2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var.Bişi sormak istiyorum.Nasıl çekiliyor.Çıktı veriyorlarmı acaba bilgi verir misiniz?
Mrb canim ultrasyon kagidini vermediler ama ozele gideceksen verirler buyuk ihtimal istersen onun disinda bebekle ilgili butun hersey yaziyor kagitta veriyorlar

Kızlar deterjan önerisi olan var mı?
Toz veya sıvı olması önceliğim.
Yıldızlar listesinde etimatik vardı, onu mu alsam diyorum.
Merhaba, ben ilk kızımda hep dalan roxy kulandım. Sabun tozu kokusuda güzel. Fakat ek gıdaya geçince yeterli gelmiyor o zaman değiştirmiştim. Şimdi yeni bebişede dalan roxy aldım.

Günaydın arkadaşlar şükür 3 hafta süren ayrıntılı maceram hayırla bitti önemli bişey yok dedi hem ayrıntılı yapan uzman hemde doktorum. merve teacher arkadaşım bu arada etlik zübeyde hanımın dökümhanesi kapatılmış dedi ordaki bi gebe.Turgut özalda yer olmaması durumunda zübeyde hanıma yollamıycaklar yani

Gözün aydın canım :)

Ay zordur öyle senin için Allah kolaylık versin
Evet gercekten bişey sormaya korkuyorum yazsa da kısa kısa evet hayır yazıyor arasam acmıyor. Askeri kökenli bir doktor ciddiyetini oa verip tecrübesine güveniyorum. Ama isterdim ki aklıma takılanları sorayım. İlk bebeğim ve tüp bebek. İki kat evham iki kat kaygı bozuklugu yasıyorum kendi kendime

Hadi bakalim gözün aydin cok şükür geçti gitti.

Gunaydin kizlar
Evde hic bir seye yetisemiyorum ya iki gun oldu geleli bulasik makinasini bosaltamadim henuz ordan alip kullaniyorum bavullari bosaltamadim ayy iki bir sey yapiyorum hemen yoruluyorum oglan da ilgi alaka istiyor bi yandan Allahim ya temizlige gelen yardimci kadin baska bir ise girmis bana da baska birini onerdi sagolsun da simdi bi de onu tanima kaynasma isi cikti ayy ya cok zor geliyor gozumde buyuyor her sey

Yorma kendini boşveerr ben ne temizlik yapardım bi tane dağınıklık koymazdım adım atom karıncaya çıktıydı şimdi yatağımı bile toplamıyorum toplamadan da hayat geçiyormuş şuan sağlığıma ve bebişe önem veriyorum bu hamilelik onu öğretti bana.sende ağır ağır yıkar yerleştirirsin bavulunu rahatına bak

Ayrintiliya girecekler varmis. Ben iki ayrintilimi da devlette tip fakultesinde yaptirdim. İkisi de bebege ait resimler verdi. Biri esimi iceri aldi digeri almadi. Ama fotograf verdiler cd vermediler. Ankarada mi yaptiracaksiniz ? tuanazehra

Hic huzurlu olamiyorum canim inan aksam oglani uyuttum mutfaga girmemek icin yatak odasindan cikmadim sonra da vurdum kafayi yattim biraz ayakta kalayim kalcam belim agriyor. Bosvermek lazim belki de ama eninde sonunda biri yapacak o isleri

Hic huzurlu olamiyorum canim inan aksam oglani uyuttum mutfaga girmemek icin yatak odasindan cikmadim sonra da vurdum kafayi yattim biraz ayakta kalayim kalcam belim agriyor. Bosvermek lazim belki de ama eninde sonunda biri yapacak o isleri
Aynen yine biz yapıyoruz ama canın isteyince yap bel ağrısı bende de var iki tane doktora söyledim ikiside yapacak bişey yok dedi ağrı kesiciyi çok önermiyoruz dedi ama magnezyum filan verelim demediler hiç iş yaptırmıyo ağrı

Aynen çok şükür cnm 3 hafta sonra şeker yüklemesine çağırdı bide o zaman gidersem bundan da sonra rutin kontrol olur artık
Seker yüklemesi ben yaptirmiycam ya.Sende daha öncekilerde ckmis miydi

Maşallah subhanallah canım bebişine
Çok geçmiş olsun bu arada,kullandığın antibiyotik fayda etmemiş muhtemelen.
En iyi çözüm kültür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…