2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ah canım benim. Geçmiş olsun. İhmal etme ilaçlarını. Bol bol meyve de tüket kuzum. Biz de sürekli hastaneye git gel annem kaptı bir de. Ben de korkuyorum olucam diye ama sürekli meyve ıhlamur fln içioeum tedbir amaçlı. Başka türlü aklıma bişi gelmiyor. Bir de lanet bir şey annem antibiyotik kullandı geçmedi. İğneye başladılar şimdi. gerçi o dinlenemedi. Siz dinlenmeyi ihmal etmeyin

Teşekkür ederim kuzum ilaç içmek korkutuyor ama yapacak bir şey yok sanırım
Annemler de birkaç haftalığına ankara’dan bize geldiler 4. Gün rahatsızlandı kaç gündür hastanede o da. Bana bulaştırmamak içim abimlere geçmişti dün ben hastaneye giderken onu da götürdük düzelememiş çünkü, tahlil yaptılar kanında enfeksiyon çıktı ona da canım sıkıldı. Rabbim şifa versin bütün hastalara canım annene de geçmiş olsun. Çok dikkat et sende salgın almış başını gitmiş herkes hasta

Hiç korkma kuzum. Zararlı ilaç ztn vermiyorlar. Anneciğine de geçmiş olsun cnm. Ben anca önlem alabiliyorum. Başka yapabileceğim bir şey yok. Çünkü hastaneye mecbur gidiyoruz. Annemler ablamlarda bende klmak zorunda olduğu için. Ben gitmesemdw onlar gidip geldiği için ister istemez maruz kalıyorlar. Ama tüm aile önlem almaya çalışıyoruz. Özellikle ablamın hasta olmaması şart malum.

Teşekkür ederiz kuzum.
Mecbur kalınca yapacak bir şey yok canım bol meyve ye su iç beslenmene çok dikkat et.
Yeğenin nasıl oldu bu arada daha iyi mi ?

İyiyim kuzum bende şükür. Bugün biraz boğazım ağrımaya başladı ilerlemeden geçsin diye uğraşıyorum

Hadi bekliyoruz netin yenilenince çok özletme kendini
Geldim geldiiim
Aha doğururken de böyle olacak kızlar ben doğuruyorum diyeceksin çat internet bitecek Sonra biz hamişler olarak senin rüyana gircez
İdareli kullan gıız özlüyoz sonraa
Öyle ani doğurmam inşallah
Kız nasıl bitiyo inan anlıyodam
Korktum hepinizden haber verdim bu sefer
Nasıl bitiyo çözemedim gitti,arada wifiden bağlanıyorum üstelik

Teşekkür ederiz kuzum.
Mecbur kalınca yapacak bir şey yok canım bol meyve ye su iç beslenmene çok dikkat et.
Yeğenin nasıl oldu bu arada daha iyi mi ?
Canım önceden yazmış mıydım bilmiyorum artık kafam dolu olduğu için ne yazdığımı hatırlamıyorum. Tam servise çıkacağı gün epilepsi atağı geçirdi. Tekrar solunuma bağlandı, ilaçlar arttırılmıştı.. şimdi solunumdan ayırdılar ama sürekli ağlıyor. Tansiyonu çıkıyor o yüzden. Ama çok şükür iyi. Kalp ve ciğer iyi gidiyor. Ya ağrısı var ya annesini özlediğinden artık sürekli ağlıyor. Ablam tüm gün yanında yoğun bakımda başında bekliyor. Ama o da sakinleştiremiyor. Ptesi ye kadar yoğun bakımda tutmayı düşünüyorlar. Tekrar atak geçirirse diye korkuyorlar. Başka çocuk olsaydı çıkarmışlardı servise de. Bizim velet süprizlerle dolu olduğu için :)

Canım sen enfeksiyon testini yaptırdın mı?

Kıyamam ona ya durumunun genel olarak iyiye gitmesi güzel haber kuzum İnşallah tekrar atak geçirmez bir an önce çıkar yoğun bakımdan sağlığına kavuşur

Merhaba kızlar 2,3 gündür cok fena haslandım yatak döşek yatıyorum, pekte iştahım yok bebeğin aç kaldıgını düşünüyorum vicdan azabı çekiyorum hiçte kilo almıyorum az yediğim için sanırım acaba kızım bana kızıyormudur ya da etkileniyormudur oda

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli

LoveAndMarriage
@Blankinfinity
Çok geçmiş olsun ikinizede biran önce atlatırsınız inşallah
Dikkat edin kendinize

BellaCiao
M muttervonmarienkaefer
İkinizin aldıklarıda çok güzel duruyor :)
Güle güle sağlıkla kullansın minikleriniz
Beşiğin ölçüsü ne kadar acaba canım

@sbry
Canım basur hamilelikte çok karşışaşılan bir durummuş
Bol lif ağırlıklı beslen birde kefir iç gece uyku arasında sabaha tuvalete çıkmanı kolaşlaştırır :)

Kabızlık vardıda basura çevirmemişti. Dün oldu birden bende acı yemiştim biraz o da tetikledi sanırım. Geçer inş biran önce hiçbir hareket yapamıyorum, zaten yapmamaktan oturmaktan da oldu sanırım

Sağol kuzum inşallah

Kabızlık vardıda basura çevirmemişti. Dün oldu birden bende acı yemiştim biraz o da tetikledi sanırım. Geçer inş biran önce hiçbir hareket yapamıyorum, zaten yapmamaktan oturmaktan da oldu sanırım
Acı en büyük düşmanı canım dediğin gibi acıdan olmuştur.
Ilık ılık su iç devamlı

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı minnak kızımı gördüm

Karın çevremizin geriliği kapanmamış.
Çok şükür kilo almaya gelişmeye büyümeye devam ediyoruz
Pammmmuk kızımın dudakları burnu aynı ben
Annesi yesin onu
Bir eliyle yüzünü yarı kapatmış 4 parmağı,burnu,dudakları görünüyor
Kurban olduğum çok tatlı çooook

Maşallah kuzum, annesine benzeyecek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…