- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Amin canim insallahKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Biz çok şükür çift sayılara düştük bal kızıma kavuşmama Allahın izniyle az kaldı
Darısı plakalara düşmeye
Aynen bende nasil bisi alacagima hala karar veremedimKizlar gecelik pijama takimi alanlar gorsel paylasabilir mi fikir olsun bize de
Ben de ne hikmetse 4-5 arasi uyaniyorum hep hormonal mi ki simdi bilemedimYok kız kedi nöbeti bitti haftasonu toplam 6 gün sürdü
Daha çok çiş nöbetindeydimAntibiyotik içiyorum ya gece, 4.30 gibi tuvalete kalkıyorum sonra uyu uyuyabilirsen
Dugmeli satenli bisiler aliim dedim sonrasinda kullanirim diye ama bilemedim pamuklu bisiler de alsam iyi olacak sanirimAynen bende nasil bisi alacagima hala karar veremedim
Vayy deterjan alışverişleri bile yapılmış maaşallah kendimi geri kalmış hissettimMerhaba, ben ilk kızımda hep dalan roxy kulandım. Sabun tozu kokusuda güzel. Fakat ek gıdaya geçince yeterli gelmiyor o zaman değiştirmiştim. Şimdi yeni bebişede dalan roxy aldım.
Kızlar bebeğim 35 cm 950 gr. Doktor bebek baş aşağı duruyor bu iyi dedi ama ne alaka bu haftada sürekli değişiyor mu yeri yoksa hep böylemi duracak erken değil mi
Saten alma cnm lohusalık terini emmez.cok terliyorsun doğum sonrası sanki kafandan aşağı şu bosaltiyorlar.Dugmeli satenli bisiler aliim dedim sonrasinda kullanirim diye ama bilemedim pamuklu bisiler de alsam iyi olacak sanirim
Şeker çıkmamış canım ne güzel, plesenta konusunuda çok takma kuzum kendine dikkat et dinlen bol bol bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.Kızlar şeker testi sonuçlarını aldım
Açlık 96
1 saat 131
2.saat 102
Normal dedi plesanta previa içinde bu dr da aynısını dedi çıkması bir mucize olur dedi.artık hayırlısı bebeğim iyi olsun yeter
Dogru aslinda teri emmez ama oglanda da annemin terlersin üşürsün vs dedigini hatirliyorum ben de terleme falan olmamisti tabi penye daha iyi bi tercih olabilirSaten alma cnm lohusalık terini emmez.cok terliyorsun doğum sonrası sanki kafandan aşağı şu bosaltiyorlar.
Uzun entari dimi gecelik dedikleri ayy ben hic rahat edemem onunla gun icinde dikis kremleniyor lohusa bezimiz degisiyor vs indirmek daha iyi gibi kolay gibi kaldirmaktan ziyadeLohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?
Saten alma cnm lohusalık terini emmez.cok terliyorsun doğum sonrası sanki kafandan aşağı şu bosaltiyorlar.
Lohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?
Slm canlar.. gecelik bu ara benim de arastirdigim bir konu ve kesinlikle penye, pamuklu tipler oneriliyor. Onu rahat acilabilen zavazingolardan almak lazimmis. Bir de herkesin onerisi hastanede pijama mantikli olmuyormus. Cunku kanama kontrolu cok yapiliyormus ve de ic camasiri cok degistirmek zorunda kaliyormussun vs. O yuzden etekli bir model alin diyorlar.Dogru aslinda teri emmez ama oglanda da annemin terlersin üşürsün vs dedigini hatirliyorum ben de terleme falan olmamisti tabi penye daha iyi bi tercih olabilir
Kaç gün sürdü kız toplamdaYok kız kedi nöbeti bitti haftasonu toplam 6 gün sürdü
Daha çok çiş nöbetindeydimAntibiyotik içiyorum ya gece, 4.30 gibi tuvalete kalkıyorum sonra uyu uyuyabilirsen
Attı minnak kızım şimdide uyuyoFırsat buldukça uyu bende oturduğum yerde 5-10 dakika kestiriyorum bazen
Ohh maşallah ona atsın enerjisini
Biz de çikolata yedik şimdi enerji atmasını bekliyorumYarın da tetanozun ikinci dozu var ona gidicez
Uyku düzeni gitti kedi yüzünden daha da toparlayamadı
Normal bir durum canım korkmaNormal bir durum yani değil mi sagol canım. Çok cahilim bu konularda ya
Kız düşüncesi bile kalpten götürüyodu beniAmin amin en guzeli en heyecanlisi 01 adana
Sorunun cevabını takipteyimLohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?
Kız bunlar ne kadar cici böyle güle güle giyin kızcenle
Banada kaldırmak daha kolay gibi geldi ama rahat olur mu bilemedim.Uzun entari dimi gecelik dedikleri ayy ben hic rahat edemem onunla gun icinde dikis kremleniyor lohusa bezimiz degisiyor vs indirmek daha iyi gibi kolay gibi kaldirmaktan ziyade
Evet kuzum onu bende duydum ama rahatlık bakımından pijamayla daha iyi hissederim gibime geliyor. Daha vakit var ya kafamızda oturur umarım alacaklarımızSlm canlar.. gecelik bu ara benim de arastirdigim bir konu ve kesinlikle penye, pamuklu tipler oneriliyor. Onu rahat acilabilen zavazingolardan almak lazimmis. Bir de herkesin onerisi hastanede pijama mantikli olmuyormus. Cunku kanama kontrolu cok yapiliyormus ve de ic camasiri cok degistirmek zorunda kaliyormussun vs. O yuzden etekli bir model alin diyorlar.
Diger bir mevzu da ben penye alicam ama ustume saten bir sabahlik alicam su Çinar‘ in annesi yazanlardanplanim bu yonde bakalim :)
6 gün sürdü kuzumKaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana
Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra
Gorunce bayildim hehehe cok minnoslar tabi ameliyattan cikinca gozum bunlari gorur mu emin de degilimKız bunlar ne kadar cici böyle güle güle giyin kızcenle
Çok şükür iyiyiz canım bizde :)
Darısı başınıza kuzum ❤
Gebeliğe bağlı nefes almada güçlükten falan mı oldu ki canım,çok geçmiş olsun.
Dikkat et kendine kuzum
Devamlı yatmaktanda olabilir mi ki acaba
Maşallah canım bebeğine
30.haftaya kadar dönmesini bekliyorlar 30dan sonra çok nadir oluyormuş dönmesi,hemde tehlikeli oluyormuş .
İlk bebekler özellikle 30a kadar dönerse dönüyormuş sonra dönmüyorlarmış
İyiyim kuzum şükür sen nasılsın pamuk kızın nasıl ?
Geçmiş olsun canım neyse ki bir sorun çıkmamışŞimdi nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?