Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın meyveni eksik etme özellikle mandalina portakal. Biz bebiş için düzenli olarak günde 3-4 çeşit meyve yemeye başladık kışın başından beri ondan herhalde hiç grip falan olmadık eşim de ben de. Normalde muhakkak olurdum. Bizim öğrencilerin sağ olsunlar üzerime üzerime öksürüp hapşırmalarına rağmen hem de :)Kızlar napıyorsunuz ben çok kötüyüm
Burnum akıyor sürekli, boğazımda ağrımaya başladı. Bel ağrısı soran olmuş yeminle Doğum sancısı geliyor sandım korkumdan öldüm yatarken. Hala yatıyorum gerçi. Ağır geçecek sanırım nerden nasıl kaptım bilmiyorum hastaneye gidince oldu galibaUmarım hemen geçer sizde dikkat edin kendinize
Kuzum bende öyleyim normalde hiç meyve aramazdım şimdi hamilelikten dolayı evde 3-4 çeşit en az meyve bulunuyor sürekli yiyorum ama nasıl oldu bilmiyorum hiç. Normalde bende yaz çıkışı hasta olurdum o zaman olmadım ama bu sefer kurtulamadım. Geçer inşallah ağırlaşmadanÇok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın meyveni eksik etme özellikle mandalina portakal. Biz bebiş için düzenli olarak günde 3-4 çeşit meyve yemeye başladık kışın başından beri ondan herhalde hiç grip falan olmadık eşim de ben de. Normalde muhakkak olurdum. Bizim öğrencilerin sağ olsunlar üzerime üzerime öksürüp hapşırmalarına rağmen hem de :)
İnşallah hemen atlatırsın canım yemene de dikkat ediyormuşsun zaten sıkıntı yapma bol bol su iç malum kış mevsimi kaçış olmuyo gripten biraz dinlen birkaç güne iyi olursun inşallahKuzum bende öyleyim normalde hiç meyve aramazdım şimdi hamilelikten dolayı evde 3-4 çeşit en az meyve bulunuyor sürekli yiyorum ama nasıl oldu bilmiyorum hiç. Normalde bende yaz çıkışı hasta olurdum o zaman olmadım ama bu sefer kurtulamadım. Geçer inşallah ağırlaşmadan
Geçmiş olsun canim.bu sene herkes böyle dokuluyor.biraz önce arkadasim aradi bir ay once dogim yapmisti kendi hastaydi bebekte bronşit olmus kuveze almislar.cok salgin var.tek yapman gereken bol c vitamini ve yatmak.bogaz agrisi icinde ihlamirun icine cevizin icindeki zari at iyi geliyorKızlar napıyorsunuz ben çok kötüyüm
Burnum akıyor sürekli, boğazımda ağrımaya başladı. Bel ağrısı soran olmuş yeminle Doğum sancısı geliyor sandım korkumdan öldüm yatarken. Hala yatıyorum gerçi. Ağır geçecek sanırım nerden nasıl kaptım bilmiyorum hastaneye gidince oldu galibaUmarım hemen geçer sizde dikkat edin kendinize
Sağol canımHiç iyi olmadı ya hastalanmaksanada geçmiş olsun kuzum.
Sağol canım yapayım öyleGeçmiş olsun canim.bu sene herkes böyle dokuluyor.biraz önce arkadasim aradi bir ay once dogim yapmisti kendi hastaydi bebekte bronşit olmus kuveze almislar.cok salgin var.tek yapman gereken bol c vitamini ve yatmak.bogaz agrisi icinde ihlamirun icine cevizin icindeki zari at iyi geliyor
Geçmiş olsun canım
Benim idrarda da yanlış yorumlamadıysam kan çıkmış son tahlilde. İltihap var ilaç kullanıyorum umarım işe yarar
Kolay gelsin canım nasıl cesaret ettim helal olsun sana. Gerçi ben 8 haftadır yatıyorum o yüzden öyle diyorum alışınca yatağa şimdi 10dk evde yürüsem her yerim ağrıyor vallah. Oysa daha 8 hafta öncesine kadar sabahtan akşama kadar durmazdımyinede dikkatli olman kar kış heryer eşin de korkmuş belli
Sen neden yatıyorsun canım
Kızlar bugün hastanede 72. Günüm hala plasentaya bağlı kanamam kasılmam aprım oluyor ama doktor çok yoruldun yıprandın biraz eve gidebilirsin diyor sizin fikirleriniz ne
Kızlar napıyorsunuz ben çok kötüyüm
Teşekkür ederim canım inşallah atlatırız bir an önceSağol canım
Sana da çok geçmiş olsun
Doktor bana ilaç vermedi
İdrar kültürü temiz çıktığı için idrar yollarınla ilgili bir sorun yok dedi
Kan çıkması böbrekteki taşlarla ilgili dedi
Bol su içelim canım inşallah kolay şekilde atlatiriz
Kizlar bebiş bir tarafima geciyo tas gibi oluyor oram ve yer değiştirirken baskida yapiyor sizede oluyor mu
İnan ben de çıkmaya hiç cesaret edemiyorum ama evde de çok bunaldım canım.
Şiddetli bel ağrım var, sürekli yatiyrm ruhum daraldı artık. Bir hava alayım dedim
Bu bana uzun süre yeter
Evde de bütün işler eşime kaldı zaten
Doğuma kadar bu şekilde gidecez yapacak bir şey yok
Sağol canım 3. Trimester gümbür gümbür geliyor şikayetler başladıBende çok kasılmam var rahimi etkiliyor erken doğum tetikliyor serviks uzunluğum kısaldı
Eve git bence biraz moralini iyi gelir değişiklik olur
Maşallah canım
Çok geçmiş olsun canım dinlen bolbol ya
Benimde bel ağrım oluyor sancı gibi çok kötü ya
Senin hala devam ediyor mu canim kasilman.ozellikle sagimda duruyor hep o kismim sertlesiyorCanım o dediğin kasılma işte bebek değil. Günde 10dan fazla olursa doktora görün
Kuzum benimde kasılmak vardı şükür yok artık elinin altında top gibi mı öyleyse kasılma olabılır, bu ara benım kuzu sol tarafa galıba poposunu yaslıyo ora gerılıyo biliyorum orda yani:) ama bu kasılma değil öncekinden biliyorum çünküSenin hala devam ediyor mu canim kasilman.ozellikle sagimda duruyor hep o kismim sertlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?