2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm lütfen sakin ol kilosuna takılma bende 28 haftalikken 1200 kiloydu ama yanilma Payı çok oluyor ve düşük te değil normal.bence mikrosefaliyi bilmiyorum ama benim ilk bebeğimde hidrosefali vardı basının şu toplaması sen kendini üzme inş bebeğine birsey olmayacak takılma plesanta daha çıkmaz zaten bizim bunu artık kabullenmemiz gerek
yapacak birsey yok.dua edelim Bol bol.

Evet sag tarafimda duruyo karnimin o tarafi yamuk duruyo resmen.oyle cok agri yapmiyor sadece yerleşirken oluyor.surekli olur mu gecer mi acaba

Evet sag tarafimda duruyo karnimin o tarafi yamuk duruyo resmen.oyle cok agri yapmiyor sadece yerleşirken oluyor.surekli olur mu gecer mi acaba
Kasılma değil sanki senin ki poposu gibi,kasılma olunca insanı baya rahatsız ediyo son aylarda o kasılmaları yaşıycaz sivri olcak tepe gibi göbüşümüz zaman zaman.

Bende seviyorum sertlesince neresi tabi bilmiyorum.bugun arkadasimda dedi kardesi hamile onunda erkek uc hafta ilerde benden bir tarafima toplaniyor demis.ins normaldir

Bende seviyorum sertlesince neresi tabi bilmiyorum.bugun arkadasimda dedi kardesi hamile onunda erkek uc hafta ilerde benden bir tarafima toplaniyor demis.ins normaldir
Kuzum bende bilemiyorum ama dün baya pozisyon tartışması yaptılar nasıl duruyor diye başımda. Dedim ya diyafram zarını görmeye çalışırken başı nerde tartışması oldu o sıra doktor açıkladı sırtı göbeğime dönükmüş başı solumdaymış sağ tarafta poposu varmış aynen böyle dediler. Hatta tıpta bu pozisyonun adı varmış ama unuttum ordan tahmin ettim sağ tarafın popo olduğunu :)
Ben annelerin hissiyatına inanıyorum ters veya alışıldığın dışında bir tepki olunca doktora danışmalıyız. Benimde toplanıyor ama pozisyon değiştirince düzeliyor ağrı sızı olmuyor doktorumda normal demişti sorduğumda.

Çenem düşecek kızlar bol bol kivi yiyin bol c vitamini deposu. Çok yararlı bir meyve ben bayılıyorum Zaten.Evi havalandırmayı da ihmal etmeyin uyanınca ilk işim evi oda oda havalandırmak. Kedi malum Rahat bırakmıyor sanki cam kuşu onu taşıya taşıya cam açıyorum Camlarda sineklik var ama güvenemiyorum yinede

Canım çok geçmiş olsun fena salgın var virüs bu kolay kolay geçmiyor ıhlamur zencefil karanfil karabiber karıştırıp demle canım 10 dk bir de tabii c vitamini ihmal etme

LoveAndMarriage canım 39 üstü yüksek diye biliyorum doktorum ateşlenirsen mutlaka doktora git demişti şükür hastalığımda ateşlenmedim ama takip ettim ateşin varsa mutlaka acile git canım ihmal etme

Sağol kuzum

Sağol canım 3. Trimester gümbür gümbür geliyor şikayetler başladı

Aynen ama ben zaten sürekli şikayetliyim

Aynen canım fransada da öyle her yerde hamile var ! Annemin komşular vs vs

Kızlar ateşimiz kaç olursa müdahele gerekiyor bilginiz var mı ?

fransada 38 olunca acile gidin diyorlar canım hamileyken

Senin hala devam ediyor mu canim kasilman.ozellikle sagimda duruyor hep o kismim sertlesiyor

Ediyor canım o yüzden dediğin şeyin kasılma olduğunu biliyorum

Ay kız aynı ben sabahları havalandırıyorum bolca kivi yiyorum

İyi kız varmış orda da bu konularda biraz cahilim de. Yaz kış meyve sebzelerini genelde ayırt bile edemem Şifa olsun kuzum

merak ettim hamile komsular turk mu fransiz mi

İyi kız varmış orda da bu konularda biraz cahilim de. Yaz kış meyve sebzelerini genelde ayırt bile edemem Şifa olsun kuzum

Bende hiç anlamam ne görsem onu yerim vallah sağol kuzumm sanada Urasıma da şifa olsunn

Kızlar park yatak alan var mı

Ben almadım canım

İyi geceler hamisler nasılsınız

İyi geceler canım iyim sen nasılsın ?

merak ettim hamile komsular turk mu fransiz mi

Türk

Bende hiç anlamam ne görsem onu yerim vallah sağol kuzumm sanada Urasıma da şifa olsunn

Ben almadım canım

İyi geceler canım iyim sen nasılsın ?

Türk
tahmin etmiştim. Evlat candır canım.iyi yapiyollar sonra nüfusumuz tehlikeye girmesin

Teşekkür ederim kızlar ateşim yükseldi acile geldik serum taktılar. Parol ve antibiyotik yazdı bir de, antibiyotiği kullansam mı bilmiyorum enfeksiyon için de çok ilaç içtim emin olamadım o yüzden

Öğrendim sonmuş sonuclarım da temiz cıkmış cok şükür
Gözünüz aydın darısıda bana bende yarın sabah gidecem şeker yüklemesine inşallah bi açlık bi tokluk veririm hastanede uzun süre beklemek çok görüyo,şeker yükleminden önce usgye aldılar mı ben en son 3 hafta önce usg çekindim merak ediyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…