2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tesekkurler amin inşallah. Valla baya yük gibi geldi bana bu yükleme işi. Uzun uzun bekletiyorlar. Hayır almadılar direk lab. Yönlendirdiler doktorumu görmedim bile. Belki sen doktorunu görürsen sorabilirsin sana bi bakar :)

Teşekkür ederim kızlar ateşim yükseldi acile geldik serum taktılar. Parol ve antibiyotik yazdı bir de, antibiyotiği kullansam mı bilmiyorum enfeksiyon için de çok ilaç içtim emin olamadım o yüzden
Kuzum çok geçmiş olsun antibiyotiği doktoruna mesaj atıp sorsan? İçin rahat ederdi

Ben devlete gidiyorum randevu aldım yarın giriş yaptırıp drun yanına girerim herhalde o sistemden istek yapicak ona göre kan barkodu alicam galiba, böyle tahmin ediyorum muhtemelen sonuç çıkınca tekrar dra görünecem .inş usg ye de alır

Teşekkür ederim kızlar ateşim yükseldi acile geldik serum taktılar. Parol ve antibiyotik yazdı bir de, antibiyotiği kullansam mı bilmiyorum enfeksiyon için de çok ilaç içtim emin olamadım o yüzden
Gecmis olsun canim eger cok kotuysen antibiyotik tipi farkli oldugu icin bir sey olmax bence.doktoruna msj çekebiliyorsan ona danis derim

Ben de devlette yaptırdım, sadece aylık rutin icin özele gidiyorum doğumu da özelde yapacagımdan. Biraz tedirginim de en son boynunda kordon vardı

Gecmis olsun canim eger cok kotuysen antibiyotik tipi farkli oldugu icin bir sey olmax bence.doktoruna msj çekebiliyorsan ona danis derim
Sağol canım yarın sabah arıycam şimdi çok geç oldu hastaneye gelmeden önce de görüştük çünkü rahatsız etmeyim tekrar. Parolu içerim antibiyotiğe de sorunca başlarım artık

tahmin etmiştim. Evlat candır canım.iyi yapiyollar sonra nüfusumuz tehlikeye girmesin

Yok yok girmez maşallah doğuran doğurana

Çook geçmiş olsun kuzuuum benim Doktoruna sor ilaç için ama antibiyotik hamilelikte zararlı değil kullanabilirsin

Çatı ağrılarıyla boğuşuyorum

Aynı bende de var o ağrılardan canım

Yok yok girmez maşallah doğuran doğurana

Çook geçmiş olsun kuzuuum benim Doktoruna sor ilaç için ama antibiyotik hamilelikte zararlı değil kullanabilirsin

Aynı bende de var o ağrılardan canım
Teşekkür ederim canımm Yarın sorcam kuzum kendi verdiği ilaçlar da varya aklıma takıldı o yüzden çok yüklenmek istemedim :)

Ben de devlette yaptırdım, sadece aylık rutin icin özele gidiyorum doğumu da özelde yapacagımdan. Biraz tedirginim de en son boynunda kordon vardı
Cnn dün canlı yayında Instagramda kadın doğumcuya sordular 22 haftalıkken bebeğe kordon dolanmış demiş doktoru,ınstagramdakı doktor çok kızdı ya dio 22 haftalık bi bebeğe nasıl kordon dolanmış derler anlamıyorum bi hamle yapar bebek kordon u çıkarır gerı dio,bu haftalarda kordon dolanması diye bişey olmaz dio, hacettepede de çalışmış bi dr ınstagramdakı

Ama o kadar lokosite antibiyotik kullanman gerekiyor. Verdimi doktor? Okadar yuksek eritrositte nasil yanma ve agri yapar dusunemiyorum canim allah yardimcin olsun

Kizlar uyumayanlar varsa sormak istiyorum kabizlik sorununu nasil aşabiliriz?doktordan ilac istesem verirmi acaba rahatlatacak birseyler?Kontrolümde ta haftaya. 5. aydan beri çekiyorum. Hem bagirsaklarim hem midem cok tembellesti. nerdeyse patlamaya geliyorum. meyve falan ye derseniz cok güzel yiyorum ama tabi fayda etmiyo

Magnezyum iyi geliyo ona canım

Bebeğin kesesinin karnımda döndüğünü çok net hissediyorum karnımın tam ortasında göbekte yani ilk defa bugün oluyor normal midir yarın kontrole mi gitsem kasılma böyle bişey mi?? Bilen varsa yazsa çok memnun olurum

Nasıl bi dönme canım Ne oluyor yani

Canım mutlaka normal bi durumdur Bebiş döner de ben acaba hissediyor muyum öyle bi şey diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…