Gunaydin canlar
Nasilsiniz ? Bir kac gribisko vardi burada nasil oldular acabaLoveAndMarriage @Blankinfinity
BellaCiao kuzum ben aldim bebek arabasi :) sanirim ilk alanlardanim. Prego bun quatro modelini aldim canim travel sistem bu arada dun besik ve gardolap da geldi oglusumun
Çok heycanlıyız.
Sıcak suda erken doğumu tetikler falan yazıyordu canım internette korktum yapamadım. Olmadı bugün arayıp doktoruma bi soruyim çok fenayım.Dayanabildiğiniz kadar sıcak suya oturun tek çare o maalesef bende çok oldum birde anestol pomad sürülüyor oda kaşıntı ve yanmayı alıyor
Bir de ben adalat ı sanki kas gevşetici gibi hatırlıyorum? Yanlış mı biliyorum. Dediğin mantıklı aslında verilip bakılması gerekir gibi geliyor insana. Ama B blackpearl8081 sanki iyi bir doktora gidiyordu? Atlamaz diye düşünüyorum.
Aman çok minnoşko oluyorlar bu şeyler yaaa. Eren kuzumuz sağlıkla kullansın inşallah.Güle güle kullansın minnoşun canım
Baktım şimdi güzelmiş. Bende çok erkenden almıştım ama sorun çıkmıştı üründedün artık karar verdim modeline annemler aldı eve gelmesini bekliyorum step & go safety 1st modelini seçtim travel sistem benimkide altta bırakıyorum fotosunu
Geçmiş olsun canım..Günaydın kızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim inş bişey çıkmaz
Zaten kabızdım ilaçla yapıyodum çoğu zaman dün basura dönmüş ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne gezinebiliyorum çok fenayım bütün gecede uyutmadı
Aman çok minnoşko oluyorlar bu şeyler yaaa. Eren kuzumuz sağlıkla kullansın inşallah.
Benimkileri de ben ekleyeyim. Ama benim kuşumun dolap ile beşik kulpları yanlış gelmiş. Birinin gri birinin beyaz. Gerçi beşik zaten yatak odasında olacak ama sonra ona filli kulp almayı planlıyorum. O yüzden dert etmedim.
Benim durumum biraz farklı hem bEnde hem bebeğimde genetik bir mutasyon var o yüzden doktorum hassas ve tedbirli davranıyor öncesinde bütün önlemleri alıyor ve benim hastanede yatmam benim için risk 10 gün yattım zaten günde 3 kere nst ye girdim ama o zaman bu şikayetlerim yoktuGünaydın canım geçmiş olsun
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Türkiyede prosedür farklı demek ki. Bizim burda adalat ilacını hastanede veriyorlar ve 3-4 gün kalmak zorundasın adalat ilacın özelliği doğum sancılarını durdurmak çok ağır bir ilaç o yüzden fransada evde verilmesi yasak birde anlamadığım o ilacı verip günde 1 kere nstye sokması lazım ilaç sancılara fayda ediyor mu etmiyor mu diye. Ve son olarak rahim boyu 25mm altına düşene verilir diye biliyorum. Prosedürler gerçekten ülkeden ülkeye çok farklı.
Anladım canım geçmiş olsun kaçırdım sanırım o kısmı genetik mutasyon derken tam olarak nedir ?Benim durumum biraz farklı hem bEnde hem bebeğimde genetik bir mutasyon var o yüzden doktorum hassas ve tedbirli davranıyor öncesinde bütün önlemleri alıyor ve benim hastanede yatmam benim için risk 10 gün yattım zaten günde 3 kere nst ye girdim ama o zaman bu şikayetlerim yoktu
Evet ben sürekli doç Perinatolog kontrolündeyim ve özel durumumdan dolayı doktorum çok hassas ve özverili davranıyor zaten yurtdışında perinatoloji eğitimi almış çok Babacan bir doktor Benin hayatım doktorların içinde geçtiği için bu konuda seçiciyim 10 gün devlette yattım canıma okudular bu doktoruma çok güveniyorum kimsenin doğumuna girmezken Benim doğumuma 2 doç girecekler bakalım tek istedim 37. Haftaya gelmek şu anda fitil sayesinde karnım çok yumuşadıBir de ben adalat ı sanki kas gevşetici gibi hatırlıyorum? Yanlış mı biliyorum. Dediğin mantıklı aslında verilip bakılması gerekir gibi geliyor insana. Ama B blackpearl8081 sanki iyi bir doktora gidiyordu? Atlamaz diye düşünüyorum.
Bağışıklık sistemi ile ilgili bir gen benden bebeğe geçti maalesef ama doğduğunda inş donör bulunursa nakil olacak tek istegim ikimizin de sağlıkla bu gebeliği sonlandırıp kızıma kavuşmakAnladım canım geçmiş olsun kaçırdım sanırım o kısmı genetik mutasyon derken tam olarak nedir ?
Anne yanı beşikleri ben de çok daha kullanışlı buluyorum. Ama maalesef benim yatağın yanında o kdr alan yoktu. Almışken bari çekmeceli bişi alalım dedik. Dolabı odada olacak zırt bırt bezini zıbınını oraya almaya gitmeyelim diye. Biz de henüz oda yapmıyoruz canım. Ztn Çınar ın odasında şimdilik bir tek kişilik baza var. Dolap aldık bir tek. İleride montessori yatağı alıcam. Odasını ayırdığımda kendi yaysın kalksın inşHepsi çok güzel canım bayıldımmm
Ben şimdilik anne yanı beşiği alacağım sadece ve çekmeceli ikea dolabı. Taşındıktan sonra 1 yaşını geçsin o zaman oda yapacağım inşallah
Onları da gelecek ay diye düşünüyorum almayı bu ay tüm kıyafet ve battaniye havlu tarzı şeylerini aldım üstüne de koltuk değiştirdik o yüzden şubat ayını bekliyorum
Canım benim hayırlısıyla olur inş. Donör için şartlar ne? Kampanya fln başlatırız Allahın izniyle bulunur inş. Canlı donör mü lazım?Bağışıklık sistemi ile ilgili bir gen benden bebeğe geçti maalesef ama doğduğunda inş donör bulunursa nakil olacak tek istegim ikimizin de sağlıkla bu gebeliği sonlandırıp kızıma kavuşmak
Yok sadece Kızılay’a gidip bağışta bulunacak hayırsever insanlar tutarsa kan gibi ilik verecek sadece hani lösemi hastaları için duyurular oluyor ya o şekilde verici ye hiç bi zararı Yok ama alıcının hayatı kurtuluyor aslında o kadar çok ilik bekleyen çocuk var ki ben sağlıklı olsam hiç düşünmem donör olurdum ama maalesef ben bu günlere çok sıkıntı çekerek geldim inş bebeğim çekmez diye dua ediyorum. Hepinizden allah razı olsun destek olduğunuz için inş genetikçiler yanılır ve sağlıkla gelir dünyayaCanım benim hayırlısıyla olur inş. Donör için şartlar ne? Kampanya fln başlatırız Allahın izniyle bulunur inş. Canlı donör mü lazım?
Rabbim büyük cankm. Anladım basit işlem. Dediğin gibi o ufacık ilikle ne hayatlar kurtuluyor. İnş gerek kalmaz ama kalırsa hepimiz sayfalarımızda paylaşırız. Ben iyi insanların olduğunu ablamın zorlu sürecinde gördüm canım. Gerek kan gerek manevi destek açısından sosyal medyanın desteğini çok gördük. Çok şükür ki iyi insanlar hala var canım.Yok sadece Kızılay’a gidip bağışta bulunacak hayırsever insanlar tutarsa kan gibi ilik verecek sadece hani lösemi hastaları için duyurular oluyor ya o şekilde verici ye hiç bi zararı Yok ama alıcının hayatı kurtuluyor aslında o kadar çok ilik bekleyen çocuk var ki ben sağlıklı olsam hiç düşünmem donör olurdum ama maalesef ben bu günlere çok sıkıntı çekerek geldim inş bebeğim çekmez diye dua ediyorum. Hepinizden allah razı olsun destek olduğunuz için inş genetikçiler yanılır ve sağlıkla gelir dünyaya
Amin inşallah hepimize bağışlasın evlatlarımızıRabbim büyük cankm. Anladım basit işlem. Dediğin gibi o ufacık ilikle ne hayatlar kurtuluyor. İnş gerek kalmaz ama kalırsa hepimiz sayfalarımızda paylaşırız. Ben iyi insanların olduğunu ablamın zorlu sürecinde gördüm canım. Gerek kan gerek manevi destek açısından sosyal medyanın desteğini çok gördük. Çok şükür ki iyi insanlar hala var canım.Sen en güzel tevekkülü yaptın.. Rabbim bağışlasın sana pamuk kızını..
Facebook’ta iyİLİK bayramı diye bi grup var orda bağışçı ve hastalar paylaşılıyor detaylı bilgi için oraya bakılabilirRabbim büyük cankm. Anladım basit işlem. Dediğin gibi o ufacık ilikle ne hayatlar kurtuluyor. İnş gerek kalmaz ama kalırsa hepimiz sayfalarımızda paylaşırız. Ben iyi insanların olduğunu ablamın zorlu sürecinde gördüm canım. Gerek kan gerek manevi destek açısından sosyal medyanın desteğini çok gördük. Çok şükür ki iyi insanlar hala var canım.Sen en güzel tevekkülü yaptın.. Rabbim bağışlasın sana pamuk kızını..
Onu ben Bayagidir hissediyorum ozellikle duz uzandığımda daha cok donuyor ve acida veriyir biraz.kasilma cok daha farkliBebeğin kesesinin karnımda döndüğünü çok net hissediyorum karnımın tam ortasında göbekte yani ilk defa bugün oluyor normal midir yarın kontrole mi gitsem kasılma böyle bişey mi?? Bilen varsa yazsa çok memnun olurum
Gecmis olsun canim o bolgeye hindistan cevizi yagi surGünaydın kızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim inş bişey çıkmaz
Zaten kabızdım ilaçla yapıyodum çoğu zaman dün basura dönmüş ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne gezinebiliyorum çok fenayım bütün gecede uyutmadı
Gecmis olsun canim.endolu hap olarak bende kullanmistim bir araKızlar günaydın Benim 3 gündür kasıklarımda bi baskı agrı bıçak gibi belden kasıga doğru batmalar vardı dr endol fitil verdi 2 gün sonrasında da adalat diye bi ilaç merak edenler olursa bilgi vereyim istedim sizde de varsa ihmal etmeyin benim rahim boyu da kısalmıştı bu kasılmaları erken Doğum riskine bağladı
Masallah canim her seyi tamamlamissin nerdeyse.gule gule kullanGunaydin canlar
Nasilsiniz ? Bir kac gribisko vardi burada nasil oldular acabaLoveAndMarriage @Blankinfinity
BellaCiao kuzum ben aldim bebek arabasi :) sanirim ilk alanlardanim. Prego bun quatro modelini aldim canim travel sistem bu arada dun besik ve gardolap da geldi oglusumun
Çok heycanlıyız.
Dogumdan sonra veriliyorsa bende veririm hatta kardesimde vermek istiyordu.senin adina mi vermemiz lazim yoksa direk kizilaya miYok sadece Kızılay’a gidip bağışta bulunacak hayırsever insanlar tutarsa kan gibi ilik verecek sadece hani lösemi hastaları için duyurular oluyor ya o şekilde verici ye hiç bi zararı Yok ama alıcının hayatı kurtuluyor aslında o kadar çok ilik bekleyen çocuk var ki ben sağlıklı olsam hiç düşünmem donör olurdum ama maalesef ben bu günlere çok sıkıntı çekerek geldim inş bebeğim çekmez diye dua ediyorum. Hepinizden allah razı olsun destek olduğunuz için inş genetikçiler yanılır ve sağlıkla gelir dünyaya
Kuzum akşam acile gittik biz ateşim yükseldi serum takıldı. Antibiyotik ve parol yazdı doktor boğaz enfeksiyonu var ciğerlerle ilgili de bişey söyledi de anlamadım onu. İlaçlar çabuk etki eder inşallah. Sağol sorduğun içinGunaydin canlar
Çok heycanlıyız.
Çok geçmiş olsun cnm antibiyotigini kullan cnm ateş enfeksiyon daha kötü .Rabbim acil şifalar versin.Kuzum akşam acile gittik biz ateşim yükseldi serum takıldı. Antibiyotik ve parol yazdı doktor boğaz enfeksiyonu var ciğerlerle ilgili de bişey söyledi de anlamadım onu. İlaçlar çabuk etki eder inşallah. Sağol sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?