- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Benimde var her doktor kullandirmiyormus o yüzden sordum cnm.varis çorabını çıkarttığım zaman ayaklarımda şişme oldu benim bir hafta cikaramamistim.bende yeni Alicam korseyi.Canim ilkinde kullanmamistim,ama simdi alicam korse ,dr.vermedi varis corabi ama benim var kullandigim .
En güzel tarafı o zaten doğumdan hemen sonra ilk.is.kuaforun yolunu tutmak sonra deli gibi alışveriş ayy doguralim saglicaklada çıkalım alışverişlere gidelim kuaforumuze ooohh misssMaalesef alsakta ne kadar alacaz bi kac parcayla yetinir mi kadinlar artik 13 hafta kaldi dogumdan sonra dolabi yenilemek icin sabirsizlaniyorum
Allah yardımcın olsun canım.zor bı durum eşinin ailesine yakın olmak.ne diyeceğimi bilemedim buraya yazıp seni dahada üzmek istemem...tek diyeceğim ezdirme kendini canının kıymetini bil.Mrhb arkadaşlar..takip ediyorum ama yazamiyorum..3 gun cok atesliydim.en son serum yedim.antibiyotiklerle ayaga kalktim..benmji daha cok pskolojik..gecenin su vakti oldu uyuyamiyorum..uzaktayim..gurbette..eimin memlektinde yasiyorum..mutsuzum burada..lanet bir kaynana..ve çocuğuma isim hakki tanimayan bir koca..gercekten cok yorgunum..çaresizlik icindeym..5yildir gram yol gidemedik esimle..ogluna tapan bir kaynana..anasina aşık bir kocam.var..2. Gebeligim..kizima kardeş doğurmak zorndaydim..ama gebeliginde etkisi ile gerginlikler pismanliklar...dusunsenize karnmdaki bebege isim bile veemiyorum
..
Cok stresliyim..
Kuzu uyuyordur muhtemelen endişelenme ilerleyen haftalarda daha çok uyuyacaklar yerleri daralinca daha az hareket ediyorlar.portakal ye en çok sevdikleri şey hemen harekete geçer yada vişne suyu.Geçenlerde benim de öyle oldu. Sağlık ocağına gittim, orada da duyamadılar kalp atışlarını. Ebe eve git tatlı birşeyler ye ve dinlen, eğer hareket etmezse öyle endişelen dedi.
Eve geldim, dediklerini yaptım akşama kadar bekledik. Hiç hareket etmedi, tam acile gitmeye karar vermiştik ki tekmelemeye başladı. :) Çok ağladım ama.
Böyle düzensizlikler olabiliyormuş canım. Endişelenme hemen, bol bol tatlı birşeyler ye dinlen. Ama çokta huzursuz olduysan yarın git doktora. Sağlık ocağına gidersen de; bebeğin kalp atışlarını kontrol ederler.
aaa hberim yoktu o sayfadan teşekkür ederim tavsiyen için . Baya bilgi var içinde . dikkat edeyim bundan sonraaaa. etrafımda çok fazla dalan kullanan var ama . Sıvı en iyisi bence .Canım biliyorum etimatik içeriği temiz olan ürünlerden biri hemde yerli ürün ama unibaby için bir bilgi yok içeriği tam açıklanmamış (sls ve sles vardır veya yoktur diye belirtilmemiş) bu yüzden mühendisinoğlu adlı sayfada yıldızlar listesine giremedi. Bu sayfayı takip edip ona göre ürünlerini almanı tavsiye ederim bu arada.
Granül kullanmak istemiyorum makina sağlığı açısından ya etimatik yada greenclean 'ın sıvı bebek deterjanını ama karar veremedim. Dalan roxy de olabilir.
Kızlar deterjan önerisi olan var mı?
Toz veya sıvı olması önceliğim.
Yıldızlar listesinde etimatik vardı, onu mu alsam diyorum.
Şükür sabah hissettim hareketlerini. Cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var. Bugün belki cıkısta semt polikliniğine ugrarım yine de. Cok sagol icimi ferahlattınGeçenlerde benim de öyle oldu. Sağlık ocağına gittim, orada da duyamadılar kalp atışlarını. Ebe eve git tatlı birşeyler ye ve dinlen, eğer hareket etmezse öyle endişelen dedi.
Eve geldim, dediklerini yaptım akşama kadar bekledik. Hiç hareket etmedi, tam acile gitmeye karar vermiştik ki tekmelemeye başladı. :) Çok ağladım ama.
Böyle düzensizlikler olabiliyormuş canım. Endişelenme hemen, bol bol tatlı birşeyler ye dinlen. Ama çokta huzursuz olduysan yarın git doktora. Sağlık ocağına gidersen de; bebeğin kalp atışlarını kontrol ederler.
Ben kültür verdim ama gecen ay. Öncesinde idrar yoku enfeksiyonundan acillik oldum. Monurol toz içtim. Sonraki gün kültür verdim temiz cıktı. Suan da lökosit normal ancak kanda crp yüksek. Bu da engeksiyon demekmiş. Cocuklugumdan beri yıldım bu illetten. Bugün dahiliye doktoruna randevum var özellikle ona soracagım ne hapmam gerektigini. Cumartesi de kendi doktoruma randevum var onun da görüşünü alıp yol cizecegimKızlar akşam kontrole gittim. esas doktorum ameliyatta olunca başka doktor baktı. neyse durumu anlattım.
en son böbreklerin ikisinde 6mm genişleme var dedim tamam bakalım dedi. ama sağ böbrekte birşey göremedi. soldakinde de 5mm kadar dedi. ama emin de olamadı. çok baktı ama. yine en iyisi niğdedeki doktoruma gitmek. ona da 2 hafta sonra gideceğim. onun dışında her şey iyi dedi. suyun iyi dedi. bebeğin kilosu 1180 gr olmuş. maşallah pek de hareketli zaten.
idrar enfeksiyonunu söyledim. tekrarlayalım dedi. neyse eve geldim akşam sonuçlara bakıyorum. lökosit 52 , ayyyy nasıl moralim bozuldu. öncekinde 42 idi. anlayacağınız içtiğim 15 gündür antibiyotik hiç fayda etmemiş. ve kesinlikle kültür vermem lazım. kültürde üreme çıkar dedi arkadaşım. ona göre başka bir antibiyotik kullanmalısın dedi. ateşim yok, idrarda yanmam yok, akıntı yok. ben anlamadım bu işi
içinizde tekrarlayan enfeksiyonda kültür veren oldu mu ?
Ben kültür verdim ama gecen ay. Öncesinde idrar yoku enfeksiyonundan acillik oldum. Monurol toz içtim. Sonraki gün kültür verdim temiz cıktı. Suan da lökosit normal ancak kanda crp yüksek. Bu da engeksiyon demekmiş. Cocuklugumdan beri yıldım bu illetten. Bugün dahiliye doktoruna randevum var özellikle ona soracagım ne hapmam gerektigini. Cumartesi de kendi doktoruma randevum var onun da görüşünü alıp yol cizecegim
Evet benim de en büyük korkum erken doğum. Enfeksiyon risklerini okudukca yüreğim daraldı. Burda da denk geldim hatta erken doğum yapmıs enfeksiyon yüzünden Allah korusun kaybetmiş bebeğini. O yüzden mutla crp de baktır kanda.ben en son 10 sene önce idrar yolu enfeksiyonu oldum onda da hastanelik oldum. kanlı idrar vardı. o zamandan beridir olmamıştım.
monurol bana vermedi, lökosit yüksek dedi. azosilin içtim 15 gün. crp çıkmıyor bende. yani sadece idrar verdim. crp kanda çıkıyor değil mi ? bu durum benim de canımı sıkıyor. hele bi de erken doğum olabilir diyorlar enfeksiyon yüzünden.
Evet canım kilolu değildim 55 kiloydum ama balık etliyimZayifmissin demekki oncesinde suanda da iyi gorunuyosun
Evet benim de en büyük korkum erken doğum. Enfeksiyon risklerini okudukca yüreğim daraldı. Burda da denk geldim hatta erken doğum yapmıs enfeksiyon yüzünden Allah korusun kaybetmiş bebeğini. O yüzden mutla crp de baktır kanda.
Normal doktor muayenesi gibi bakiyor doktor .cd verdi bize sonuc verdi birde fotoğrafını verdi.ozelde verdiler devlette vermiyorlar sanirimMerhaba hanımlar,
Uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var.Bişi sormak istiyorum.Nasıl çekiliyor.Çıktı veriyorlarmı acaba bilgi verir misiniz?
Normal doktor muayenesi gibi bakiyor doktor .cd verdi bize sonuc verdi birde fotoğrafını verdi.ozelde verdiler devlette vermiyorlar sanirim
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var.Bişi sormak istiyorum.Nasıl çekiliyor.Çıktı veriyorlarmı acaba bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?