Hamilelik için birşey diyemem kuzum ama normal zamanda hızlı kilo alıp vermek sağlıklı değil .Yedigim demekki bebise gitmis.normalde de hizli alip hizli veririm
Amin kuzum inşallah inşallah ❤melike222 teşekkür ederiz kuzum Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı :)
3900-4000 civarı olması lazım canım tam fiyatını hatırlamıyorum, sürekli değişti fiyat çünkü indirimi bekledik
Mini_mini canım geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur sağlıklıdır bebiş. Doktorundan cevap geldi mi ?
Obur kızına maşallah sübhanallahBenim kızım ne kadar çok hıçkırıyor yahupıtpıtpıt pıtpıtpıt dün geceden beri geçmedi
Canim bizde iyiyiz cok sukur. Bugun uyandim bir sure hareketini hissedemedim cok korktum ama durtukledim fln kendine geldi.Kuzum maşallah Eren'inle sana
Ne zaman çıkıyor sonuçların,bir sorun çıkmaz umarım
Çok şükür iyiyiz kuzum
Sen nasılsın minnoşun nasıl
Canım beşik konusunda çok kararsızım.
Araştırmalarım uzun süre kullanılacak beşiklerin senin dediğin gibi kademeli inenler yönünde olması yönünde.
2 yaşına kadar ahşap bir beşik mi alsam yoksa uzun süre kullanılmalı bir beşik mi almalıyım hiç karar veremiyorum
Sepet beşik bir tanıdığımdan hediye gelicek oda kafamı çok karıştırıyor.
6 ay sepet beşik kullanıp daha sonra yer yatağına mı geçiş yapsam hiiiiç bir fikrim yok
Onun uyku düzeni de şaştı iyice gündüz uyuyor galiba
Stres yapma canım bişey olmamıştır Allah’ın izniyle. Doktorun da niye öyle yaptı ki ya çok mu zor bi telefon açmak bilgi vermek ? İnternetten çok fazla araştırma yalan yanlış bilgiler de çok dolanıyor. Sağlıkla gelecek inşallah bebeğinMalesef ! Dun aksam sekreteri aradi dr seni musait olunca aricak dedi. Aksam 8 bucuga kadar elimiz kalbimizde bekledik hatta ararsa duymayiz diye tvnin sesini bile kistik . Malesef aramadi ! Birde 400 lira para veriyorum. Kendi kendime cirpinip duruyorum kimse umursamiyor beni bu zoruma gidiyor
Maşallah canım miniğineCanim bizde iyiyiz cok sukur. Bugun uyandim bir sure hareketini hissedemedim cok korktum ama durtukledim fln kendine geldi.
Surekli hissetmeye alismakta kotuymus :)
Valla kuzucum sepet besik gelicekse bence bir sure idare et onla sonra bakarsin duruma gore bu surecte kullandikca biz de tecrubelerimizi paylasiriz. Eger oda yapmak yoksa fikrinde en mantiklisi o.
Ben sonra bu tarz biseye gecicem teyzesi bak ekliyim.
Uyuyo mu diyon :))Onun uyku düzeni de şaştı iyice gündüz uyuyor galiba
Stres yapma canım bişey olmamıştır Allah’ın izniyle. Doktorun da niye öyle yaptı ki ya çok mu zor bi telefon açmak bilgi vermek ? İnternetten çok fazla araştırma yalan yanlış bilgiler de çok dolanıyor. Sağlıkla gelecek inşallah bebeğin
Uyuyor diye düşündüm kuzum kaç gündür öyleydi çünkü akşama doğru geliyorUyuyo mu diyon :))
Sesi çıkmayınca merak ettim 5te kalkıyodu normalde
Obur kızına maşallah sübhanallah
Maşallah canım miniğine
Alışınca insan tedirgin oluyor bişey mi var diye hemen türtüklüyorum bende :))
Monnestra tarzı demi canım bu?
Odası aslında boşta kuzum ama ilk 6 ay-1 sene falan yanımda yatırayım diyorum
Daha sonra odasını yapayım bu tarz bir yatak alıp düzen kurayım diye düşünüyorum.
Ama baştada belirttim ya bi türlü karar veremiyorum
Kuzum aynıyım sanırım bi doktora gitmem gerekecek yattığım an hem nefes alamıyorum Zaten yetmiyordu aldığım nefes. Uykuya dalamıyorum dün sinirden ağladım gözlerim yanıyordu artık uyuyamamaktan@Blankinfinity kuzum sen nasil oldun. Senin anlattigin duruma yygun cok guze
Capslar vardi babalarla alakalo. Bulabilirsem atarim
İşte geldim burdayımm
Ben hala ayırt edemiyorum yaaBenim kızım ne kadar çok hıçkırıyor yahupıtpıtpıt pıtpıtpıt dün geceden beri geçmedi
İnşallah kuzum Amin.Kızlar bizim bildiğimiz grubuzdaki çoğu arkadaşın sorunları var.
Kanaması olan,bebeğinde sağlık sorunu olan,previası olanlarımız,bebeğin gelişiminde sorun olanlar,rahimle ilgili sorunu olanlarımız,şekeri olanlarımız,erken doğum olma ihtimali olan arkadaşlarımız var.
Şu mübarek cuma hürmetine Rabbim cümlemize şifa versin.
Sağ salim sağlıcakla, vaktinde saatinde cümlemize evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Umutsuz olup korkuya teslim olmayın,kendinizi ve bebeklerimizi Allaha emanet edelim.
Özet geçeriz diyecem de bende yetişemiyorum kiAz dedikodu yapın biraz yetişemiyorum
Bugün patronumla müdürüm olmadığı için işe geldim ne kadar çok özlemişim çalışmayı ama bu seferde size yetişemiyorum
BingoUyuyor diye düşündüm kuzum kaç gündür öyleydi çünkü akşama doğru geliyor
hayırlı cumalar kızlar. rabbim bu güzel günün hürmetine hepimizin yardımcısı olsun. hastalara şifa versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Kızlar kamu kurumunda çalışıyorum, nasipse doğumdan sonra ücretsiz izin almayı düşünüyorum. yavrucuma bakacak kimse yok, çok erken de bakıcıya vermek istemiyorum, ondan 2 yıl kendim bakayım diyorum. eşimin zaten işinde biraz sıkıntı, antrenör olduğu için bulunduğumuz yerde kendi alanında sıkıntı vardı, şu an sadece hakemlik yapıyor. memlekette tekrar işe başlayacaaak, bi yandan iş kaygısı bi yandan evi topluyoruz karnım burnumda taşınacam gibi. aileler hiç destek değil, tek eşim ve ben. inşallah diyorum doğacak masum yavrumun hürmetine rabbim güzel kapılar açar. herkesin türlü türlü derdi var, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bana da dua edin olur mu?
Kuzum aynıyım sanırım bi doktora gitmem gerekecek yattığım an hem nefes alamıyorum Zaten yetmiyordu aldığım nefes. Uykuya dalamıyorum dün sinirden ağladım gözlerim yanıyordu artık uyuyamamaktan
İşte geldim burdayımm
Ben hala ayırt edemiyorum yaa
İnşallah kuzum Amin.
Bu sene çok hamile olmasının yanında çokta sorunlu hamilelik var 2019 kötü bir sene olacak bence enerjisiyle hiç iyi başlamadı.
Özet geçeriz diyecem de bende yetişemiyorum kiGeçici olarak işe gittin sanırım kuzu idare et az. Sonra evine geçersin yine :)
Bende öğlen uyursam tuvalet için kalkınca açılıyorumBingo
Çişim gelmese daha uyurdum Allahtan açıldı uykum
Yok kuzu ya ben anlamıyorum ya da hıçkırmıyor.Canım neden yardımcı olmuyorlar ? Annen kv gelmedi mi yardıma? Bizde taşınacağız annem bana yakın oturmuyor bende yavaş yavaş kolilerim diyorum taşınmada da annem gelir çok zor gerçekten
Kuzum ritmik olduğu için anlıyorum sık sık oluyorsa 2 saniyede 1 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?