- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Teşekkür ederim canım bugün başlıyorum kullanmaya :)Çok geçmiş olsun cnm antibiyotigini kullan cnm ateş enfeksiyon daha kötü .Rabbim acil şifalar versin.
Ah canım benim. Geçmiş olsun. İhmal etme ilaçlarını. Bol bol meyve de tüket kuzum. Biz de sürekli hastaneye git gel annem kaptı bir de. Ben de korkuyorum olucam diye ama sürekli meyve ıhlamur fln içioeum tedbir amaçlı. Başka türlü aklıma bişi gelmiyor. Bir de lanet bir şey annem antibiyotik kullandı geçmedi. İğneye başladılar şimdi. gerçi o dinlenemedi. Siz dinlenmeyi ihmal etmeyinKuzum akşam acile gittik biz ateşim yükseldi serum takıldı. Antibiyotik ve parol yazdı doktor boğaz enfeksiyonu var ciğerlerle ilgili de bişey söyledi de anlamadım onu. İlaçlar çabuk etki eder inşallah. Sağol sorduğun için
Teşekkür ederim kuzum ilaç içmek korkutuyor ama yapacak bir şey yok sanırımAh canım benim. Geçmiş olsun. İhmal etme ilaçlarını. Bol bol meyve de tüket kuzum. Biz de sürekli hastaneye git gel annem kaptı bir de. Ben de korkuyorum olucam diye ama sürekli meyve ıhlamur fln içioeum tedbir amaçlı. Başka türlü aklıma bişi gelmiyor. Bir de lanet bir şey annem antibiyotik kullandı geçmedi. İğneye başladılar şimdi. gerçi o dinlenemedi. Siz dinlenmeyi ihmal etmeyin
Hiç korkma kuzum. Zararlı ilaç ztn vermiyorlar. Anneciğine de geçmiş olsun cnm. Ben anca önlem alabiliyorum. Başka yapabileceğim bir şey yok. Çünkü hastaneye mecbur gidiyoruz. Annemler ablamlarda bende klmak zorunda olduğu için. Ben gitmesemdw onlar gidip geldiği için ister istemez maruz kalıyorlar. Ama tüm aile önlem almaya çalışıyoruz. Özellikle ablamın hasta olmaması şart malum.Teşekkür ederim kuzum ilaç içmek korkutuyor ama yapacak bir şey yok sanırım
Annemler de birkaç haftalığına ankara’dan bize geldiler 4. Gün rahatsızlandı kaç gündür hastanede o da. Bana bulaştırmamak içim abimlere geçmişti dün ben hastaneye giderken onu da götürdük düzelememiş çünkü, tahlil yaptılar kanında enfeksiyon çıktıona da canım sıkıldı. Rabbim şifa versin bütün hastalara canım annene de geçmiş olsun. Çok dikkat et sende salgın almış başını gitmiş herkes hasta
Teşekkür ederiz kuzum.Hiç korkma kuzum. Zararlı ilaç ztn vermiyorlar. Anneciğine de geçmiş olsun cnm. Ben anca önlem alabiliyorum. Başka yapabileceğim bir şey yok. Çünkü hastaneye mecbur gidiyoruz. Annemler ablamlarda bende klmak zorunda olduğu için. Ben gitmesemdw onlar gidip geldiği için ister istemez maruz kalıyorlar. Ama tüm aile önlem almaya çalışıyoruz. Özellikle ablamın hasta olmaması şart malum.
Geldim geldiiimİyiyim kuzum bende şükür. Bugün biraz boğazım ağrımaya başladı ilerlemeden geçsin diye uğraşıyorum
Hadi bekliyoruz netin yenilenince çok özletme kendini
Öyle ani doğurmam inşallahAha doğururken de böyle olacak kızlar ben doğuruyorum diyeceksin çat internet bitecek Sonra biz hamişler olarak senin rüyana gircez
İdareli kullan gıız özlüyoz sonraa
Korktum hepinizden haber verdim bu seferCanım odan hazırsa al tabii ki nereden alacaksın? Bende araştırma içerisindeyim
Özellikle de bu gibi durumlarda bence doktorların güzelce anlatması gerekiyor hem internetten araştırmamızdan hoşlanmıyorlar hem de bizi oraya onlar yönlendiriyor canım sen zaten son kontrolde şehir dışından geldiğini normal doğum için kalacak yerin olmadığını vs söylersin inşallah ona göre gün verirler yardımcı olurlar
Şaka gibicanım benim perinatolog ben boy söylemem demişti bana sorduğumda.. o herkeste farklıdır genetiktir dedi o yüzden fl ye takılma canım geri değildir o
Canım o kadar şeyin üstesinden geldin sen sinirlerini hiç bozma her şey yolunda gidecek inşallah
Ha şöyle haber vermeden kaçmak yokkuzum senin gb artıralım ya
Canım önceden yazmış mıydım bilmiyorum artık kafam dolu olduğu için ne yazdığımı hatırlamıyorum. Tam servise çıkacağı gün epilepsi atağı geçirdi. Tekrar solunuma bağlandı, ilaçlar arttırılmıştı.. şimdi solunumdan ayırdılar ama sürekli ağlıyor. Tansiyonu çıkıyor o yüzden. Ama çok şükür iyi. Kalp ve ciğer iyi gidiyor. Ya ağrısı var ya annesini özlediğinden artık sürekli ağlıyor. Ablam tüm gün yanında yoğun bakımda başında bekliyor. Ama o da sakinleştiremiyor. Ptesi ye kadar yoğun bakımda tutmayı düşünüyorlar. Tekrar atak geçirirse diye korkuyorlar. Başka çocuk olsaydı çıkarmışlardı servise de. Bizim velet süprizlerle dolu olduğu için :)Teşekkür ederiz kuzum.
Mecbur kalınca yapacak bir şey yok canım bol meyve ye su iç beslenmene çok dikkat et.
Yeğenin nasıl oldu bu arada daha iyi mi ?
İnsallah dedigin gibi olur canim inan dusunmekten duramiyorumSon kontrole kadar en fazla 5-6 gun geriden geliyordu simdi iki haftaya cikti. Giderek artar diye cok korkuyorum. Basinin buyuk olmasi cok sorun olmuyormus beynin gelistigini gosteriyormus ama basin kucuk kalmasi gelismedigi anlamina geliyormus. İnsallah dedigin gibi hicbirsey cikmaz. İsin aksi yani ne benim ailemde nede esimin ailesinde kafasi kucuk biri var. Hepimizin kafalar bebekken fln cok buyukmus simdide oyle kucuk degil Allahim korktuklarimizla sinamasin ama ben cok korkuyorum
Kıyamam ona yaCanım önceden yazmış mıydım bilmiyorum artık kafam dolu olduğu için ne yazdığımı hatırlamıyorum. Tam servise çıkacağı gün epilepsi atağı geçirdi. Tekrar solunuma bağlandı, ilaçlar arttırılmıştı.. şimdi solunumdan ayırdılar ama sürekli ağlıyor. Tansiyonu çıkıyor o yüzden. Ama çok şükür iyi. Kalp ve ciğer iyi gidiyor. Ya ağrısı var ya annesini özlediğinden artık sürekli ağlıyor. Ablam tüm gün yanında yoğun bakımda başında bekliyor. Ama o da sakinleştiremiyor. Ptesi ye kadar yoğun bakımda tutmayı düşünüyorlar. Tekrar atak geçirirse diye korkuyorlar. Başka çocuk olsaydı çıkarmışlardı servise de. Bizim velet süprizlerle dolu olduğu için :)
Kabızlık vardıda basura çevirmemişti. Dün oldu birden bende acı yemiştim biraz o da tetikledi sanırım. Geçer inş biran önce hiçbir hareket yapamıyorum, zaten yapmamaktan oturmaktan da oldu sanırımKızlar nasılsınız görüşmeyeli
LoveAndMarriage
@Blankinfinity
Çok geçmiş olsun ikinizede biran önce atlatırsınız inşallah
Dikkat edin kendinize
BellaCiao
M muttervonmarienkaefer
İkinizin aldıklarıda çok güzel duruyor :)
Güle güle sağlıkla kullansın minikleriniz
Beşiğin ölçüsü ne kadar acaba canım
@sbry
Canım basur hamilelikte çok karşışaşılan bir durummuş
Bol lif ağırlıklı beslen birde kefir iç gece uyku arasında sabaha tuvalete çıkmanı kolaşlaştırır :)
Sağol kuzum inşallahKızlar nasılsınız görüşmeyeli
LoveAndMarriage
@Blankinfinity
Çok geçmiş olsun ikinizede biran önce atlatırsınız inşallah
Dikkat edin kendinize
BellaCiao
M muttervonmarienkaefer
İkinizin aldıklarıda çok güzel duruyor :)
Güle güle sağlıkla kullansın minikleriniz
Beşiğin ölçüsü ne kadar acaba canım
@sbry
Canım basur hamilelikte çok karşışaşılan bir durummuş
Bol lif ağırlıklı beslen birde kefir iç gece uyku arasında sabaha tuvalete çıkmanı kolaşlaştırır :)
Acı en büyük düşmanı canım dediğin gibi acıdan olmuştur.Kabızlık vardıda basura çevirmemişti. Dün oldu birden bende acı yemiştim biraz o da tetikledi sanırım. Geçer inş biran önce hiçbir hareket yapamıyorum, zaten yapmamaktan oturmaktan da oldu sanırım
Maşallah kuzum, annesine benzeyecek demekkiKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı minnak kızımı gördüm
Karın çevremizin geriliği kapanmamış.
Çok şükür kilo almaya gelişmeye büyümeye devam ediyoruz
Pammmmuk kızımın dudakları burnu aynı ben
Annesi yesin onu
Bir eliyle yüzünü yarı kapatmış 4 parmağı,burnu,dudakları görünüyor
Kurban olduğum çok tatlı çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?