2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mini_mini kuzucum çok geçmiş olsun. Hiç durmamak lazım direkt şikayetçi olmak lazım böylelerinden. Bana da gerizekalı bir doktor neymiş daha bir ay dolmamış diye bakmamıştı. Sonra özele gittiğimde enfeksiyonumun arttığını görmüştük. Ben de ondan şikayetçi olmuştum. Ben her gün de gitsem bakmak zorunda çünkü. Ama neymiş ayda bir kontrol gerekiyormuş. Zaten ekstrem bişi hissetmesek sanki o mikrop yuvalarına giricez. İşlerni düzgün yapsınlar biz şikayet edelimde..

@melike222 kuzucum sen de minnoş kızında iyiyseniz çok sevindim.
Tatlım beşiği sormuştun dün yazamadım. 3-4 yaşına kadar kullanılıyor. Ama bu tarz bi beşiği çocuk çok hareketli olursa kullanamazsın. Ben yürüyene kdr kullandırtmayı planlıyorum. Sonra yer yatağına geçiş yapicam kismetse. Cunku bunda cok donup uyanabiliyorlarmis. Ya da iste kalkip inmeye calisoyorlarmis. Max 2 yasina kdr yatirmayi planliyorum burada. Bu besik ztn yatak odasinda duracagi icin cok uzun yatiramam sen daha kullanisli olanlar var uzun sureli dusunuyorsan kademeli cekmecesiz asagiya kdr inebiliyor falan.. oyun alani gbi de oluyor hatta ileride calisma masasi gibi kullaniyorsun fln..

@Blankinfinity kuzum sen nasil oldun. Senin anlattigin duruma yygun cok guze
Capslar vardi babalarla alakalo. Bulabilirsem atarim

Bende ilk baslarda iki ogun yiyordum ama her sabah kasarli iki yumurta muhakkak yiyordum arada bol meyve yedim.artik düzenli beslenmen lazim çünkü seker testin yaklasiyor bu haftalarda yükselebiliyor.bebegi besleyen seyler kasar muz sut ve her gun protein alman

inşallah yavrucun etkilenmemiştir canım. benim doktor da aşırı pimpirikli test sonucu azıcık yüksek çıksın dahiliye, endokrinoloji, gastroeteroloji derken kendimden geçiyorum. ama önemliymiş demek

Tuhh ya uzuldum.tek yapmasi gereken sonuca bir bakmak gerizekalilar.kendi doktorlarin neden bakmamis nasil ihmal etmisler.eger bir tedavisi varsa simdi ol bari.kendi doktoruna gosterdin mi

Tuhh ya uzuldum.tek yapmasi gereken sonuca bir bakmak gerizekalilar.kendi doktorlarin neden bakmamis nasil ihmal etmisler.eger bir tedavisi varsa simdi ol bari.kendi doktoruna gosterdin mi

Canim ilk baslarda cok kanamam oldugu icin o hastaneye de gitmistim o sira yapmislardi testi. Tabi bende canimin derdinde oldugum icin cok arastirmadim dr sorun yok dedi gonderdi. Zaten oturupta seninle konusmuyorlar sen ayakta bekliyorsun onlar iki dk bakip gonderiyorlar. İnan o kadar uzgunum ki. Garanti olsun diye iki hastaneden takip yaptirayim dedim ama bir isime yaramadi. Ne yazikki o testi kendi doktorum hic yaptirmamisti. Toxoplazma ve rubellayi duzenli yaptiriyordu onlar temiz cikiyordu ama cmv ye hic baktirmamisti. İnternetten baktim isitme kaybi, korluk, mikrosefali bircok sey yaziyor Allahim korusun cok korkuyorum Ben yesillikleri bile sirkeli suda bekletip, elma vs nin kabugunu soyup yiyen insanim hatta et haslarken bile once yikayip on dk haslarim sonra o suyu dokup baska tencerede yeni suyla haslarim boyle dikkat ederken neden oldu anlamadim Bebekten sivi alinip bulasip bulasmadigina bakiliyormus Allah korusun bulasmis olss bile artik yapacagim birsey yok. Allah yuzumuze baksin ins bulasmamis olsun

Canım kan sayımında hangisinde çıkmış? ayrı yapılan testlerde anlaşılıyor diye biliyorum gerçekten ne desem bilemiyorum şimdiki aşama ne olacak canım? İnşallah bebeğe etki etmemiştir

Merhaba canım kendi adıma ne kadar sağlıklı ve faydalı şeyler yesem de canım abur cubur çekiyor bisküvi ya da bazı tatlı çeşitleri... onları da sınırlı tüketmeye çalışıyorum taneyle falan yiyorum ama sabah yumurtamı cevizimi mutlaka yerim tahıllı ekmek yerim öğlenleri 1 muz 1 ekşi elma 1 kiviyi (orta ya da küçük boylarda) bir kaseye doğrayıp 3 yemek kaşığı yoğurt ve tarçın ekleyip yiyorum çok sevdim hamilelikte canım istiyor akşam da mutlaka çorbamı yoğurdumu yerim sebze yerim evde ne varsa et tavuk... ama şu bir gerçek ki hamileyken irademe hakim olamıyorum maalesef yemekten sonra da bir şeyler atıştırıyorum

Dahası var kızum baştata dedim ya çook uzun hikaye.
Eşimde artık istemiyor, bende yaşananlar karşısında eşime hakveriyorum.
Çok haklısın canım insanın tek destekçisi eşi yetiyor ❤

Sabah yatarken tekme atıyordu,eşimin elini koydum :)
Eşim dedi ki neden vuruyo şimdi
Bende açıktıda kahvaltı istiyo dedim :)
Açıkır mı hiç diyo
Sagol canim bende yakini goremiyorum ,kizima hikaye okuyorum ya lazim oluyo ,dr.ikincide geliyo Al dedi bitane ,kitap okuyacaz bol bol
Çok geçmiş olsun canım ilk zamanlar bir tuhaf gelir.
Zamanla alışırsın
Daha sonra gözlük gözündeyken gözlük aramaya başlarsın

LoveAndMarriage kuzum bebek arabanız güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun :)
Sağlam bir ürüne benziyo ne kadara aldılar acaba bir fikrin var mı :)

Evet bende netten arastirdim dediklerin yaziyor ama nettede her seyi yaziyorlar doktorun ne dicek onu dinle canim.bir seyi arastir kanser bile yaziyor nette.bizede hic bakilmadiki ne yasiyacaz bilmiyoruz.ins bebege gecmemistir

Yok canim asla bozmam.bu gidisle kiloda verecem hemen yarim kilo vermisimayin 11 gibi randevu alacam.doktorum kiziyor zararli diye erkende alamiyorumhatta telefonda cok zararli ultrasonla ayni dedi.
Çok hızlı vermemiş misin kuzum
Son kontrole gidince 15te bire iner kuzum daha sık görürsün minnoşunu
Kuzum öncelikle sakin olmaya çalış.
Tam emin değilim ama igg mi yoksa igm olan mı virisün önceden geçirildiğini,vücudun bağışıklık kazandığı anlamına geliyor.
İnşallah senin tahlilin o yöndedir,doktorun ne dedi peki canım sonuç hakkında.
Eğerki hastane doktor ihmali söz konusuysa haklarının sonuna kadar arkasında dur canım.
Herşeyden önemlisi inşallah bebeğine bir etkisi olmamıştır,kızını Allahın izniyle sağ salim sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah

Haklısınız teşekkür ederim şeker yüklemesi değil de doktorum açlık tokluk şekerine bakacakmış.

Afiyet olsun :))
Meyveli yoğurtlu karışım gizel bir alternatif bende denemeliyim :))

Yedigim demekki bebise gitmis.normalde de hizli alip hizli veririm

melike222 teşekkür ederiz kuzum Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı :)
3900-4000 civarı olması lazım canım tam fiyatını hatırlamıyorum, sürekli değişti fiyat çünkü indirimi bekledik

Mini_mini canım geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur sağlıklıdır bebiş. Doktorundan cevap geldi mi ?

Oğluşla sabah biz
Kan tahlillerimi yaptırmaya gidiyoruz.
Kuzum maşallah Eren'inle sana
Ne zaman çıkıyor sonuçların,bir sorun çıkmaz umarım
Çok şükür iyiyiz kuzum
Sen nasılsın minnoşun nasıl
Canım beşik konusunda çok kararsızım.
Araştırmalarım uzun süre kullanılacak beşiklerin senin dediğin gibi kademeli inenler yönünde olması yönünde.
2 yaşına kadar ahşap bir beşik mi alsam yoksa uzun süre kullanılmalı bir beşik mi almalıyım hiç karar veremiyorum
Sepet beşik bir tanıdığımdan hediye gelicek oda kafamı çok karıştırıyor.
6 ay sepet beşik kullanıp daha sonra yer yatağına mı geçiş yapsam hiiiiç bir fikrim yok

Cuttingcorners Canim Anti Cmv İgg ve Anti Cmv İgm testleri. Rubella yada toxoplazmadan ayri bir test. Sizlere bakilmis miydi bunlar ?
Cnn kadın doğumcunla görüşmeden bunları düşünme ve araştırma nete bakarsan herşey kötü netıcede drlar tıp mezunu, herşeyi netten okuyup yorumlamamız düşünmemiz iyi bişey değil şuan sen zihnini boşu boşuna yoruyosun sana henüz bi teşhis konulmamış ki ,bi görüş drunla ondan sonra rahatlarsın,birde şöyle bişey var henüz bişey öğrenmeden yaşadığın stres bebeğini emin ol o enfeksıyondan çok daha fazla etkiliyor ,enfeksiyonda etkiledimi onu bile bilmiyosun, inşallah hiç bişey olmaz, benden sana bi arkadaş tavsiyesi bunlar

Cuttingcorners Canim Anti Cmv İgg ve Anti Cmv İgm testleri. Rubella yada toxoplazmadan ayri bir test. Sizlere bakilmis miydi bunlar ?
Canım yapılmadı sanırım bana hatta burada torch testlerini bile rutin hamilelik testinden çıkarmışlar yapmıyorlar devletteki doktorun bana söylediği de şuydu şimdi bu enfeksiyon şu anın değerini verir ben sana bunu yaparım örneğin 7. Haftada bir şey çıkmaz ama sen 12. Haftanda bunu kaparsın ve belirti vermez o yüzden çıkardılar listeden işte anlattı bol bol yıka vb şeyler sonra ben özele geçince tüm dosyamı sonuçlarımı doktoruma verdim o da toksoplazma yaptırmamışsın dedi içime kurt düşürdü gittim enfeksiyon hastalıklarından randevu aldım oradaki doktor da kızdı senin kafanı niye karıştırıyorlar o da anlattı böyle böyle... ama seni kırmıcam yapıcam dedi testi yaptık negatif..

Şimdi senin igm pozitifse sen 9. Haftanda değil de yakın zamanda yakalanmış olabilirsin canım çünkü belirti vermemiş ki anlamamışsın şimdi sana bi test daha yaparlar heralde ne zaman yakalanmış olabileceğine karşı.. ona göre de tedavi uygulanır bebeğe geçmesi de o kadar kolay değilmiş canım inşallah geçmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…