2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar şeker testi sonuçlarını aldım
Açlık 96
1 saat 131
2.saat 102
Normal dedi plesanta previa içinde bu dr da aynısını dedi çıkması bir mucize olur dedi.artık hayırlısı bebeğim iyi olsun yeter

Merhaba, ben ilk kızımda hep dalan roxy kulandım. Sabun tozu kokusuda güzel. Fakat ek gıdaya geçince yeterli gelmiyor o zaman değiştirmiştim. Şimdi yeni bebişede dalan roxy aldım.
Vayy deterjan alışverişleri bile yapılmış maaşallah kendimi geri kalmış hissettim

Kızlar bebeğim 35 cm 950 gr. Doktor bebek baş aşağı duruyor bu iyi dedi ama ne alaka bu haftada sürekli değişiyor mu yeri yoksa hep böylemi duracak erken değil mi

ilk gebeliğimde dr 24. haftada baş aşağı duruyor deyince sormuştum, değişir mi geri diye bi kere bu duruşu aldı mı kolay kolay dönmez demişti... dönmedi de

Şeker çıkmamış canım ne güzel, plesenta konusunuda çok takma kuzum kendine dikkat et dinlen bol bol bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.

Saten alma cnm lohusalık terini emmez.cok terliyorsun doğum sonrası sanki kafandan aşağı şu bosaltiyorlar.
Dogru aslinda teri emmez ama oglanda da annemin terlersin üşürsün vs dedigini hatirliyorum ben de terleme falan olmamisti tabi penye daha iyi bi tercih olabilir

Lohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?
Uzun entari dimi gecelik dedikleri ayy ben hic rahat edemem onunla gun icinde dikis kremleniyor lohusa bezimiz degisiyor vs indirmek daha iyi gibi kolay gibi kaldirmaktan ziyade

Saten alma cnm lohusalık terini emmez.cok terliyorsun doğum sonrası sanki kafandan aşağı şu bosaltiyorlar.

Lohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?

Dogru aslinda teri emmez ama oglanda da annemin terlersin üşürsün vs dedigini hatirliyorum ben de terleme falan olmamisti tabi penye daha iyi bi tercih olabilir
Slm canlar.. gecelik bu ara benim de arastirdigim bir konu ve kesinlikle penye, pamuklu tipler oneriliyor. Onu rahat acilabilen zavazingolardan almak lazimmis. Bir de herkesin onerisi hastanede pijama mantikli olmuyormus. Cunku kanama kontrolu cok yapiliyormus ve de ic camasiri cok degistirmek zorunda kaliyormussun vs. O yuzden etekli bir model alin diyorlar.
Diger bir mevzu da ben penye alicam ama ustume saten bir sabahlik alicam su Çinar‘ in annesi yazanlardan planim bu yonde bakalim :)

Yok kız kedi nöbeti bitti haftasonu toplam 6 gün sürdü
Daha çok çiş nöbetindeydim Antibiyotik içiyorum ya gece, 4.30 gibi tuvalete kalkıyorum sonra uyu uyuyabilirsen
Kaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana
Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra

Uzun entari dimi gecelik dedikleri ayy ben hic rahat edemem onunla gun icinde dikis kremleniyor lohusa bezimiz degisiyor vs indirmek daha iyi gibi kolay gibi kaldirmaktan ziyade
Banada kaldırmak daha kolay gibi geldi ama rahat olur mu bilemedim. Karar versem bakıcam birşeylere ama yok veremiyorum sanki çok seçenek varmış gibi. Yada ikisinden de alıcam
Bu arada aldıkların çok ciciş güle güle giysin kullansın minnoş
Evet kuzum onu bende duydum ama rahatlık bakımından pijamayla daha iyi hissederim gibime geliyor. Daha vakit var ya kafamızda oturur umarım alacaklarımız
Kaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana

Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra
6 gün sürdü kuzum Biraz daha sürse neler olurdu bilemiyorum

İyiyim kuzum şükür sen nasılsın pamuk kızın nasıl ?

Geçmiş olsun canım neyse ki bir sorun çıkmamış Şimdi nasılsın ?

Teşekür ederim kızlar. Daha iyim allaha şükür. İçim sıkışıyordu kalbim çok hızlı çarptı peşpeşe bir kaç kere olunca korktum kızlar. Yatmaktan olabilir. Organlarımız artık daralıyor kan akışından kaynaklanabilirmiş vs. Önemli birşey yok ya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…