Kasılma benim yaşadığım şey imiş bende yeni öğrendim arkadaşlar sağolsun bilgi verdiler. Bebeğin dönmesi gibi değilde karnımın bir tarafı tümsek oluyor , sertleşiyor nefesim kesiliyor ve bir dakikadan az sürüyor .Bebeğin kesesinin karnımda döndüğünü çok net hissediyorum karnımın tam ortasında göbekte yani ilk defa bugün oluyor normal midir yarın kontrole mi gitsem kasılma böyle bişey mi?? Bilen varsa yazsa çok memnun olurum
Artık yerleri daralıyor annesi çok normalBebeğin kesesinin karnımda döndüğünü çok net hissediyorum karnımın tam ortasında göbekte yani ilk defa bugün oluyor normal midir yarın kontrole mi gitsem kasılma böyle bişey mi?? Bilen varsa yazsa çok memnun olurum
Sabah aksam magnezyum iciyordum acayip çalıştırdı o yuzden bire dusurdu doktorum.gunde iki defa ic calistirir kesin.birde zeytin yagi icKizlar uyumayanlar varsa sormak istiyorum kabizlik sorununu nasil aşabiliriz?doktordan ilac istesem verirmi acaba rahatlatacak birseyler?Kontrolümde ta haftaya. 5. aydan beri çekiyorum. Hem bagirsaklarim hem midem cok tembellesti. nerdeyse patlamaya geliyorum. meyve falan ye derseniz cok güzel yiyorum ama tabi fayda etmiyo
Merhaba canım, erken değil aslında ufaktan listeni yapıp araştıra arastira alabilirsin. Son haftalarda ağırlaşıp fazla dışarı çıkamamak var, birde ne olur ne olmaz erkenci davranma olasılıkları da var bebislerin herşeye hazirlikli olmak lazimMerhaba kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı , ben hevesleniyorum yavaş yavaş başlayım diyorum ama çok mu erken ki ?
Yavaştan aldıklarımı yıkamaya eksikleri tamamlamaya başladım ben.Merhaba kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı , ben hevesleniyorum yavaş yavaş başlayım diyorum ama çok mu erken ki ?
Canım kan ilacından dolayı ben sürekli kabız oluyordum. İlacımı değiştirdi doktor ama bu ilaçda yaptı ve çok rahatsız edici.Kizlar uyumayanlar varsa sormak istiyorum kabizlik sorununu nasil aşabiliriz?doktordan ilac istesem verirmi acaba rahatlatacak birseyler?Kontrolümde ta haftaya. 5. aydan beri çekiyorum. Hem bagirsaklarim hem midem cok tembellesti. nerdeyse patlamaya geliyorum. meyve falan ye derseniz cok güzel yiyorum ama tabi fayda etmiyo
Dayanabildiğiniz kadar sıcak suya oturun tek çare o maalesef bende çok oldum birde anestol pomad sürülüyor oda kaşıntı ve yanmayı alıyorGünaydın kızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim inş bişey çıkmaz
Zaten kabızdım ilaçla yapıyodum çoğu zaman dün basura dönmüş ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne gezinebiliyorum çok fenayım bütün gecede uyutmadı
Canim ya ben nedense senin bebiste bir sey olduguna hic inanmiyorum. Yani mantiken dusundugumde iki hafta geriden geliyordu hala iki hafta geriden geliyor.. yani aslinda yine buyumeye devam ediyor. Gelisiyor... kilosu da inan az degil. Cok normal. Hic stres yapma kuzum nolur.. ben de uzgun oldugumda benim ki hic hareket etmiyor. Ya da yorgun oldugumda. Senin stresinden etkileniyor ve az hissediyor olabilirsin. Nolur kotu dusunme kuzum. Allah buyuk. Insallah saglikli bir sekilde alirsin yavrunu kucagina
Cnm lütfen sakin ol kilosuna takılma bende 28 haftalikken 1200 kiloydu ama yanilma Payı çok oluyor ve düşük te değil normal.bence mikrosefaliyi bilmiyorum ama benim ilk bebeğimde hidrosefali vardı basının şu toplaması sen kendini üzme inş bebeğine birsey olmayacak takılma plesanta daha çıkmaz zaten bizim bunu artık kabullenmemiz gerek
yapacak birsey yok.dua edelim Bol bol.
Günaydın kızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim inş bişey çıkmaz
Zaten kabızdım ilaçla yapıyodum çoğu zaman dün basura dönmüş ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne gezinebiliyorum çok fenayım bütün gecede uyutmadı
Kızlar günaydın Benim 3 gündür kasıklarımda bi baskı agrı bıçak gibi belden kasıga doğru batmalar vardı dr endol fitil verdi 2 gün sonrasında da adalat diye bi ilaç merak edenler olursa bilgi vereyim istedim sizde de varsa ihmal etmeyin benim rahim boyu da kısalmıştı bu kasılmaları erken Doğum riskine bağladı
Canim cok gecmis olsun. Ihmal etmemen iyi olmus o zaman. Dikkat et kendine. Tedbirini almaniz guzel olmus.. bol bol istirahat iyi gelir ins kuzucuga da sana daKızlar günaydın Benim 3 gündür kasıklarımda bi baskı agrı bıçak gibi belden kasıga doğru batmalar vardı dr endol fitil verdi 2 gün sonrasında da adalat diye bi ilaç merak edenler olursa bilgi vereyim istedim sizde de varsa ihmal etmeyin benim rahim boyu da kısalmıştı bu kasılmaları erken Doğum riskine bağladı
Ah kuzum benim ya.. korkma nolur. Guzel dusun canim benim. Stres yapma kendine. Allah‘in izniyle iyi olacak kuzucuk merak etme.İnsallah dedigin gibi olur canim inan dusunmekten duramiyorumSon kontrole kadar en fazla 5-6 gun geriden geliyordu simdi iki haftaya cikti. Giderek artar diye cok korkuyorum. Basinin buyuk olmasi cok sorun olmuyormus beynin gelistigini gosteriyormus ama basin kucuk kalmasi gelismedigi anlamina geliyormus. İnsallah dedigin gibi hicbirsey cikmaz. İsin aksi yani ne benim ailemde nede esimin ailesinde kafasi kucuk biri var. Hepimizin kafalar bebekken fln cok buyukmus simdide oyle kucuk degil Allahim korktuklarimizla sinamasin ama ben cok korkuyorum
Bir de ben adalat ı sanki kas gevşetici gibi hatırlıyorum? Yanlış mı biliyorum. Dediğin mantıklı aslında verilip bakılması gerekir gibi geliyor insana. Ama B blackpearl8081 sanki iyi bir doktora gidiyordu? Atlamaz diye düşünüyorum.Günaydın canım geçmiş olsun
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Türkiyede prosedür farklı demek ki. Bizim burda adalat ilacını hastanede veriyorlar ve 3-4 gün kalmak zorundasın adalat ilacın özelliği doğum sancılarını durdurmak çok ağır bir ilaç o yüzden fransada evde verilmesi yasak birde anlamadığım o ilacı verip günde 1 kere nstye sokması lazım ilaç sancılara fayda ediyor mu etmiyor mu diye. Ve son olarak rahim boyu 25mm altına düşene verilir diye biliyorum. Prosedürler gerçekten ülkeden ülkeye çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?