2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Çok güzelmiş canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Hastayiz maaile canim valla hamisler dikkat etsin kendine hap fln da kullanamiyoruz iyice zor isimiz

Geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta dikkat etmrk lazım

Ben karar veremedim daha arabamiz var bizim Ben ciftli mi alsam diye dusunuyorum ,graconun urunlerini begeniyorum ,

Anladım canım diğer bebiş haala arabaya biniyorsa ciftli almak mantıklı evet

Sagol canim bende yakini goremiyorum ,kizima hikaye okuyorum ya lazim oluyo ,dr.ikincide geliyo Al dedi bitane ,kitap okuyacaz bol bol

Yok canim asla bozmam.bu gidisle kiloda verecem hemen yarim kilo vermisimayin 11 gibi randevu alacam.doktorum kiziyor zararli diye erkende alamiyorumhatta telefonda cok zararli ultrasonla ayni dedi.

Kizlar gunaydin.
Biliyorsunuz cmv igg testim pozitif cikmisti. Dun e nabizdan gecmis kan sayimlarima baktim. İlk bu virus 9 haftamda cikmis ve o testi baska bir devlet hastanesinde yaptirmistim. Sagolsun ordaki doktor ayakustu normal deyip beni gondermisti. Bende ona guvenip ustunde durmamistim. Meger ne buyuk hata yapmisim ! Doktorlara da mi guvenemeyecegiz illa arkalarindan test sonuclarini internette sorgulamak mi lazim ben anlamadim ki ! Bana normal dedigi virus o haftalarda bebege cok zarar veriyormus ! Antibiyotik vs verip takip etmesi lazimmis ama hic orali bile olmadilar. Simdi ben ne yapayim ? İnsallah bebegime bir zarari olmamistir ama eger Allah korusun olmussa bende hukuki yollardan hakkimi arayacagim boyle birsey olamaz cok sinirliyim ! Gecmis e nabiz kayitlarinizi kontrol edin kizlar. Onlarin gozunden kacip uzerinde durmadigi seyler onemli olabiliyormus gercekten su saatten sonra ne diyecegimi bilemiyorum dua edin nolur bebegime biesey olmamis olsun Son uc ayda bu virus bebege cok etki etmiyormus ama ilk uc ay cok onemliymis

Kızlar merhabalar hayırlı günler :))
Bende mayıs sonu gibi bebişimi kucağıma alacağım inşallah :)
Sizlerede danışacağım bir konu olacaktı
Yemek düzeniniz nasıl acaba ben öğle yemeğine pek dikkat etmiyorum zaten geç kahvaltı yapıyorum kuruyemiş meyve şeklinde geçiyor.
Akşam yemeği de Allah ne verdiyse :))
Sizlerin özel olarak dikkat ettiği birşey var mı ?

Gerçekten inanılır gibi değil skandal resmen ! Ben zaten kendi sonuçlarımı hep takip ediyorum ilk aydan beri sadece doktorun lafına güvenmiyorum.
İnşallah birşey olmamıştır.

Pek bir düzen yok açıktığımda yiyorum. Sadece sabahları yumurtamı sütlü ürünümü eksik etmiyorum bolbol meyve yiyorum. Hafta 2 kere ilik çorbası içiyorum. Öyle yani canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…