2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım tsh için dahiliye doktoruna sordum ilaça rağmen bu neden düşmüyo dedim.
Bebek büyüdükçe normal dedi oda senin doktorun dediği gibi.
İlaçın dozunu arttırdı sadece.
Canım o kadar fark olması gerçekten ilginç geldi bana nerdeyse 2 kilo.
Benim aklıma takılan kilosu değil,karın çevresindeki gerilik hafta hafta artıyor.
Buda bebek için sıkıntı
Allah korusun
Çok sağol kuzum güzel duaların için Allah razı olsun.
Tsh için ilaç kullanıyordum ilaça rağmen düşmemiş,kullanırken hata mı yapıyorum acaba.
Şekerden korkuyordum dediğin gibi şükür o çıkmadı.
Bebeğin gelişimi hafta hafta arttığı kan pıhtılaşması olduğu için doktor sıkı takip istedi kuzum.
İnşallah minyonluktan dolayı geri geliyordur.
Kafam kazan gibi oldu resmen.
Allaha şükür kan akımı iyi suyunda iyi dedi doktor.
Rabbim sağ salim gününde doğmayı nasip etsin kuzum
Allah onlara öyle güzel bir yer yapmışki birgün fazla kalsa kar bizim için ❤
Çok geçmiş olsun canım annede kardeşinede inşallah benimde birşey çıkmaz.
Tsh için takibimi dahiliye doktoru yapıyor canım,aslında ilaçta kullanıyodum anlamadım gitti

Kızlarr külotlu çorap alalım mı?
Genelde patikli tercih ettim tulumlarını vs ama bilemedim.
Birde narin olur ciltleri iyi gelir mi bilemedim.
Kuzumm ogluslarimiza ne kulotlu corabiii ask olsunnn
Canim erkek cocuklarinda cok dar seyler giydirmemek lazim. Rahat birakicaz pipileri sonra ileri de sorunlar olabiliyormus.

Kuzumm ogluslarimiza ne kulotlu corabiii ask olsunnn
Canim erkek cocuklarinda cok dar seyler giydirmemek lazim. Rahat birakicaz pipileri sonra ileri de sorunlar olabiliyormus.
Ya bizim burada Haziran’a kadar hava ısınmıyor bilemedim yaa
Denk geldim acaba lazım olur mu diye düşündüm ehehe ama doğru diyorsun sıkarsa sıkıntı olabilir

Denk geldim acaba lazım olur mu diye düşündüm ehehe ama doğru diyorsun sıkarsa sıkıntı olabilir
Kusum artik minnos minnos tulumlar var. Mis gibi. Uyku tulumlari var. Giydiriirz sicacik. Hic bir seycik olmaz. Fazla sicaga da alistirmamak lazimmis. Biraz ususun cocuklar ki sogukla mucadele etmeyi ogrensin bunye.

Çok geçmiş olsun canım sakın üzülme. Gelişmesi geriden gelmesi durmasından daha iyi. Haftasını yakalayabilir yakalamasada demek ki minyon bir bebek. Suyundan vs problem olmadığı sürece sorun yoktur. Sağ salim kavuşacağız hepimiz bebeklerimize
Kalp içinde iyi yapmışsın benimde çarpıntım oluyor kardiyolojiden randevu aldım anca 5 şubata verdiler bakalım.
İnşallah herşeyin temiz çıkar içini ferah tut.

Benim tsh e 0.17 kadın doğumcum bunu görünce endokrin doktoruna söyle onu ilaçla yukarı çeksin dedi bu şekilde narkoz alamazsın dedi bende çarşamba günü endokrıne gittim anlattım bunu endokrin doktoru bana bizim için t3 ve t4 'ün değeri önemli dedi tsh da bu şekilde girebilirsin sezeryan a ben yine not düşerim girebilir sezeryana diye dedi. O yüzden endokrıne mı gitsen acaba diye söyledim

Annem 1 tane almış oğluşa canım. Deneyeceğim memnun kalırsam başla alırım kalmazsam almam

Selam kızlar

Bugün benimde kontrolum vardı. Çok şükür her şey yolunda .. domuz gribi salgını varmış doktorum uyardı ateş vs olursa mutlaka doktora git dedi ilaç kullanmak zorundasın dedi ıhlamur zencefilli çay iç dedi sizinde aklınızda olsun şeker yüklemesi yapmıyoruz bende istemiyordum zaten açlık tokluk normal çıkmıştı.

Bir de kızlar hangi omega 3 hapını kullanıyorsunuz?

Cnm bak bu şekilde çorapla birleşik alt içlikler var içlik tabiri sizin pipililere uygun oldu tayt tabiri bizim kızceler için uygun sanki , bunlar-dan lcw de de vardı görmüştüm

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
Ben kullanmıyorum şahsen omega3.

Canim uzulme lutfen. Benimde ayrintilida bebek iyi cikti ama bebegin kafasi bir hafta geriden geliyor once bende cok uzulmustum ama olabiliyormus boyle seyler. Hatta bazi haftalar bazi organlar daha hizli gelisiyormus belki de karin bolgesinin yavaslama zamaniydi. Toparlanirlar insallah sikma canini Allah buyuk

Canım sevindim her şeyin yolunda olmasına
Omega 3 kullanmıyorum, doktorum birkaç takviye verdi ama ona başlamadı.

Kusum artik minnos minnos tulumlar var. Mis gibi. Uyku tulumlari var. Giydiriirz sicacik. Hic bir seycik olmaz. Fazla sicaga da alistirmamak lazimmis. Biraz ususun cocuklar ki sogukla mucadele etmeyi ogrensin bunye.
Haklısın canım zaten aldım tulumları hepp patikli falan, almıyorum o zaman sorduğum iyi olmuş

Sevindim canım güzel geçmesine
Ben Farmasi'den almıştım geçen sene onu kullanıyorum doktor farketmez demişti zaten.
Önemli olan balık jelatini kullanılması sanırım. Ben evde vardı diye kullanıyorum kendi doktorum değil özeldeki kullan demişti. Balık/et yemediğim günler kullanıveriyorum

Inş bi sıkıntı olmaz canm.icini ferah tut. Tip çok ilerledi. Inş bi çaresine bakarlar diye dusunuyrm düzelir belki sonradan. Böyle deyipte hiç bi sorun olmadan doğuran okadar çok var ki sen strese girme düzelir ıns allahın izni ile. Bol bol dua edelim bebislerimize ve kendimize.

Canım öncelikle geçmiş olsun tsh için dozu artırmış düşecektir merak etme kaça yükselmiş?

Bebeğin içinde canım sen zaten beslenmene dikkat ediyorsun eşimde bende minyonuz demiştin e bebişinde minyon olması olağan bir şey değil mi? Neden aklına en kötü şeyi getiriyorsun? Ben gerilik olduğunu düşünmüyorum bizim kız minyon olacak belli doktorum günde 2 bardak süt içsen bile sadece dedi o bebek gelişirmiş düzenli et yediğini de yazmıştın asla gerilik olduğunu düşünmüyorum sende içini ferah tut üzülüp bebeği de etkileme canım

Hiç aklıma gelmemişti kuzum annelere sormak lazım giydiriliyorsa alırız

havadansudan canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Canim seker yuklemesi mi yaptirdin tokluk mu verdin

Teşekkür ederim canım. Külotlu çoraptan vazgeçtim zaten Böyle şeyler daha mantıklı
yaaa biraz büyüyüpte oturmaya başladıkları zaman bi bakıyorum ki ayağında çorabı yok bazen biri bazen ikisi birden çekip kendileri cıkartıyolar sen giydıriyosun o cıkartıyo o minik minik parmaklar ordan sana bakıyo özlemişim cokkk o hallerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…