda kültür veren oldu mu ?

Şükür sabah hissettim hareketlerini. Cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var. Bugün belki cıkısta semt polikliniğine ugrarım yine de. Cok sagol icimi ferahlattın

Ben kültür verdim ama gecen ay. Öncesinde idrar yoku enfeksiyonundan acillik oldum. Monurol toz içtim. Sonraki gün kültür verdim temiz cıktı. Suan da lökosit normal ancak kanda crp yüksek. Bu da engeksiyon demekmiş. Cocuklugumdan beri yıldım bu illetten. Bugün dahiliye doktoruna randevum var özellikle ona soracagım ne hapmam gerektigini. Cumartesi de kendi doktoruma randevum var onun da görüşünü alıp yol cizecegim

ben en son 10 sene önce idrar yolu enfeksiyonu oldum onda da hastanelik oldum. kanlı idrar vardı. o zamandan beridir olmamıştım.

monurol bana vermedi, lökosit yüksek dedi. azosilin içtim 15 gün. crp çıkmıyor bende. yani sadece idrar verdim. crp kanda çıkıyor değil mi ? bu durum benim de canımı sıkıyor. hele bi de erken doğum olabilir diyorlar enfeksiyon yüzünden.

Evet benim de en büyük korkum erken doğum. Enfeksiyon risklerini okudukca yüreğim daraldı. Burda da denk geldim hatta erken doğum yapmıs enfeksiyon yüzünden Allah korusun kaybetmiş bebeğini. O yüzden mutla crp de baktır kanda.

tamam yarın gideceğim hem sonucu göstereceğim hem de kan vereyim diyeceğim

Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var.Bişi sormak istiyorum.Nasıl çekiliyor.Çıktı veriyorlarmı acaba bilgi verir misiniz?
Normal doktor muayenesi gibi bakiyor doktor .cd verdi bize sonuc verdi birde fotoğrafını verdi.ozelde verdiler devlette vermiyorlar sanirim

Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var.Bişi sormak istiyorum.Nasıl çekiliyor.Çıktı veriyorlarmı acaba bilgi verir misiniz?

özelde yaptırdığım için çıktı aldım ben. ama devlette genel olarak vermiyorlarmış. benim ki 40 dk sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…