Günaydın arkadaşlar şükür 3 hafta süren ayrıntılı maceram hayırla bitti önemli bişey yok dedi hem ayrıntılı yapan uzman hemde doktorum. @merveteacher25 arkadaşım bu arada etlik zübeyde hanımın dökümhanesi kapatılmış dedi ordaki bi gebe.Turgut özalda yer olmaması durumunda zübeyde hanıma yollamıycaklar yani
Gunaydin kizlar
Evde hic bir seye yetisemiyorum ya iki gun oldu geleli bulasik makinasini bosaltamadim henuz ordan alip kullaniyorum bavullari bosaltamadim ayy iki bir sey yapiyorum hemen yoruluyorum oglan da ilgi alaka istiyor bi yandan Allahim ya temizlige gelen yardimci kadin baska bir ise girmis bana da baska birini onerdi sagolsun da simdi bi de onu tanima kaynasma isi cikti ayy ya cok zor geliyor gozumde buyuyor her sey
Selam Kızlar. Dün nefes alamadım çok kötüydüm akşam acilen kadın doğuma gittik. Nst’ye bağladılar, allaha şükür hiç kasılma çıkmadı bebeğim çok iyimiş rahim boyu kısa ama sert ve kapalı tansiyon ateş herşeye bakıldı ama neden olduğunu anlamadılar.. Dinlenmeye devam dediler.
Kızlar bebeğim 35 cm 950 gr. Doktor bebek baş aşağı duruyor bu iyi dedi ama ne alaka bu haftada sürekli değişiyor mu yeri yoksa hep böylemi duracak erken değil mi
Selam Kızlar. Dün nefes alamadım çok kötüydüm akşam acilen kadın doğuma gittik. Nst’ye bağladılar, allaha şükür hiç kasılma çıkmadı bebeğim çok iyimiş rahim boyu kısa ama sert ve kapalı tansiyon ateş herşeye bakıldı ama neden olduğunu anlamadılar.. Dinlenmeye devam dediler.
Kızlar bebeğim 35 cm 950 gr. Doktor bebek baş aşağı duruyor bu iyi dedi ama ne alaka bu haftada sürekli değişiyor mu yeri yoksa hep böylemi duracak erken değil mi
Maşallah canım bebeğine
30.haftaya kadar dönmesini bekliyorlar 30dan sonra çok nadir oluyormuş dönmesi,hemde tehlikeli oluyormuş .
İlk bebekler özellikle 30a kadar dönerse dönüyormuş sonra dönmüyorlarmış
Merhaba kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor :) ben de girip okuyorum ara ara ama pek yazamıyorum..klasik bir iş günü işte öğle yemeğimi yedim, çıktım yarım saat yürüdüm geldim hava bugün fena diil ama yine de ellerimle burnum üşüdü.. bu el ayak üşümesi de demirim düşmeye başlayınca çıktı yaa muhtemelen ondan sebep
Çok şükür bizde iyiyiz kuzum,bugün geç kalktık haliyle kahvaltıyı geç yaptık :))
Tahin pelmezin enerjisini atıyor şuanda pamuk kızımda
Senin fındık napıyo ❤
Çok şükür bizde iyiyiz kuzum,bugün geç kalktık haliyle kahvaltıyı geç yaptık :))
Senin fındık napıyo ❤
Yok kız kedi nöbeti bitti haftasonu toplam 6 gün sürdü
Daha çok çiş nöbetindeydim Antibiyotik içiyorum ya gece, 4.30 gibi tuvalete kalkıyorum sonra uyu uyuyabilirsen
Senin fındık napıyo ❤
Ohh maşallah ona atsın enerjisini
Biz de çikolata yedik şimdi enerji atmasını bekliyorum Yarın da tetanozun ikinci dozu var ona gidicez
Uyku düzeni gitti kedi yüzünden daha da toparlayamadı
Fırsat buldukça uyu bende oturduğum yerde 5-10 dakika kestiriyorum bazen
Ohh maşallah ona atsın enerjisini
Biz de çikolata yedik şimdi enerji atmasını bekliyorum Yarın da tetanozun ikinci dozu var ona gidicez
Uyku düzeni gitti kedi yüzünden daha da toparlayamadı
Çok şükür iyiyiz canım bizde :)
Darısı başınıza kuzum ❤
Gebeliğe bağlı nefes almada güçlükten falan mı oldu ki canım,çok geçmiş olsun.
Dikkat et kendine kuzum
Devamlı yatmaktanda olabilir mi ki acaba
Maşallah canım bebeğine
30.haftaya kadar dönmesini bekliyorlar 30dan sonra çok nadir oluyormuş dönmesi,hemde tehlikeli oluyormuş .
İlk bebekler özellikle 30a kadar dönerse dönüyormuş sonra dönmüyorlarmış
Kızlar doktor bana calcimax d3 ilaç yazdı prospektüsünde gebelerin kullanması önerilmez yazıyor yüksek dozda d vitamini içerdiği için. Neden bunu yazdı acaba?