Cnm lütfen sakin ol kilosuna takılma bende 28 haftalikken 1200 kiloydu ama yanilma Payı çok oluyor ve düşük te değil normal.bence mikrosefaliyi bilmiyorum ama benim ilk bebeğimde hidrosefali vardı basının şu toplaması sen kendini üzme inş bebeğine birsey olmayacak takılma plesanta daha çıkmaz zaten bizim bunu artık kabullenmemiz gerekKizlar gunaydin gece cok gec yattim hic uyuyamadim moralim cok bozukDun aksam dr kontrolum vardi. Plasentam hala asagidaymis kapatiyormus. Bunu da gectim bebegimin basi hep geriden geliyordu. Once onemsemedik duzelir dedik ama hala oyle. İki hafta geriden geliyor kilosu da dusuk cikti. 27 haftaya girdim 980 gr cikti. Dr mikrosefali olma ihtimali de var takip edicez dedi 28 Ocakta tekrar vajinal ayrintiliya girecegim. Cok moralim bozuldu. Gece boyu mikrosefaliyi arastirdim Allah korusun ama bebekler anne karninda cogu zaman hareketsiz duruyormus nobet gecirdiginden. Aklima takildi bu da bende aman aman hareketlerini hissetmiyorum hatta bazen hic hissetmiyorum. Napacagimi neye uzulecegimi sasirdim
Evet sag tarafimda duruyo karnimin o tarafi yamuk duruyo resmen.oyle cok agri yapmiyor sadece yerleşirken oluyor.surekli olur mu gecer mi acabaKuzum benimde kasılmak vardı şükür yok artık elinin altında top gibi mı öyleyse kasılma olabılır, bu ara benım kuzu sol tarafa galıba poposunu yaslıyo ora gerılıyo biliyorum orda yani:) ama bu kasılma değil öncekinden biliyorum çünkü
Kasılma değil sanki senin ki poposu gibi,kasılma olunca insanı baya rahatsız ediyo son aylarda o kasılmaları yaşıycaz sivri olcak tepe gibi göbüşümüz zaman zaman.Evet sag tarafimda duruyo karnimin o tarafi yamuk duruyo resmen.oyle cok agri yapmiyor sadece yerleşirken oluyor.surekli olur mu gecer mi acaba
Bende seviyorum sertlesince neresi tabi bilmiyorum.bugun arkadasimda dedi kardesi hamile onunda erkek uc hafta ilerde benden bir tarafima toplaniyor demis.ins normaldir2 hafta önce bir tanıdığımla karşılaştım aramızda 3 hafta varmış. Benim haftam daha büyük. onun 3. Çocuğu olacak bir erkek bir kızı var şuan haöile olduğu da erkekmiş.
Konuşurken dedi ki bana erkek çocukları daha çok toplanıyor. Doğruluğu var mı bilmiyorum sadece ondan duydum böyle birşeyi ama dikkatimi çekti burda bu toplanma olayını yaşayanlarımızın çoğunun bebeği erkek, bilemiyorum ama. Benim bu toplanma kasılma dediğimiz olay 15-16. Haftada başladı soluma toplanıyordu o sıralar daha sık oluyordu git gide azaldı. Şu 1 aydır Nadiren sağ tarafıma toplanıyor gibi. Özellikle sabahları uyandığımda sağ tarafım şiş oluyor
Geçende demiştim yatakta resim çekmemiş olsam atardım diye çok komik duruyor çünkü. Popişmiş o tepecik ehehe yerim
Sagol canim ins degildir.bi sorun bitiyo baskasi basliyorKasılma değil sanki senin ki poposu gibi,kasılma olunca insanı baya rahatsız ediyo son aylarda o kasılmaları yaşıycaz sivri olcak tepe gibi göbüşümüz zaman zaman.
Kuzum bende bilemiyorum ama dün baya pozisyon tartışması yaptılar nasıl duruyor diye başımda. Dedim ya diyafram zarını görmeye çalışırken başı nerde tartışması oldu o sıra doktor açıkladı sırtı göbeğime dönükmüş başı solumdaymış sağ tarafta poposu varmış aynen böyle dediler. Hatta tıpta bu pozisyonun adı varmış ama unuttum ordan tahmin ettim sağ tarafın popo olduğunu :)Bende seviyorum sertlesince neresi tabi bilmiyorum.bugun arkadasimda dedi kardesi hamile onunda erkek uc hafta ilerde benden bir tarafima toplaniyor demis.ins normaldir
Kızlar napıyorsunuz ben çok kötüyüm
Burnum akıyor sürekli, boğazımda ağrımaya başladı. Bel ağrısı soran olmuş yeminle Doğum sancısı geliyor sandım korkumdan öldüm yatarken. Hala yatıyorum gerçi. Ağır geçecek sanırım nerden nasıl kaptım bilmiyorum hastaneye gidince oldu galibaUmarım hemen geçer sizde dikkat edin kendinize
Sağol kuzumCanım çok geçmiş olsun fena salgın var virüs bu kolay kolay geçmiyor ıhlamur zencefil karanfil karabiber karıştırıp demle canım 10 dk bir de tabii c vitamini ihmal etme
LoveAndMarriage canım 39 üstü yüksek diye biliyorum doktorum ateşlenirsen mutlaka doktora git demişti şükür hastalığımda ateşlenmedim ama takip ettim ateşin varsa mutlaka acile git canım ihmal etme
Sağol canım 3. Trimester gümbür gümbür geliyor şikayetler başladı
iyiaksamlar kizlarbugün gezmelerdeydim arada yazilanlari kaçırdım. Galiba grip olanlar var coooook geçmiş olsun. Nane limon ve ihlamur iyi geliyor.
Kizlar sadece benim mi ilgimi cekiyor yoksa sizde fark ettiniz mi bilmiyorum ay ne cok hamile var ya ülkede hamile patlaması yasaniyorBugun gittigim yerde benimle beraber 3 adet daha kişinin hamile olduğunu öğrendim. milletin gelini kızı hep hamile be ya
Kızlar ateşimiz kaç olursa müdahele gerekiyor bilginiz var mı ?
Senin hala devam ediyor mu canim kasilman.ozellikle sagimda duruyor hep o kismim sertlesiyor
Çenem düşecek kızlar bol bol kivi yiyin bol c vitamini deposu. Çok yararlı bir meyve ben bayılıyorum Zaten.Evi havalandırmayı da ihmal etmeyin uyanınca ilk işim evi oda oda havalandırmak. Kedi malum Rahat bırakmıyor sanki cam kuşu onu taşıya taşıya cam açıyorum Camlarda sineklik var ama güvenemiyorum yinede
İyi kız varmış orda da bu konularda biraz cahilim de. Yaz kış meyve sebzelerini genelde ayırt bile edememAynen ama ben zaten sürekli şikayetliyim
Aynen canım fransada da öyle her yerde hamile var ! Annemin komşular vs vs
fransada 38 olunca acile gidin diyorlar canım hamileyken
Ediyor canım o yüzden dediğin şeyin kasılma olduğunu biliyorum
Ay kız aynı bensabahları havalandırıyorum bolca kivi yiyorum
merak ettim hamile komsular turk mu fransiz miAynen ama ben zaten sürekli şikayetliyim
İyi kız varmış orda da bu konularda biraz cahilim de. Yaz kış meyve sebzelerini genelde ayırt bile edememŞifa olsun kuzum
Kızlar park yatak alan var mı
İyi geceler hamisler nasılsınız
merak ettim hamile komsular turk mu fransiz mi
tahmin etmiştim. Evlat candır canım.iyi yapiyollar sonra nüfusumuz tehlikeye girmesinBende hiç anlamam ne görsem onu yerim vallahsağol kuzumm sanada Urasıma da şifa olsunn
Ben almadım canım
İyi geceler canım iyim sen nasılsın ?
Türk
Canım çok geçmiş olsun fena salgın var virüs bu kolay kolay geçmiyor ıhlamur zencefil karanfil karabiber karıştırıp demle canım 10 dk bir de tabii c vitamini ihmal etme
LoveAndMarriage canım 39 üstü yüksek diye biliyorum doktorum ateşlenirsen mutlaka doktora git demişti şükür hastalığımda ateşlenmedim ama takip ettim ateşin varsa mutlaka acile git canım ihmal etme
Teşekkür ederim kızlar ateşim yükseldi acile geldik serum taktılar. Parol ve antibiyotik yazdı bir de, antibiyotiği kullansam mı bilmiyorum enfeksiyon için de çok ilaç içtim emin olamadım o yüzdenAynen ama ben zaten sürekli şikayetliyim
Çatı ağrılarıyla boğuşuyorumBende hiç anlamam ne görsem onu yerim vallahsağol kuzumm sanada Urasıma da şifa olsunn
Ben almadım canım
İyi geceler canım iyim sen nasılsın ?
Türk
Öğrendim sonmuş sonuclarım da temiz cıkmış cok şükürKızlar sabah 8.50 de ilk ac karnına kan verdim, sonra 75lik bi gazoz gibi bişey verdiler içtim, 9.50de ikinci kanı verdim. Şimdi 10.50de üçüncü kanı vericem. O son mu olucak acaba
Gözünüz aydın darısıda bana bende yarın sabah gidecem şeker yüklemesine inşallah bi açlık bi tokluk veririm hastanede uzun süre beklemek çok görüyo,şeker yükleminden önce usgye aldılar mı ben en son 3 hafta önce usg çekindim merak ediyorum daÖğrendim sonmuş sonuclarım da temiz cıkmış cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?