2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın meyveni eksik etme özellikle mandalina portakal. Biz bebiş için düzenli olarak günde 3-4 çeşit meyve yemeye başladık kışın başından beri ondan herhalde hiç grip falan olmadık eşim de ben de. Normalde muhakkak olurdum. Bizim öğrencilerin sağ olsunlar üzerime üzerime öksürüp hapşırmalarına rağmen hem de :)

Kuzum bende öyleyim normalde hiç meyve aramazdım şimdi hamilelikten dolayı evde 3-4 çeşit en az meyve bulunuyor sürekli yiyorum ama nasıl oldu bilmiyorum hiç. Normalde bende yaz çıkışı hasta olurdum o zaman olmadım ama bu sefer kurtulamadım. Geçer inşallah ağırlaşmadan

Bir şey soracağım tecrübeli annelerrrr:) Şimdi bebişlere 0-3 aylık takımlardan kaç tane aldınız. Haftasonu ona göre alışveriş yapacağız eşimle. 7 takım yeter mi 0-3 lükten. Bir o kadar da 3-6 alırım yeter mi ki 3 tane de battaniye ??

İnşallah hemen atlatırsın canım yemene de dikkat ediyormuşsun zaten sıkıntı yapma bol bol su iç malum kış mevsimi kaçış olmuyo gripten biraz dinlen birkaç güne iyi olursun inşallah

Geçmiş olsun canim.bu sene herkes böyle dokuluyor.biraz önce arkadasim aradi bir ay once dogim yapmisti kendi hastaydi bebekte bronşit olmus kuveze almislar.cok salgin var.tek yapman gereken bol c vitamini ve yatmak.bogaz agrisi icinde ihlamirun icine cevizin icindeki zari at iyi geliyor

Sağol canım yapayım öyle

Geçmiş olsun canım
Benim idrarda da yanlış yorumlamadıysam kan çıkmış son tahlilde. İltihap var ilaç kullanıyorum umarım işe yarar

Sağol canım
Sana da çok geçmiş olsun
Doktor bana ilaç vermedi
İdrar kültürü temiz çıktığı için idrar yollarınla ilgili bir sorun yok dedi

Kan çıkması böbrekteki taşlarla ilgili dedi
Bol su içelim canım inşallah kolay şekilde atlatiriz

İnan ben de çıkmaya hiç cesaret edemiyorum ama evde de çok bunaldım canım.

Şiddetli bel ağrım var, sürekli yatiyrm ruhum daraldı artık. Bir hava alayım dedim
Bu bana uzun süre yeter

Evde de bütün işler eşime kaldı zaten
Doğuma kadar bu şekilde gidecez yapacak bir şey yok

Sen neden yatıyorsun canım

Bende çok kasılmam var rahimi etkiliyor erken doğum tetikliyor serviks uzunluğum kısaldı

Kızlar bugün hastanede 72. Günüm hala plasentaya bağlı kanamam kasılmam aprım oluyor ama doktor çok yoruldun yıprandın biraz eve gidebilirsin diyor sizin fikirleriniz ne

Eve git bence biraz moralini iyi gelir değişiklik olur

Maşallah canım

Çok geçmiş olsun canım dinlen bolbol ya
Benimde bel ağrım oluyor sancı gibi çok kötü ya

Teşekkür ederim canım inşallah atlatırız bir an önce

Aynı canım benimde evdeki tüm işler eşime kaldı. Allahın izniyle 35 haftalık olduktan sonra ayaklanırım artık yavaş yavaş

Sağol canım 3. Trimester gümbür gümbür geliyor şikayetler başladı

iyiaksamlar kizlarbugün gezmelerdeydim arada yazilanlari kaçırdım. Galiba grip olanlar var coooook geçmiş olsun. Nane limon ve ihlamur iyi geliyor.
Kizlar sadece benim mi ilgimi cekiyor yoksa sizde fark ettiniz mi bilmiyorum ay ne cok hamile var ya ülkede hamile patlaması yasaniyor Bugun gittigim yerde benimle beraber 3 adet daha kişinin hamile olduğunu öğrendim. milletin gelini kızı hep hamile be ya

Son düzenleme:
Kızlar ateşimiz kaç olursa müdahele gerekiyor bilginiz var mı ?

Senin hala devam ediyor mu canim kasilman.ozellikle sagimda duruyor hep o kismim sertlesiyor
Kuzum benimde kasılmak vardı şükür yok artık elinin altında top gibi mı öyleyse kasılma olabılır, bu ara benım kuzu sol tarafa galıba poposunu yaslıyo ora gerılıyo biliyorum orda yani:) ama bu kasılma değil öncekinden biliyorum çünkü

2 hafta önce bir tanıdığımla karşılaştım aramızda 3 hafta varmış. Benim haftam daha büyük. onun 3. Çocuğu olacak bir erkek bir kızı var şuan haöile olduğu da erkekmiş.
Konuşurken dedi ki bana erkek çocukları daha çok toplanıyor. Doğruluğu var mı bilmiyorum sadece ondan duydum böyle birşeyi ama dikkatimi çekti burda bu toplanma olayını yaşayanlarımızın çoğunun bebeği erkek, bilemiyorum ama. Benim bu toplanma kasılma dediğimiz olay 15-16. Haftada başladı soluma toplanıyordu o sıralar daha sık oluyordu git gide azaldı. Şu 1 aydır Nadiren sağ tarafıma toplanıyor gibi. Özellikle sabahları uyandığımda sağ tarafım şiş oluyor
Geçende demiştim yatakta resim çekmemiş olsam atardım diye çok komik duruyor çünkü. Popişmiş o tepecik ehehe yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…